A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Miért a Google a világ legjobb munkahelye?

Dr. Travis Bradberry, aki díjnyertes szakmai könyveivel – Emotional Intelligence 2.0 – már világhírre tett szert, most a LinkedIn közösségi oldalon elemezte: miért a Google a legjobb, és milyen a jó főnök, aki valóban ösztönzi a munkatársakat. A cikk végén...

Az álomiroda nem egyterű

A magyarok többsége központi helyen, modern és stílusos irodában dolgozna a legszívesebben.

Hol akarnak dolgozni a magyarok? Most megtudtuk!

A magyarok központi helyen, modern és stílusos irodában dolgoznának a legszívesebben, amelynek kialakítása kifejezetten a napi tevékenységeikhez igazodik – derült ki a HB Reavis több mint 1100 fő bevonásával készült online felméréséből. Az álomirodával...

Ilyen egy dolgozóbarát munkahely!

Manapság egyre nagyobb szerepet játszik a cégek életében a munkahelyi környezet kialakítása, a tudatos irodaválasztás, az alaprajzi elrendezés, a természetes fény, az ergonómia, a testi és lelki egészség, a komfortérzet és a környezettudatosság. Ezek...

A világ 10 legjobb munkahelye

Az officenapshots.com összegyűjtötte a legnépszerűbb irodacikkeket, amelyeket a legtöbben olvastak 2014-ben. Most lássuk az első öt helyezettet!

Szabadtéri iroda Prágában

Elkészült Prága első "szabadtéri irodája", mely egy belvárosi parkban várja a kellemes környezetben dolgozni vagy tanulni vágyókat.

A Ustream zseniális Andrássy úti irodájában jártunk

A Ustream nemrég költözött a Párisi Nagyáruházba, ahol nem csak a pazar, Y-generációs irodát csodálhatjuk meg, hanem a közösségi térnek berendezett Kristálykupola is igazi kuriózum. A látvány a MádiLáncos Stúdió „műve”, amely már többször is díjat nyert „Az...

Az egyterű irodák világa, a munkakultúrák fejlődése

Az együttműködő és kreatív munkakultúrák terjedésével az egyterű irodák reneszánszát éljük, ahol a közösségi terek a munkaállomások rovására egyre nagyobb részt követelnek, és ahol a legkülönbözőbb munkahely-típusok jelennek meg, hogy az alkalmazottak...

Egy pompás katedrálisban dolgoznak az utazási ügynökök

A Wotif Group utazási irodának a Futurespace tervezett egy új irodát Sydney-ben. Bárhová nézünk, csupa fantasztikus megoldás, néha már-már úgy érezzük, hogy a „Nagy utazás” szekta katedrálisában járunk.

Így menekülj a heringpartiból! Iciripici iroda a túlzsúfolt Hongkongban

Az Urban Design & Build egy különleges irodát alakított ki Hongkongban. A mindössze 37 négyzetméteres térbe a munkaállomások és a társalgó egyaránt befértek.

Minden, amit a szőnyegpadlókról tudnunk kell

Lovas Gusztávval, a Decor Floor Kft. tulajdonosával beszélgettünk az irodaházakban és a munkahelyeken használatos padlószőnyegek élettartamáról, műszaki jellemzőiről, a szennytaszító, antisztatikus tulajdonságairól, a szakszerű használatról és a...

A Kayak.com a perspektívák bűvöletében ég

A Kayak.com utazási honlap 2008-ban elkészült technológiai központját most az ACTWO építésziroda még vagy 3000 négyzetméterrel megtoldotta.

Egy hatalmas szívet ültettek a holland irodaházba

A Portaal holland ingatlanfejlesztő cég egy látványos új cégközpontot alakított ki Utrechtben. Az alapvető cél az volt, hogy egy igazán kényelmes vendégmarasztaló helyet hozzanak létre mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára.

A világ egyik legjobb irodáját csinálták meg + videó

A Peer 1 Hosting új európai központja valóban különleges remekmű, amely simán átlépte azt a határt, amin túl már fantasztikusnak lehet nevezni valamit. Mert ez fantasztikus!

Íme egy újabb magyar sikercég irodája! Ezúttal az XAPT központjában jártunk!

A hazai központú XAPT idén februárban költözött a BudaWest Irodaházba. A cég a Microsoft Dynamics vállalatirányítási megoldások piacvezető szállítója Magyarországon, a kelet-közép európai régióban és világszerte pedig egyike a legnagyobbaknak. A közel 1500...

Ez történik, amikor a zeneőrültek beszabadulnak egy raktárba

A BeCore marketingügynök még 2012-ben költözött be új Los Angeles-i cégközpontjába. A Mateo utcában található nagy raktárcsarnok ad otthont a cég 35 alkalmazottjának. Mindenesetre pazarul berendezték, hol egy hatalmas magnetofon, hogy egy elektromos gitár,...

Egy megahajszárító az irodafőnök

A hajformázási eszközökre szakosodott GHD új központba költözött Londonban. Az új iroda egyszerre funkcionál munkahelyként és impresszív látogatóközpontként.

Hogyan alakítsuk ki otthoni irodánkat?

Most néhány jó tanáccsal szolgálunk, hogyan is rendezzük be otthoni irodánkat, hogy hatékonyan és motiváltan dolgozzunk.

Félelmetes jövő közeleg! Ilyen kis kapszulákban fogunk dolgozni és aludni

Kevés a hely, sok az ember. Megoldás: kis kapszulák, ahol dolgozni és aludni is lehet. Nézzük a képeket! Európában persze jóval kisebb a népsűrűség.

Trendek, forradalmak és generációk. Miért szeretjük a nyitott irodákat?

A legújabb trendek a nyitott irodákról szólnak, de vajon mennyire újdonságok ezek a kialakítások, és valóban annyira jó-e ezekben dolgozni? Ennek jártunk utána.