A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A LinkedIn irodája az ikonikus Empire State Buildingben

A világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, a LinkedIn megfelelő helyszínt talált New Yorkban, hiszen a legendás Empire State Buildingben rendezte be irodáit.

Idegre mentél az irodában? Lazulj a felhőkarcoló tetején a tetőkertben!

Divatba jött Londonban is a felhőkarcolók tetőkertjéből szemlélni a városi panorámát, de amíg az emblematikus Szilánknál alkalmanként 25 angol fontot kell kiperkálni, addig a Walkie Talkie tetejéről ingyen is csodálhatjuk az angol metropolisz látványát.

Birodalmi mindennapok London spicces felhőkarcolójában

Az EDGE tervezte a Markel International új főhadiszállását a “Walkie Talkie” néven ismert felhőkarcolóban. A biztosítási üzletágban utazó társaság székhelye a londoni Cityben egy újragombolt üzleti világot jelenít meg.

A pokoli sivatagba építenek egy felhőkarcolót

Az OXO Architectes és Nicolas Laisné egy vertikális város koncepcióját állította össze, amelyet a Szaharában építenének fel. Nem semmi!

Őrületes tervek! Biotornyok uralják majd Párizst

Előtérbe kerültek világszerte a zöld felhőkarcolók, most Párizsból mutatunk néhány újabb tervet. A jövő lassan elkezdődik, és a franciák megint olyan franciás tervekkel rukkoltak elő.

A Gonosz felhőkarcolóját építik meg Afrikában

Marokkóban épülne Afrika legmagasabb felhőkarcolója, amely éppen beleillik A gyűrűk ura világába.

Öt felhőkarcoló, amelyek sohasem épülnek fel

Ezek az épületek vagy a gazdasági válság áldozatai lettek, vagy álomvilágban fogantak, mindenesetre sosem érték el a tervezett csúcspontjukat, már ha egyáltalán el kezdték építeni.

Elfoglalták New York új ikonikus felhőkarcolóját

A 2001. szeptember 11-én lebombázott WTC ikertornyok helyén épült One World Trade Center Towerben átadták az első irodákat.

A világ legmagasabb felhőkarcolóját építik

A Chetwoods Architects a világ legmagasabb felhőkarcolóját tervezi a kínai Vuhanban.

Így épült fel a nyugati civilizáció legmagasabb felhőkarcolója

12 évi várakozás után a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolója 2013-ra elkészült. A 104 emeletes One World Trade Centert mintegy 10 ezer munkás építette fel, hogy Amerika új szimbólumaként keljen életre a 2001. szeptember 11-i terrortámadás mementója...

Európa legmagasabb felhőkarcolói bezöldülnek

Megközelítőleg évente 8 millió ember látogat el Párizsba a világ valamennyi szegletéből, hogy megcsodálják a francia főváros világhírű építészeti örökségét a Notre Dame-tól a Louvre Múzeumon át egészen az Eiffel Toronyig. Néhány látogató azonban kiterjeszti...

Marokkó ikonikus felhőkarcolói

Manapság egy-egy várost ikonikus épületei határoznak meg. Még a világhírű Casablancában is épült egy modern felhőkarcoló, a Twin Center, érdemes hát megismerkedni vele.

Tériszonyosok, vigyázat! Iroda az Empire State Buildingben

A Shutterstock fotócég nemrég költözött be 8000 négyzeméteres irodájába az Empire State Buildingben, New York ikonikus épületében. Az új munkahely igazi nagyvonalú tereket biztosít az alkalmazottak számára, stílszerűen ilyen magasság és könnyedség...

Az 5 legszebb amerikai metropolisz

Bár az USA igazi sajátossága a kisvárosi-elővárosi-kertvárosi hangulat (mit ne mondjunk: Twin Peaks), azért a metropoliszok belvárosai, üzleti negyedei is meglehetősen karakteres urbanizációs területek. Lássuk most az 5 legszebb amerikai belvárost!

Gigantikus napernyővel védik a felhőkarcolót a sivatagban

A New York-i REX építésziroda egy meghívásos pályázat során 2 közel-keleti médiavállalat számára tervezett látványos székházat, amely két épületszárnyból áll. A legfőbb ellenfél természetesen a forró nap, amely ellen hatalmas napernyőkkel védekeznének.

Szenzáció! Budapesten épül a világ legmagasabb felhőkarcolója!

Józsefvárosban épül fel a világ legmagasabb felhőkarcolója Zaha Hadid tervei alapján. Az összesen mintegy 2 billió forintba kerülő projektet a Goldman Sachs és az IMF közösen finanszírozza. Ezzel a projekttel Budapest nem csak felkerült a világ...

Átadták Bécs legmagasabb felhőkarcolóját

Február végén hivatalosan is átadták Bécs és Ausztria legmagasabb épületét, a 250 méter magasságba kúszó DC Tower 1-et.

Új ikon az égen! Ez a felhőkarcoló most ronda vagy szép?

Az OMA tervezésében egy felhőkarcoló-csoport nőtt ki a folyóparton Rotterdamban. Mindenki döntse el maga, hogy szép vagy ronda. Esetleg randa.

Itt dolgoznak az igazán nagymenő ügyvédek

A Shook, Hardy & Bacon globális ügyvédi iroda új San Franciscói irodáját a RMW Architecture & Interiors tervezte. Letisztult, nagyvonalú terek a felhőkarcolók árnyékában.

A terrorista, a szatír, a láthatatlan és a pityókás

A felhőkarcolók a metropoliszok ikonikus épületei, amelyek az irodisták gyűjtőhelyei is egyúttal, ahol jobb esetben nyugodt körülmények között zajlanak a profitorientált tevékenységek. De mi történik akkor, ha a felhőkarcolók bolondgombát ettek? Lássunk...