A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
BrandFestival: így építsd a márkád okosan

A rendezvény útmutatást ad a márkáknak, hogyan menjenek szembe a hagyományos online hirdetési felületeken vészesen csökkenő konverziós rátákkal, és hogy a régi push módszerek helyett milyen márkázott tartalom alapú, multiscreen reklámmegoldásokkal juttassák...

Startup Safary idén is!

Ma és holnap, azaz április 20. és 21-én ismét kétnapos startup fesztivált rendez a Startup Safary Budapest. Itt az alkalom, hogy beless mások munkahelyére!

Zöld irodát nyitott a 12. kerületi önkormányzat

Jó látni, hogy a környezettudatosság az irodákban és a foglalkozási körök tekintetében is egyre nagyobb szerepet kap. Aki fenntartható gondolatokkal és ötletekkel rukkolna elő, keresse a Zöld Irodát!

Kalifornia a Wesselényi utcába költözött

A Hortonworks szoftverfejlesztő vállalat magyarországi irodájában csak úgy hemzsegnek a geometrikus elemek – itt minden kocka otthon érezheti magát.

Ilyen lett a DekoRatio kreatív stúdiórésze

A DekoRatio sajnos idén nem nevezett Az Év Irodája Versenyre, ám stúdiójukról eddig is tudtuk, hogy profiljuknak megfelelően nagyon dizájnos, az újonnan felújított rész pedig minden képzeletet felülmúl.

Budapest gyöngyszemei, ahol ma irodisták nyüzsögnek

Bár a loft építészet háttérbe szorult a válság idején, mostanában egyre több projekttel találkozunk, ahol régi műemlék épületeket újítanak fel, vagy hasznosítanak egy nagyobb ingatlanfejlesztés során. Nézzük Budapest legszebb loft irodaházait, amelyekben...

Nincs Design Hét Az Év Irodája verseny nélkül!

​Idén is megrendezik a nagy sikerű Design Hetet, mely immár 12. alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

Sci-fibe illő szintek a LogMeInnél

Ez aztán wow! Nagyon ütős lett a LogMeIn új irodarészlege: formabontó megoldások és különleges terek jellemzik az új szinteket.

TOP 10 közösségi irodák a világon - benne a KAPTÁR!

A Forbes 3000 közösségi iroda közül választotta ki a legjobb tizet, és alkotta meg a világ legjobb coworking helyeinek listáját, melyen a budapesti KAPTÁR az ötödik helyen szerepel.

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 4. rész - MÜSZI

Van egy jó ötleted, de nincs hova menned? Irodát keresel, de szeretnél fiatalos környezetben, fesztelenül dolgozni? Új ismeretségekre tennél szert? A MÜSZI egy komplex kulturális és civil közösségi tér, ahol bármilyen ötlet megvalósítható.

Bekukkantottunk a H&M budapesti PR-bázisára

Az egykori Budapesti Értéktőzsde otthonában, a Váci 1 épületében található a PR-tevékenységekért felelős részleg. A márka promóciós világába nyertünk betekintést.

Magyarország a globális szolgáltató központok kedvence

Szinte havonta érkeznek új szolgáltató központok Magyarországra vagy a jelenlévők bővülnek. Hazánk vonzó a kvalifikált, képzett, nyelveket beszélő diplomások, a fejlett infrastruktúra és a relatíve olcsó munkaerő miatt. Nem csak a fővárosban, hanem a nagy...

Az Y generációnak nagyon bejön a biciklis munkába járás

Folytatódik a DIAGEO biciklis programja! Az előző akció sikerességét követően másodjára hirdeti meg a cég a Budapest Cycle-t, melynek keretén belül az egészségtudatosságra kívánják felhívni a figyelmet.

Pillantsunk be a kulisszák mögé!

Tánc, hagyományok, stílus, innováció. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az ExperiDance székhelyét, ahol a táncosok és a produkciós munkatársak egy csodás műemlékben tölthetik idejüket.

Budapesten rendezték meg az egyik legnagyobb startup fesztivált

Koppenhága és Berlin után hazánkba is ellátogatott a Startup Safari rendezvénysorozat. Az április 21-22-én zajló programok során a teljes budapesti startup szektor, vagyis több mint 80 cég tárta ki ajtaját a nyilvánosság előtt. 

Újjávarázsolt budapesti irodaházak – reneszánsz az irodapiacon

Az irodapiac feltámadása nem csak az egyre több új fejlesztésben realizálódik, hanem a régebbi építésű ingatlanokat is felújítják mind műszaki, mind esztétikai szempontból, hogy a 21. század bérlői igényeinek megfeleljenek. Az eredmények pedig önmagukért...

Extravagáns irodaházak Budapesten

Budapesten és néhány agglomerációs helyszínen igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk, amelyek az irodapiac különleges színfoltjai. Ezek a kisebb méretű, exkluzív, különleges dizájnnal megáldott irodaházak az innováció igazi élharcosai. Most öt épületet...

A budapesti British Telecom lett Kelet-Közép-Európa legjobb szolgáltatóközpontja

Idén újabb elismerésben részesült a British Telecom (BT) hazai Regionális Szolgáltató Központja a 2015-ös kiválósági (Center of Excellence) díj után: ezúttal Kelet-Közép-Európa legjobb szolgáltató központjának választották a Budapesten és Debrecenben működő...

Melyik Magyarország kedvenc irodaháza?

Az Év Irodaháza Bérlői Díj azért különleges Az Év Irodája versenyen belül, mert a nagybetűs használók, azaz a Bérlők véleménye nagyon fontos a végső sorrend kialakításában. Az elmúlt évtizedben – már szinte mondanunk sem kell –, hogy az irodapiac is minden...

A Syngenta Magyarországon nyitja meg új pénzügyi központját

A bérleti szerződés aláírása után a Syngenta júliusban Budapesten nyitja meg Európai Pénzügyi Központját. A svájci vállalat 2011-ben nyerte el az iroda.hu szervezésében Az Év Irodája díjat.