A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Álpadlót vagy sem? Ez itt a kérdés!

Egy új iroda kialakításakor a részletek felett könnyen elsiklik az ember. Hogyan helyezzük el az elektromos és hálózati kábeleket? Melyek a legjobb megoldások? Most minden kiderül!

Egy újabb nagy átalakítás: ruházati raktárból irodaház!

Szerencsére hatalmas divatját éli az elhagyatott épületek renoválása, előszeretettel alakítanak át régi ingatlanokat modern irodaházakká.

Mit csinál a belsőépítész?

Következő sorozatunkban az irodakialakításhoz szükséges szolgáltatókat mutatjuk be, elsőként a belsőépítészek feladatait vesszük górcső alá.

Régi cementgyárból építészstúdió

Értelmezd újra a home office fogalmát: végy egy ócska ingatlant, legyen mondjuk egy gyár. Alakítsd át és újítsd fel, költözz be és tedd meg a munkahelyed székhelyévé. Ugye, milyen jól hangzik?

Itt az irodai növénytermesztés úttörője!

A Growroom megreformálhatja az otthoni és irodai kersztészkedést. A segítségével bármilyen belső térben nevelhetünk palántákat, zöldséget, gyümölcsöt.

Magyarország biciklibarát irodaházai

A kerékpárral közlekedő dolgozók számára ma már egyre több irodaház nyújt olyan kényelmi szolgáltatásokat, melyek megkönnyítik a kétkerekűvel való munkába járást. Nézzük a legbiciklibarátabb irodaházak listáját!

Uber-elhetetlen fejlesztőközpont!

Az Uber extrém és dolgozóbarát irodái mindig csodálkozásra késztetnek bennünket, ám a mostani hatalmas fejlesztőközpontjuk minden képzeletet felülmúl.

Biofilia az irodában

Az irodákban elhelyezett növények hangulatjavító szerepe közismert. Nézzük, hogyan lehet továbbfejleszteni a zöld tereket, és ismerkedjünk meg a biofilia fogalmával!

Termesszünk zöldséget az irodában!

Az irodaházak számtalan szolgáltatásokat nyújtanak, ám ilyet biztos egyik sem kínál a dolgozók számára: közösségi növénytermesztést.

Dolgozzon és éljen egy helyen!

Home office-erek figyelem! Ennél tökéletesebb egységet még soha nem láttunk: egy helyen, mégis egymástól független épületekben élhetünk és dolgozhatunk ennek az úttörő megoldásnak köszönhetően.

A világ legextrémebb lobbija

Vannak elegáns és vannak különleges vendégvárók, ám ilyet még soha sem láttunk.

A Microsoft Kínában employer brandinggel toboroz

Hagyományőrzés és modernitás jellemzi a Microsoft legújabb irodáját, melyet 31 ezer négyzetméteren alakítottak ki a kínai Suzhou városában.

A londoni One Embankment Place a világ második legfenntarthatóbb irodaháza

Az irodaházat a 90-es évek elején építették a Charing Cross Station fölött. A londoni legenda sem élhetett meg azonban a múltjából, ezért a PwC úgy döntött, hogy teljesen újjávarázsolja. Ez annyira jól sikerült, hogy a BREEAM minősítő rendszer szerint a...

Az SAP új irodaháza a Graphisoft Parkban. IT-paradicsom Magyarországon

A Graphisoft Parkban egy új 5500 m2-es irodaház épült az SAP számára. A szoftvergyártó hazai központjának fejlődése az elmúlt években nagyszerűen példázza az IKT-szektor térnyerését a magyar irodapiacon, illetve szerepét abban, hogy az ingatlanfejlesztések...

Menő magyar loft épületek, ahol a kreatív ipar otthonra lel

Folytatjuk mini sorozatunkat, amelyben ma már irodaházként működő loft jellegű ingatlanokat mutatunk be. A többségük valaha gyár volt, de van közöttük régi iskola vagy éppen laktanya is. Az első részt itt olvashatjuk.

Itt a lista! Ezeket a magyar irodaházakat adták el idén

Pár napja került nyilvánosságra, hogy a Millennium Towers vételára minden idők legnagyobb irodapiaci tranzakciója Magyarországon, így hát időszerűnek tűnt, hogy a realista.hu összegyűjtse az idei legnagyobb dealeket. Az ingatlanbefektetési piac mindenesetre...

TOP 8 irodai kávézó

Ha iroda, akkor munka, ha munka, akkor pedig kávé. Lássuk, melyek a világ legjobb irodai kávéházai!

Eladták Budapest ikonikus irodaházát

Eladták a Park Atrium irodaházat, amely a Deloitte, ING és Roche magyarországi központjaként szolgál.

Budapest gyöngyszemei, ahol ma irodisták nyüzsögnek

Bár a loft építészet háttérbe szorult a válság idején, mostanában egyre több projekttel találkozunk, ahol régi műemlék épületeket újítanak fel, vagy hasznosítanak egy nagyobb ingatlanfejlesztés során. Nézzük Budapest legszebb loft irodaházait, amelyekben...

Az E.ON új székházba költözik a Váci úton. Elkészült az új irodaház

Az E.ON beköltözik a V17 irodaházba, amely a cégcsoport új hazai központja lesz. A 12.700 m2-es épület a Wing fejlesztésében és a Market kivitelezésében valósult meg. Az irodaházat korábban megvette a Diófa Alapkezelő portfóliójába tartozó Magyar Posta...