A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A home office 7+1 aranyszabálya

Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát.

Így éld túl a meleget az irodában

Ha nem érezzük magunkat komfortosan, nem tudunk megfelelően koncentrálni, és ez kihat a munkavégzésünkre is. Egy ilyen extrém forró időszak különösen megterheli a szervezetet, így még inkább figyelnünk kell arra, hogy a lehető legjobban lehűtsük a...

10 tipp a sikeres startup-vállalkozáshoz

A legfontosabb pontok között szerepel az önismeret, a piac ismerete, az erő és a kiadós alvás is. Nézzük meg, mik a sikeres vállalkozás alappillérei!

Home office-variációk

Ma már egyre több cég engedi meg a munkavállalóinak, hogy munkájukat időnként otthonról végezzék el. Ha nincs ötleted, hogyan alakítsd ki a munkaállomásodat, íme, néhány csodás példa, melyekből ihltet meríthetsz.

Mit csinál a belsőépítész?

Következő sorozatunkban az irodakialakításhoz szükséges szolgáltatókat mutatjuk be, elsőként a belsőépítészek feladatait vesszük górcső alá.

Magyarország biciklibarát irodaházai

A kerékpárral közlekedő dolgozók számára ma már egyre több irodaház nyújt olyan kényelmi szolgáltatásokat, melyek megkönnyítik a kétkerekűvel való munkába járást. Nézzük a legbiciklibarátabb irodaházak listáját!

Állásinterjú: hogyan hozzuk a legjobb formánkat?

Elég jó leszek vajon? Szimpatikusnak tartanak majd? Tényleg én vagyok a legalkalmasabb? A következő tippekkel hozzásegíthetjük magunkat a sikerhez.

Mitől lesz jó az év végi céges buli?

Egy iroda életében fontosak az összejövetelek és a bulik, egyrészt csapatépítés, másrészt lazítás szempontjából. Összegyűjtöttük, mitől lesz tökéletes az irodai évzáró party!

Mi kell a jó előadáshoz?

Balul sült el az esemény szervezése, nem figyel ránk a hallgatóság, elavultnak érezzük az előadást? A következő öt tippel ezek nem fordulhatnak elő.

Irodatrend – praktikus és kényelmes ülőalkalmatosságok

Az íróasztalszékeken kívül az irodákban számtalan olyan pad, szék, kanapé, fotel és puff található, melyek megkönnyítik és kreatívabbá varázsolják a munkatereket. Hogyan és milyen bútorokkal varázsoljuk trendivé a közösségi tereket?

Hogyan tegyük vonzóvá a meetingeket?

Őszintén, ki szereti az órákig tartó meetingeket egy szobába bezárva a négy fal között? Tippek, hogyan tegyük élvezetesebbé és érdekesebbé a meetingeket.

Hogyan alakítsunk át egy garázst irodává?

​Akár a home office-ban dolgozóknak, akár egy vállalkozás számára is remek ötlet lehet a következő példa, melyen keresztül bemutatjuk, hogyan lehet átalakítani egy helyiséget irodává.

Hogyan használjuk ki optimálisan a munkahelyünket? Hogyan spóroljunk milliókat?

Ma a versenyképesség egyik záloga, hogy a munkatársak hatékonyan használják ki az irodatereket. Minden egyes négyzetméternek megvan a maga funkciója. De hogyan rendezzük be irodánkat, milyen közösségi tereket, hány tárgyalót és dedikált munkaállomást...

Mi a BREEAM minősítés és mik a feltételei?

Környezettudatos épületminősítési rendszer, mely értékesebbé teheti az irodaépületet.

Hogyan alakítsunk ki környezettudatos munkahelyi szervezetet?

Vonjuk be a munkatársakat is az ötletelésbe és a folyamatokba!

Mi a felsővezetők szerepe a környezettudatosság kialakításában?

A vezetőség feladata kézben tartani és koordinálni a legfontosabb ügyeket, melybe a környezettudatosság kérdése is beletartozik.

Mi az az ökotérképezés?

Önnek kellően öko az irodája? A következő módszerrel könnyen kideríthető.

Mi az a fenntartható építés és mik az alapelvei?

Megújuló energiaforrások használata, újrahasznosítás és szelektív hulladékkezelés - és ez csak néhány módja az egészséges, épített környezet kialakításának.

Hogyan valósítható meg a szelektív hulladékgyűjtés az irodában?

Akadályozzuk meg a túlzott mennyiségű hulladék keletkezését! A szelektív gyűjtőegységek a már meglévő hulladékok megfelelő kezelésében segítenek.

Hogyan termeljünk kevesebb irodai szemetet?

A következő megoldásokkal csökkenthetjük a keletkező hulladék mennyiségét.