A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Varázslatos tárgyak és kütyük a legmenőbb magyar irodákban

Az Év Irodája versenyen az évek alatt fantasztikus irodák indultak, most a 6. kiírás apropóján összegyűjtöttünk néhány különleges tárgyat, bútort, helyiséget és belsőépítészeti megoldást, amelyek szinte már ikonikus elemekké váltak. A 6. alkalommal kiírt...

Te dolgoznál Budapest legdizájnosabb irodájában?

London és New York után a világ harmadik legnagyobb Viacom központja található Budapesten, amely februárban elnyerte az Év Design Irodája címet.

Aki itt díjat nyer, az világhírű lehet!

2013-ban Az Év Irodája verseny Design díját nyerte el a Distinction, és most pedig egy igazi globális nagyágyú vásárolja fel őket. Nem állítjuk, hogy közvetlen a kapcsolat, mindenesetre jó jel.

Fa növekszik az örökpanorámás WhitePages iroda szívében

Élő fa köti össze a Budapest belvárosi Madách Trade Center tornyának legfelső szintjeit, amellyel a fejlődés és a folyamatos növekedés fontosságára hívják fel a figyelmet. Természeti belsőépítészeti koncepcióval leképezett ars poetica, XXI. századi...

Az egyterű irodák világa, a munkakultúrák fejlődése

Az együttműködő és kreatív munkakultúrák terjedésével az egyterű irodák reneszánszát éljük, ahol a közösségi terek a munkaállomások rovására egyre nagyobb részt követelnek, és ahol a legkülönbözőbb munkahely-típusok jelennek meg, hogy az alkalmazottak...

Titokzatos utazás az irodaházak gyomrába

Az idei Design Hét programsorozat keretében az Europa Desing sikerrel rendezte meg az 'Irodaházak éjszakája' című buszos kirándulást, amelyen több mint 150 fő vett részt. Íme az Europa Design videója az eseményről.

A Kayak.com a perspektívák bűvöletében ég

A Kayak.com utazási honlap 2008-ban elkészült technológiai központját most az ACTWO építésziroda még vagy 3000 négyzetméterrel megtoldotta.

Egy gumilabdagyárban izzanak a mátrix katonái

A Virtual Affairs internet-ügynökség új irodáját a Studiomfd tervezte. Mivel Amszterdamban járunk, logikusnak tűnt, hogy egy gyárat szemelt ki magának a cég.