A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ilyen lett a LinkedIn új campusa a Szilícium völgyben

A AP+I Design tervezte a LinkedIn új központját Kaliforniában. Már-már közelíti a Google és a Facebook lazaságát, de talán szerencsére a campus megőriz némi méltóságot is.

A kínai internetóriás káprázatos cégközpontja

A M Moser Associates tervezte a kínai internetóriás cég, a Tencent új főhadiszállását Guangzhou-ban.

A Google konkurenciája már a Marsra készül

A Za Bor építésziroda tervezte a Yandex újabb részlegeit a szentpétervári központjukban. A dizájn már-már egy űrutazást vetít előre. Talán az orosz internetes kereső az amerikai konkurenciát, a Google-t akarta lepipálni.

Így néz ki a Mozilla virtuális birodalma Kaliforniában

A San Franciscói MKThink tervezte a Mozilla új, közel 5000 négyzetméteres főhadiszállását a kaliforniai Mountain View-ban. Igazán vibráló, sokszínű és mozgalmas munkahely jött létre.

Katasztrófákat kutatnak az eBay irodájában

Az eBay az izraeli Natanyában a már meglévő irodája mellett nemrég adta át új kutatóközpontját, ahol Miki Mottes falgrafikái uralják a teret.

Jégbe zárt iroda az atombunkerben

A White Mountain iroda Svédországban található, és az Albert France Lanord Architects munkáját dicséri. Ez a különleges munkahely egy svéd internetszolgáltató székhelye, ahol szerverszobák és irodák lettek kialakítva Stockholm alatt száz lábnyi mélységben.

Így dolgoznak a nagymenők a maláj dzsungelben

A technológia a Távol-Keleten is gőzerővel dübörög, ezt bizonyítja a Google malaysiai irodája Kuala Lumpurban. Igazi fülledt, trópusi hangulat!

Ez lett a vége! A Google és a németek

A LEPEL & LEPEL Architektur még 2011-ben tervezte meg ezt a kreatív és vibráló irodakörnyezetet a Google düsseldorfi központjában. Megmutatjuk, hogy az e havi Google-imádat se maradjon el!

Az orosz internet „pokoli” tornya

Az UNK Project tervezte a Mail.ru irodáit, amelyet 2013-ban foglaltak el a cég dolgozói. Nem kis vállalkozás volt, hiszen egy toronyépület 27 emeletét kellett megtölteni élettel.

A Google iroda Londonban is hozza a szokásos extrákat

Úgy látszik, nem lehetünk meg új Google iroda anélkül. A világbirodalom londoni munkahelye is hozza a szokásos extrákat.

A Google a csodás középkort is meghódította+videó

Google nemrég új helyre költöztette szolgáltató központját a lengyel Wroclawban, ahol csaknem 250 alkalmazott dolgozik. A cég hozza a szokásos „formáját”: extra szín- és formavilág, kényelem és izgalom felsőfokon. Mindezt pazar középkori díszletek...

A Google újabb erődemonstrációja. Már halálra unjuk a zseniális irodáikat!

A Google az ír szigeten is dobbantott egy nagyot. Nemrég költözött be vadonatúj 47.000 négyzetméteres cégközpontjába. Itt is persze minden van, mi szem-szájnak ingere. Egyszerűen hihetetlen!

A világ legnagyobb irodáját tervezik a Facebook-nak

Frank O. Gehry amerikai építész a világ legnagyobb egyterű irodáját tervezi a Facebook számára a San Francisco-öbölben. Az építkezés jövő év elején indulhat, a tervek alapján 3400 szakember dolgozik majd a zöldtetős komplexumban.

Cybergyerek nem kér bocsánatot!

A "Generációk a munkaerőpiacon" sorozatunkban elértünk végre az Y-generációhoz. Ideje tehát, hogy jobban górcső alá vegyük őket. Mit is jelent a multitasking üzemmód, a virtuális kapcsolatrendszer és az újraértelmezett szabadság?

Juppik és veteránok a virtuális földrengésben

Az egyes generációk már alig értik egymást. Virtuális világok furakodnak közéjük. Ezúttal a veteránokról és a régi hippikről értekezünk. Utóbbiak a híres baby boom-nemzedék tagjai, és ők az első juppik is.