A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Budapest gyöngyszemei, ahol ma irodisták nyüzsögnek

Bár a loft építészet háttérbe szorult a válság idején, mostanában egyre több projekttel találkozunk, ahol régi műemlék épületeket újítanak fel, vagy hasznosítanak egy nagyobb ingatlanfejlesztés során. Nézzük Budapest legszebb loft irodaházait, amelyekben...

Ilyen lett az aromagyártó szuper irodaháza! Gyöngyszem Gödöllőn!

A Reload Építészstúdió tervezte a Food Base új gyártócsarnokát és irodaházát a Gödöllői Ipari Parkban. Igazi kuriózum az irodaház, amelynek belsőépítészeti megoldásai és térszerkezete egy belvárosi trendi munkahellyel vetekszik. Érdemes megnézni!

Felvillanyozták magukat! Ezek beköltöztek az erőműbe!

A PLUSPOL interaktív digitális ügynökség furcsa helyet választott magának, mert egy felújított lipcsei erőműben találta meg álmaik munkahelyét.

A LOFFICE extravagáns közösségi irodájában jártunk. Pezsgő oázis a belvárosban

A LOFFICE Paulay Ede utcai közösségi irodája a hazai loft építészet egyik igazán unikális példája, ahol a jövő reménységei bontogatják szárnyaikat. Az irodablog.hu ezúttal a Zeneakadámia volt kottanyomdájában járt.

Egy pompás katedrálisban dolgoznak az utazási ügynökök

A Wotif Group utazási irodának a Futurespace tervezett egy új irodát Sydney-ben. Bárhová nézünk, csupa fantasztikus megoldás, néha már-már úgy érezzük, hogy a „Nagy utazás” szekta katedrálisában járunk.

Íme a hely, ahol Dózsa Györgyöt eltemették

A román webfejlesztő cég, az e-spres-oh egy igazán kreatív irodába költözött Temesváron. Az új munkahelyet az Ezzo Design tervezte, ahol az ipari stílusú adottságokat néhány figyelemreméltó újdonsággal ötvözték. Így például a társalgóban egy hálóban úgy...

Közösségi irodák Londonban, ahol a szabadúszók mennybe mennek

A Club Workspace egy gyorsan növekvő közösségi irodahálózat, amely a minap nyitott két újabb londoni irodát. A terveket a TILT szállította, amely korábban már nyert építészeti díjat is, vagyis a minőség és ötletesség garantálva volt.

Brazil szamba, majális és graffiti. Így is lehet dolgozni!

A New Content nevezetű brazil társaság egy kétszintes Sao Paulo-i raktárban alakította ki székhelyét. Igazán élhető kreatív munkatér jött létre. Az igényes graffiti pedig igazi csemege a nyitott elméknek. Képek+videó

Requiem a zenei irodaházról, ahol Kalasnyikovot is gyártottak

Most egy olyan loft-projektet mutatunk be, amely elkezdte földi pályafutását, de a metamorfózis során átalakult, és végül más lett belőle. Mégis a költséghatékonyság és a fenntarthatóság jegyében tanulságos röviden felvázolni a projektet.

A cementgyárból kastély lett a tündérkertben

Egy több mint százéves, romos cementgyárat alakítottak át építészirodává. Hihetetlen megoldások! Csak győzzünk bennük gyönyörködni! És akkor még nem is beszéltünk a Katedrálisról?