A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Zöldülnek a legnagyobb vállalatok

Nemcsak attól lesznek nagyok, hogy hihetetlen bevételeket produkálnak és a legdizájnosabb irodákban dolgoznak, hanem hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatosságra is.

A 25 legjobban fizető cég

A Glassdoor összeállította az Egyesült Államokban található 25 legjobban fizető cég listáját, és azt kell, hogy mondjuk, hogy az eredmények nem olyan meglepőek.

10 tech vállalat szuper irodadizájnja

A Facebook, a Google és társaik sok időt töltenek azzal, hogy olyan helyeket hoznak létre, ahol az emberek szeretnek dolgozni.

Ilyen tárgyalót még sohasem láttunk!

​Az MIT és a Google olyan ideiglenes tárgyalóhelyiséget tervezett, mely a mennyezetből ereszkedik le!

Csak úgy árasztja magából az amerikai életérzést a Google bostoni irodája

A tech óriás irodája a város sajátosságait és az egyes metrómegállóknál található ismert helyeket csempészte bele a munkahelyi környezetbe.

Milyen lesz a jövő irodája? Hol fogunk dolgozni?

A WELL-BEING – A Jövő irodája c. konferencián számtalan izgalmas előadást hallhattunk, most jöjjenek Az Év Irodája verseny tapasztalatai és statisztikái Kalmár Zoltán prezentációjában, hiszen a résztvevők nagyszerűen mutatják be a jövő munkahelyét és a...

Tematikus irodák 1. rész - Google Zürich

Mindenki irigykedik azokra a szerencsés kiválasztottakra, akik a Google valamelyik munkahelyén dolgozhatnak. A keresőóriás irodái világszerte híresek a különleges belső arculatról, a pozitív munkahelyi környezetről és az egyedi megoldásokról. Lássuk, mit...

Miért a Google a világ legjobb munkahelye?

Dr. Travis Bradberry, aki díjnyertes szakmai könyveivel – Emotional Intelligence 2.0 – már világhírre tett szert, most a LinkedIn közösségi oldalon elemezte: miért a Google a legjobb, és milyen a jó főnök, aki valóban ösztönzi a munkatársakat. A cikk végén...

Ez a Google új atombombája! + videó

A Google minden egyes új irodája nagyot szokott szólni, de az új tervezett campusa a kaliforniai Mountain View-ban felér egy építészeti atombombával.

Itt az újabb Google csodairoda. Az óceánt beengedték a házba

Mostanában nem hallottunk új Google-irodáról, így aztán ideje volt már, hogy az adóoptimalizálásáról elhíresült cég egy újabb munkahelyi csodát rakjon össze. Ezúttal Kaliforniában alkottak egy nagyot.

A világ 10 legjobb irodája

Jöjjön az új év, és jöjjön mindjárt egy lista. Az officenapshots.com szerint ezek voltak a világ legjobb irodái 2014-ben. Persze mivel amerikai gyűjtőhonlapról van szó, ezért főként amerikaiak szerepelnek a listán. Íme tehát az első rész.

Elképesztő graffitit rajzoltak a Google központjában

A Google dublini irodája alapjáratban is fantasztikus, de most rátettek egy lapáttal, mert igazi graffiti show-t varázsoltak a liftek előterébe. Ezt látni kell!

Így dolgoznak a nagymenők a maláj dzsungelben

A technológia a Távol-Keleten is gőzerővel dübörög, ezt bizonyítja a Google malaysiai irodája Kuala Lumpurban. Igazi fülledt, trópusi hangulat!

A Google garázsvilága Amszterdamban

Az irodablog szinte már pironkodik, de aztán széttárjuk a kezünket: mit tehet lenni, ha ezek a Google-irodák ennyire fantasztikusak. Be kell őket mutatni, így megszemélyesítve, mert ezeknek igenis lelkük van!

Ez lett a vége! A Google és a németek

A LEPEL & LEPEL Architektur még 2011-ben tervezte meg ezt a kreatív és vibráló irodakörnyezetet a Google düsseldorfi központjában. Megmutatjuk, hogy az e havi Google-imádat se maradjon el!

A Google iroda Londonban is hozza a szokásos extrákat

Úgy látszik, nem lehetünk meg új Google iroda anélkül. A világbirodalom londoni munkahelye is hozza a szokásos extrákat.

A Google a csodás középkort is meghódította+videó

Google nemrég új helyre költöztette szolgáltató központját a lengyel Wroclawban, ahol csaknem 250 alkalmazott dolgozik. A cég hozza a szokásos „formáját”: extra szín- és formavilág, kényelem és izgalom felsőfokon. Mindezt pazar középkori díszletek...

A Google újabb kis csóró irodája

Egy újabb Google irodát kell bemutatni. Azért kell, mert egyszerűen nem hagyhatjuk ki, még ha már számos Google-munkahelyet górcső alá is vettünk itt az irodablog.hu-n. Szóval a muszáj ezúttal a madridi központjukra vonatkozik.

Az új Google-iroda Japánban is nagyot szakított

Japánt is utolérte a Google-végzete, ezúttal a szamurájok földjén „vérengzett” az amerikai bestia.

A Google újabb erődemonstrációja. Már halálra unjuk a zseniális irodáikat!

A Google az ír szigeten is dobbantott egy nagyot. Nemrég költözött be vadonatúj 47.000 négyzetméteres cégközpontjába. Itt is persze minden van, mi szem-szájnak ingere. Egyszerűen hihetetlen!