A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Mit csinál a belsőépítész?

Következő sorozatunkban az irodakialakításhoz szükséges szolgáltatókat mutatjuk be, elsőként a belsőépítészek feladatait vesszük górcső alá.

Ahol megnyílik a tér – Studio Arkitekter

Elképesztő, milyen sok remek adottságú irodával találkozni a fővárosban! A következő Az Év Irodája nevező bázisán a munkatársak a Gellért-hegy, a Duna part és a Vár panorámáját élvezhetik.

Itt kellene dolgozni! A Nyugatinál a parkolóház tetején zöld oázis

Szerencsére már Magyarországon is hódítanak az új irodatrendek, sőt, egyre különlegesebb munkahelyekkel találkozunk. A Weiner Leó utcában az FX Software Zrt. irodája igazi kuriózum, hiszen a belváros közepén egy parkolóház tetején rendezkedtek be két szinten.

Csodaszéket fejlesztett a Herman Miller az irodába

A Herman Miller májusban, a rangos londoni Clerkenwell Design Héten mutatta be új, tárgyaló- és vendégszékekből álló termékcsaládját, mely nemcsak megjelenésében, de funkcionalitását tekintve is sok újdonságot tartogat.

Ki nyeri Az Év Irodáját? Munkában a szakmai zsűri!

Az Év Irodája verseny szakmai zsűrije izgalmas napokat él át, hiszen most zajlik a pályázatok értékelése. Mindenesetre a sokszínűség gyönyörködtet, nagyon nehéz lesz választani az igényes és trendi irodák között.

A LeasePlan újjávarázsolt irodájában jártunk a Dorottya Udvarban

A LeasePlan tíz éve bérel irodát a Dorottya Udvarban, és a szerződéshosszabbításukat egybekötötték a munkahelyük újratervezésével és felújításával. Az eredmény önmagáért beszél.

Íme a Graphasel dizájnstúdiója Budán: tetőtér, panoráma, napfény!

A Graphasel Design Studio közel a Széll Kálmán térhez egy századfordulós épület tetőterében rendezkedett be, ahol nem csak a kilátás fantasztikus, hanem a belsőépítészeti kialakítás is impozáns. Mozgalmas és ötletes, ahogy az a 21. században dukál.

Nem hittünk a szemünknek! Fantasztikus bankfiók Budapest szívében

A MagNet Bank november elejével nyitotta meg az V. kerületben újraértelmezett belvárosi fiókját, amely mind funkciójában, mind megjelenésében eltér minden eddigi helyszíntől, amit a pénzügyi szférában megszoktunk: fair trade biokávézó, civileket támogató...

Varázslatos tárgyak és kütyük a legmenőbb magyar irodákban

Az Év Irodája versenyen az évek alatt fantasztikus irodák indultak, most a 6. kiírás apropóján összegyűjtöttünk néhány különleges tárgyat, bútort, helyiséget és belsőépítészeti megoldást, amelyek szinte már ikonikus elemekké váltak. A 6. alkalommal kiírt...

Szuper irodát terveztek az ikonikus Vision Towers-ben

Szigorú terek, letisztult világ, érdekes formák és játékos falburkolat jellemzi azt az irodát, amit a LAB5 csapata alkotott a Vision Towers egyik irodájába. A „belső mag” zártságát a két emelet között legördülő robosztus lépcső és a zöldelő növények törik...

Ezek a legjobb irodák Magyarországon

Az Év Irodája versenyre 29 munkahelyet neveztek be 2014-ben, amelyek közül négy részesült díjazásban. A címadó kategóriát a Dentsu Aegis Network Hungary nyerte, a design díjat a Viacom kapta, különdíjban részesült a Nitrogénművek munkahelye, és a közösségi...

Az éj leple alatt járták be az irodaházakat

Október 10-én hajnali két óra körül csendesedett el a Regus Bank Center a népszerű éjszakai irodatúra utolsó állomásaként. Az Irodaházak Éjszakája III rekord részvétellel és inspiráló víziókkal fogadta a közönséget, akik az éjszaka leple alatt a 20 éves...

A Misys budapesti irodája a nyugalom szigete

A Misys Oktogon Házban található irodájában meglehetősen sok munkatárs dolgozik viszonylag kis helyen. Itt a Bizsók Hangsugárzó Manufaktúra speciális akusztikai tervezéssel biztosította a nyugodt munka zavartalanságát.

Fa növekszik az örökpanorámás WhitePages iroda szívében

Élő fa köti össze a Budapest belvárosi Madách Trade Center tornyának legfelső szintjeit, amellyel a fejlődés és a folyamatos növekedés fontosságára hívják fel a figyelmet. Természeti belsőépítészeti koncepcióval leképezett ars poetica, XXI. századi...

2014 legtutibb budapesti irodái. Merjünk csodálkozni!

Bár már februárban kihirdettük Az Év Irodája verseny győzteseit, de szerencsére idén is szebbnél szebb irodákat terveztek és terveznek, amelyeket folyamatosan bemutatunk az irodablog.hu-n. Most lássuk az új „termést”! Vajon kik lesznek közülük a nyertesek?

Így néz ki egy nagymenő bank moszkvai irodája!

A PANACOM nemrég újította fel a Russian Mortgage Bank irodáját Moszkva belvárosában. Ahogy egy pénzintézethez illik, igazán igényes anyaghasználat és elegancia jellemzi a belső tereket.

Hidegháborús ügynökök és filmproducerek így férnek meg egy irodában

A többek között magazinokat is kiadó Key Publishing Group irodáját a cég művészeti osztálya és Michael Key alapító közösen jegyzi. Nehezen lehet szavakat találni, hiszen egy igazán fantasztikus miliőt hoztak össze.

Modern irodák: kialakítások, stílusok, trendek

A hazai irodapiac az ezredforduló óta jelentős fejlődésen ment keresztül, amely nem csak az ingatlanpiaci folyamatokon mérhető le, hanem az irodakialakítások, belsőépítészeti megoldások és lakberendezési eszközök tekintetében is érzékelhető. Az irodaprojekt...

Az egyterű irodák világa, a munkakultúrák fejlődése

Az együttműködő és kreatív munkakultúrák terjedésével az egyterű irodák reneszánszát éljük, ahol a közösségi terek a munkaállomások rovására egyre nagyobb részt követelnek, és ahol a legkülönbözőbb munkahely-típusok jelennek meg, hogy az alkalmazottak...

Így néz ki Indiában egy maharadzsa irodája

Így néz ki Indiában egy ingatlanfejlesztő vállalat központja. Mintha egy dúsgazdag maharadzsa irodájában járnánk. És azok az indiai bútorok mindig megdobogtatják az ember szívét.