A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A 3 legnépszerűbb hazai munkahely

Az irodablog.hu a 2014-ben meglátogatott új irodák közül azokat mutatja be ismét, amelyekből a legnépszerűbb cikkek születtek. Nyáron ugyanis jót tesz az egészségnek a szép munkahelyek megtekintése.

Ezt látni kell! Az MSCI amerikai bisztrója a Green House irodaházban

Az MSCI a Green House-ban bérel közel 4.000 négyzetméternyi irodát, ahol a nagyteres elrendezés a kifinomultsággal és a funkcionalitással párosul. Az amerikai bisztró pedig, amely egyszerre étkező, nappali és informális megbeszélések helyszíne, egyszerűen...

A vadonatúj munkakultúra zászlóshajója, az ingatlanpiac celebje

A RICS Magyarország szervezésében a Green House irodaház titkaival ismerkedhettünk meg, miközben bepillantást nyertünk az Avis Budget Group BSC nagyteres irodájába is, amely a modern munkakultúra egyik hazai gyöngyszeme.

Az Avis Budget Group lett Az Év Irodája

Az iroda.hu csoport által IV. alkalommal megrendezésre került „Az Év Irodája” verseny címadó kategóriájában a szakmai zsűri értékelése alapján az Avis Budget Group BSC nyert. Interjú a győztessel és a zsűri tagjával

Ezek Magyarország legklasszabb irodái!

Végre lehullt a lepelt, és kihirdették „Az Év Irodája” verseny nyerteseit. Most a győztes munkahelyeket mutatjuk be. Van mit csodálkozni!

Az ABB szuperintelligens irodája, amely lassan beszélni fog

Az ABB budapesti irodájában tettünk látogatást, hogy megismerkedhessünk a cég világszínvonalú, intelligens üzemeltetési rendszerével, amelyet a Green House-ban is hatékonyan alkalmaznak. Szinte mindent tud.

A Skanska inspiráló zöld irodája Budapesten

A tavaly télen átadott Green House irodaházban alakította ki új hazai irodáját a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. A svéd gyökerű nemzetközi cég évszázados hagyományainak megfelelően emberközpontú, kényelmes munkatér jött létre, ahol szinte úgy érezhetjük...

Titokzatos utazás az irodaházak gyomrába

Az idei Design Hét programsorozat keretében az Europa Desing sikerrel rendezte meg az 'Irodaházak éjszakája' című buszos kirándulást, amelyen több mint 150 fő vett részt. Íme az Europa Design videója az eseményről.

Az Avis Budget Group új budapesti központjában jártunk! Tökéletes profizmus és architektúra!

Az Avis Budget Group BSC idén márciusban költözött a Váci úti irodafolyosó közvetlen környezetében található Green House-ba, amely hazánk legzöldebb irodaháza. A közösségi terek és a munkaállomások tervezése, valamint megvalósítása az Y-generáció összes...