A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Brain Embassy – A kreatív közösségi terek világa

A közösségi irodák fénykorukat élik, most Lengyelországból hozunk egy irodát, melynek dizájnját és kényelmét a Kinnarps támogatta.

10 figyelemfelkeltő közösségi iroda a nagyvilágban

Nézzük meg, hogy külföldön milyen különleges irodákba lehet botlani! Közösségi iroda az őserdőben, volt filmsúdióból coworking, és még nincs vége a kreatív megoldásoknak!

Impact Hub Budapest – az Év Coworking Irodája 2016

Az Impact Hub nemzetközi hálózata a társadalmi, környezeti problémákra érzékeny vállalkozásoknak ad teret. Budapesti coworking irodájukban az innovatív és környezetbarát megoldások mellett az emberek igényeit tartották szem előtt. A barátságos,...

Közösségi iroda a piactéren? Miért ne!

Lisszabonban egy egészen elképesztő és egyedi coworking tér nyílt. Ilyen ötletes megoldást közösségi irodára még biztosan nem láttunk!

Nagyvárosi közösségi irodák Az Év Irodája versenyen

Három vidéki nagyváros, Debrecen, Nyíregyháza és Székesfehérvár coworking indulóit vesszük górcső alá és bebizonyítjuk, hogy nem csak a budapesti irodák nyújthatnak valódi közösségi élményeket.

A legmenőbb közösségi irodák 2016-ban

Habár a közösségi irodák az alacsony költségeikről híresek, attól még nem kell stílustalannak lenniük, nem igaz? Itt van néhány lélegzetelállító iroda, melyekben bármelyik digitális nomád szívesen dolgozna.

Bárki kipróbálhatja, milyen lehet egy bankban dolgozni

Na, nem banki alkalmazottként, hanem egy közösségi iroda tagjaként. Így lett egy montreali banképületből közösségi iroda.

KOHÓ közösségi iroda, a szellemi olvasztótégely

Hogy ne csak mindig a fővárosban található irodák jussanak nagyobb szerephez, ezúttal egy Baranya megye központjában található, fiatalos közösségi irodát mutatunk be.

TOP 10 közösségi irodák a világon - benne a KAPTÁR!

A Forbes 3000 közösségi iroda közül választotta ki a legjobb tizet, és alkotta meg a világ legjobb coworking helyeinek listáját, melyen a budapesti KAPTÁR az ötödik helyen szerepel.

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 1. rész - Impact Hub

Legújabb közösségi irodákat bemutató sorozatunkban az Impact Hub névre keresztelt irodát vesszük górcső alá.

Nyomulnak a startupok! Menő közösségi irodák Debrecenben

Immár a második közösségi irodát nyitották meg Debrecenben Xponential Coworking Office néven, hogy az innovatív startup cégeknek nyújtson segítséget. Az elsőt még 2014-ben adták át Debrecen HUB néven a Piac utcában. Úgy tűnik, hogy lassan Debrecent is...

Merre fejlődik a közösségi iroda? Miért a LOFFICE lett a győztes?

Idén 2. alkalommal rendezték meg a Central European Startup Awards versenyt, amely az egyik legnagyobb startup-fesztivál Közép-Európában. Közel 1000 pályázó indult 10 országból 8 kategóriában. A Legjobb Közösségi Iroda kategóriában a LOFFICE nyert, amely...

A LOFFICE lett Közép-Európa legjobb közösségi irodája

A Central European Startup Awards (CESA) díjátadójára a bécsi Schani Hotelben került sor 2015. október 8-án. A közösségi irodamodell magyarországi úttörőjeként a LOFFICE a “Legjobb Közösségi Iroda” díjjal távozott.

Laptop: egy tündéri közösségi iroda Párizsban

A Laptop egy coworking munkahely Párizsban, amely egy hangulatos kis épületben vert tanyát, és igazi kuriózum a közösségi irodák között.

Szibériában egy fantasztikus közösségi irodára bukkantunk

Az Esthet Design Lab tervezte a Salt közösségi iroda bővítését Jekatyerinburgban. Kissé didaktikusan szólva: ez is bizonyítja, hogy Szibériában is van élet. Már az eredeti helyszín sem volt piskóta.

Iroda a Gyűrűk Ura földjén, ahol Szauron és a hobbitok együtt dolgoznak

A Spaceworks tervezte a The Icehouse közösségi iroda új – csaknem 1200 m2-es – munkahelyét Aucklandben, Új-Zélandon.

Íme a szabadúszók kasztjának luxus munkahelye

Az AbrahamsCrielaers tervezte a Tribes közösségi irodáját a holland Eindhovenben, amely egy új koncepcióra épült. Elegancia és kúlság.

Ilyet még nem láttál! Közösségi budoár szabadúszóknak

A The Centre for Social Innovation közösségi irodát kínál olyan emberek számára, akik meg akarják változtatni a világot. New Yorkban az MCDC tervezésében 2013-ban nyitotta meg ajtaját a szabadúszók előtt, amelynek azóta is a csodájára járnak.

Mennyiért dolgozhatunk egy közösségi irodában? Árak és szolgáltatások!

Körülnéztünk a teljesség igénye nélkül a budapesti közösségi irodákban, hogy a startupok, szabadúszók és egyéb kezdő vállalkozások mennyiért tudnak igénybe venni irodai szolgáltatásokat, illetve ha épp túl kell lépni a farmernadrágon és edzőcipőn egy...

Ezek a startupok és szabadúszók paradicsomai!

Bár a közösségi iroda munkakultúrája még gyerekcipőben jár Magyarországon, máris többféle típusból választhatunk, amelyek különböző célcsoportokat szolgálnak ki. A Regus a szolgáltatott irodák igazi specialistája.