A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A leginnovatívabb energiatakarékos hűtőberendezés

Mi sem lehetne aktuálisabb téma nyáron, mint a légkondicionáló? A következő eszköz ráadásul nem hogy pazarolná az áramot, hanem energiát termel működés közben.

Milyen lesz a jövő irodája? Hol fogunk dolgozni?

A WELL-BEING – A Jövő irodája c. konferencián számtalan izgalmas előadást hallhattunk, most jöjjenek Az Év Irodája verseny tapasztalatai és statisztikái Kalmár Zoltán prezentációjában, hiszen a résztvevők nagyszerűen mutatják be a jövő munkahelyét és a...

Nyomulnak a startupok! Menő közösségi irodák Debrecenben

Immár a második közösségi irodát nyitották meg Debrecenben Xponential Coworking Office néven, hogy az innovatív startup cégeknek nyújtson segítséget. Az elsőt még 2014-ben adták át Debrecen HUB néven a Piac utcában. Úgy tűnik, hogy lassan Debrecent is...

Így néz ki a Samsung különleges irodaháza

A NBBJ fejlesztette a Samsung új észak-amerikai központját, amely mintegy 100 ezer négyzetméternyi területet jelent San Jose-ban, Kaliforniában.

Itt dolgoznak a világ legjobb magyar vállalkozói

A Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám bekerültek a Financial Times legjobb 50 technológiai vállalkozója közé. Ennek apropóján érdemes újra megnézni, hogy milyen innovatív irodákat tartanak fenn, ahol sikerült elérniük ezt a...

Jöhetnek a zsenik! A LogMeIn új innovációs laborjában jártunk az Andrássyn

A LogMein budapesti fejlesztőközpontjában vadonatúj innovációs labort alakítottak ki, hogy a kreativitás még inkább előtérbe kerüljön. Mindeközben két szinten megújultak az irodaterek is, hogy trendi dizájnnal fogadják a munkatársakat.

Átadták az SAP szupermobil irodáját az óbudai Graphisoft Parkban

Az SAP a Graphisoft Parkban újabb 1800 négyzetméternyi irodateret alakított ki, hogy az ún. AppHaus koncepció jegyében abszolút új szemléletű munkahelyet kínáljon mintegy 140 dolgozójának.

Új forradalmárok foglalják el a magyar munkaerőpiacot

Optimisták vagyunk. Tudjuk, hogy nem divat ez manapság, sőt, némiképp megszólják az embert. De vannak itt magok, amelyeket elültettek, ezek most kicsíráztak és szárba szökkentek.

Startup-láz tombol Magyarországon. Gazellák, angyalok, irodák

A hazai startup-világ most kezdi bontogatni szárnyait. Van már közöttük néhány világhírű vállalkozás (pl. Prezi vagy LogMeIn), amelyek budapesti irodái igazán eredeti és nagyvonalú munkatereket kínálnak az Y-generációnak.

A világ legkülönlegesebb irodaházai

Lassan itt az év vége, amikor összegezni szokás az elmúlt esztendőt. De mi duplacsavarral először most 2011 legszebb és leginnovatívabb irodaházait és irodáit mutatjuk be. Mert valahogy eddig kimaradt, pedig nem a resztli, hanem a hab a tortán.