A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ezek a legzöldebb irodák Budapesten

Nem csak irodaházakat értékelnek a zöld minősítő rendszerek, hanem a munkahelyeket önállóan is meg lehet mérettetni. Magyarországon a HuGBC vezeti a minősített ingatlanok listáját, ahol több iroda is található. Lássuk közülük néhányat!

A londoni One Embankment Place a világ második legfenntarthatóbb irodaháza

Az irodaházat a 90-es évek elején építették a Charing Cross Station fölött. A londoni legenda sem élhetett meg azonban a múltjából, ezért a PwC úgy döntött, hogy teljesen újjávarázsolja. Ez annyira jól sikerült, hogy a BREEAM minősítő rendszer szerint a...

Csináljunk valódi zöld forradalmat az irodákban!

Gyakran beszélünk a zöld irodákról, szinte már mindig erről beszélünk. De hol van a valódi zöld egy munkahelyen? Hol vannak a növények és a zöldfalak? Még többet, többet és többet akarunk!

Melyik épület lesz 2015 legzöldebb ingatlanprojektje? Mi is szavazhatunk!

Az Év Legzöldebb Projektje Az Év Irodája verseny egyik kategóriája, ahol immár évek óta versenyeznek a fenntartható, környezettudatos ingatlanfejlesztések. Idén is nívós pályázatokra szavazhatunk azevirodaja.hu oldalon január 22-éig.

A Panasonic irodája egy virtuális álom

Az Il Prisma olasz építészirodát bízta meg a Panasonic, hogy olasz központját újratervezze és új bútorokkal turbózza fel.

Újra indul Az Év Irodája verseny! Már lehet nevezni!

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg Az Év Irodája versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A  nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni november 30-ig. Az...

Így néz ki az orosz milliárdosok bankja

Az Elena Krylova Design Studio tervezte a Sberbank úgy irodáját Szentpétervárott. A szokásos orosz elegancia és nagyvonalúság a környezetbarát technológiákkal lépett frigyre. Egyelőre boldog házasságról beszélhetünk.

Ilyen egy dolgozóbarát munkahely!

Manapság egyre nagyobb szerepet játszik a cégek életében a munkahelyi környezet kialakítása, a tudatos irodaválasztás, az alaprajzi elrendezés, a természetes fény, az ergonómia, a testi és lelki egészség, a komfortérzet és a környezettudatosság. Ezek...

Az ehető zöldfalak irodájában jártunk a budai Lövőházban

Terjed a zöld gondolat, terjed a zöld építészet, épülnek a zöld irodaházak, időszerűnek látszott, hogy egy zöldfalakkal foglalkozó cég irodáját is felkeressük. Ezúttal a Grofie madárcsicsergős munkahelyén jártunk, Buda elfeledett oázisában.

A Dorottya Udvar Budapest igazi csodája, amely zöld paradicsom lett

A HuGBC Green Walk programja keretében bejártuk a Dorottya Udvart, amely a hazai irodapiac egyik legkülönlegesebb épülete. Ráadásul 2014-ben BREEAM in Use Excellent minősítést kapott, így a túra során megismerkedhettünk azokkal a fenntartható...

A CBRE új elegáns munkahelye az Eiffel Palace-ban

A CBRE februárban költözött az Eiffel Palace-ba, ahol az egyedülálló díszletek közé egy igazán elegáns, mégis otthonos miliőt varázsolt, amely jól szimbolizálja a cég elmúlt évekbeli sikereit és növekedését, hiszen a közel 650 négyzetméteres cégközpontban...

Őrületes tervek! Biotornyok uralják majd Párizst

Előtérbe kerültek világszerte a zöld felhőkarcolók, most Párizsból mutatunk néhány újabb tervet. A jövő lassan elkezdődik, és a franciák megint olyan franciás tervekkel rukkoltak elő.

Ilyen bankszékházat még életünkben nem láttunk!

A Macquarie befektetési bank székházát 2011-ben adták át Sydney-ben, de még most is lenyűgöző a látvány. Ha a hazai piacon megjelennének ilyen projektek, akkor elhihetnénk, hogy utolértük Nyugatot.

A világ legmagasabb felhőkarcolóját építik

A Chetwoods Architects a világ legmagasabb felhőkarcolóját tervezi a kínai Vuhanban.

Ezt látni kell! Az MSCI amerikai bisztrója a Green House irodaházban

Az MSCI a Green House-ban bérel közel 4.000 négyzetméternyi irodát, ahol a nagyteres elrendezés a kifinomultsággal és a funkcionalitással párosul. Az amerikai bisztró pedig, amely egyszerre étkező, nappali és informális megbeszélések helyszíne, egyszerűen...

Nagyot villantott az amerikai irodabútoros. Zöldtető, bemutatóterem és evolúció

A Haworth felújított központja egy élő laboratórium, ahol a közel 28 ezer m2-nyi terület bemutatóközpontként fogadja az ügyfeleket, ahol az irodabútorokat alaposan gorcső alá vehetik.

Európa legmagasabb felhőkarcolói bezöldülnek

Megközelítőleg évente 8 millió ember látogat el Párizsba a világ valamennyi szegletéből, hogy megcsodálják a francia főváros világhírű építészeti örökségét a Notre Dame-tól a Louvre Múzeumon át egészen az Eiffel Toronyig. Néhány látogató azonban kiterjeszti...

Mégsem vagyunk boldogabbak egy zöld irodaházban?

Vajon jobb érzés egy LEED minősítésű irodaházban dolgozni? A legújabb kutatás szerint nem.

A Google garázsvilága Amszterdamban

Az irodablog szinte már pironkodik, de aztán széttárjuk a kezünket: mit tehet lenni, ha ezek a Google-irodák ennyire fantasztikusak. Be kell őket mutatni, így megszemélyesítve, mert ezeknek igenis lelkük van!

Új biohorror az irodában! Vakondok falják a laptopokat

Selgas Cano Architecture irodája egy erdő közepén fekszik Madrid közelében. Bár már négy éve épült, az irodablog.hu sem maradhat ki efféle vakondkastélyból.