A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ezek a legzöldebb irodák Budapesten

Nem csak irodaházakat értékelnek a zöld minősítő rendszerek, hanem a munkahelyeket önállóan is meg lehet mérettetni. Magyarországon a HuGBC vezeti a minősített ingatlanok listáját, ahol több iroda is található. Lássuk közülük néhányat!

Az élő fal után itt az élő asztal!

A green wall-ok után itt a legújabb és legzöldebb irodatrend, a green table! Trendi, környezettudatos és nagyon extrém!

Hogyan alakítsunk ki környezettudatos munkahelyi szervezetet?

Vonjuk be a munkatársakat is az ötletelésbe és a folyamatokba!

Hol akarnak dolgozni a magyarok? Most megtudtuk!

A magyarok központi helyen, modern és stílusos irodában dolgoznának a legszívesebben, amelynek kialakítása kifejezetten a napi tevékenységeikhez igazodik – derült ki a HB Reavis több mint 1100 fő bevonásával készült online felméréséből. Az álomirodával...

Ilyen egy dolgozóbarát munkahely!

Manapság egyre nagyobb szerepet játszik a cégek életében a munkahelyi környezet kialakítása, a tudatos irodaválasztás, az alaprajzi elrendezés, a természetes fény, az ergonómia, a testi és lelki egészség, a komfortérzet és a környezettudatosság. Ezek...

A Diageo budapesti szolgáltató központjában kitört a bicikliláz

74 Csepel kerékpárt adtak át a vállalat munkavállalóinak, akik a Budapest Cycle kezdeményezés keretében csatlakoztak a környezettudatos közlekedők táborához. A vállalat dolgozóinak már közel 10 százaléka teker munkahelyére kerékpárral. A cég az egész irodát...

A Skanska inspiráló zöld irodája Budapesten

A tavaly télen átadott Green House irodaházban alakította ki új hazai irodáját a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. A svéd gyökerű nemzetközi cég évszázados hagyományainak megfelelően emberközpontú, kényelmes munkatér jött létre, ahol szinte úgy érezhetjük...

Íme a lélegző felhőkarcoló New Yorkban, ahol a kertek az égig érnek

Az európai IAD energiapozitív felhőkarcolót tervezett Manhattan északi részén „New York lélegző gépe” fantázianévvel. Az épület tüdeje egy vertikális kert lenne.

Megnyílt Frédi és Béni új kőkorszaki ügyfélszolgálata

A Quick Left szoftverfejlesztő cég új irodáját a Tres Birds Workshop tervezte, amely egy igazi ökoparadicsom.

San Francisco szívét zöldre festik. Így épül a csodaváros

San Francisco belvárosában ún. ökokerületeket hoznak létre, ahol környezettudatos életstílust és fejlesztéseket szeretnének megvalósítani. Mindenesetre a város már így is a világ egyik legzöldebb városa, ahol 2012-től csak megújuló energiát hasznosító...

Dzsungel a metropolisz szívében. Az irodisták papagájok és pálmafák közt dolgozhatnak+videó

A Peruri 88 egy fantasztikus dzsungelváros az indonéz fővárosban. A holland MVRDV egy különleges 400 méter magas felhőkarcolót álmodott Jakartában. Jól figyeljünk, hiszen egyszer ilyenekben fogunk élni és dolgozni! A videó mindent megmutat.

A szoftveróriás erotikája. Az olasz elegancia leteperte az ipari fílinget.

Az Autodesk a Goring & Straja Architects segítségével alakította ki új milánói, 850 m2-es irodáját. A nemzetközi szoftvercég alapvető célja volt az igényes, fenntartható technológiákat kombinálni a nemzetközi miliővel és az olasz fílinggel.

Zöld oázis a szennyvízcsatorna fölött

Új-Delhiben egy különleges irodaházat építenek a Delhi Pollution Control Committee-nek, amely valóságos zöld csoda lesz. Mindenesetre a zöldépületek legújabb generációja színre lép.

2050-ben a felhőkarcolóknak agyuk és idegrendszerük lesz

A becslések szerint 2050-ben a világ népességének - amelyet 9 milliárd főre jósolnak - 75 százaléka fog városokban élni. Ez arra ösztönzi a tervezőket, hogy bioépületekben gondolkodjanak. A londoni székhelyű Arup mindenesetre nem spórolt a fantáziával!

Hamarosan nyílik a világ legzöldebb irodaháza

A Föld Napja alkalmából nyitják meg hamarosan a világ "legzöldebb", nem lakás célú épületét. Az amerikai Seattle városában lévő Bullitt Center nevet viselő irodaház felépítése átadásig mintegy másfél évig tartott - írja a tisztajovo.hu.

Egy őrülten kúl hely az angyalok városában!

Ezúttal a Pallotta Teamworks Los Angelesben kialakított székházát mutatjuk be. Bár a projekt közel 10 éves, most is igazán pazar látvány nyújt.