A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Praktikus irodaterek az izraeli Microsoft-irodában

A két legfontosabb terület az irodában a munkatér és a közösségi helyiségek. Az izraeli Microsoft-bázison kiemelt figyelmet kapott mindkét zóna, és egy jól kihasználható, munkatárs-barát helyet hoztak létre.

A LinkedIn terjeszkedik – és nem áll meg!

Gombamód nőnek újabb és újabb LinkedIn irodák a világ minden táján. A Franciaországban található központjukban teszünk virtuális sétát, tartsatok velünk!

Tűzoltóállomásból irodaház

​Micsoda transzformáció! A Zaha Hadid Architects egy elhagyatott tűzoltóállomásból BREEAM minősítésű irodaházat hozott létre.

10 tech vállalat szuper irodadizájnja

A Facebook, a Google és társaik sok időt töltenek azzal, hogy olyan helyeket hoznak létre, ahol az emberek szeretnek dolgozni.

Apple: így kell jutalmazni a kollégákat

Még februárban #Zárd a kört!-kihívást indított az Apple saját alkalmazottainak – ezzel is szerették volna ösztönözni őket a gyakori testmozgásra. A rendszeresen sportolók ajándékokat is kaptak a cégtől.

Home office-variációk

Ma már egyre több cég engedi meg a munkavállalóinak, hogy munkájukat időnként otthonról végezzék el. Ha nincs ötleted, hogyan alakítsd ki a munkaállomásodat, íme, néhány csodás példa, melyekből ihltet meríthetsz.

A 10 LEGJOBB NAGY-BRITANNIÁBAN TALÁLHATÓ IRODA – 2. RÉSZ

A Glassadoor felmérése alapján készített listából kiderül, milyen szempontok szerint értékelték a munkavállalók a legjobb irodákat.

A 10 legjobb Nagy-Britanniában található iroda – 1. rész

A Glassadoor felmérése alapján készített listából kiderül, milyen szempontok szerint értékelték a munkavállalók a legjobb irodákat.

A Coca-Cola tudja, mi a jól működő iroda titka!

A márka spanyol főhadiszállása elképesztően dizájnosra sikeredett! Az arculat igazi esszenciája a részletekben rejlik, nézzük meg együtt az irodát!

Hola, LinkedIn Madrid!

Spanyol jellegzetességek, vidám színek és egyedi megoldások jellemzik a LinkedIn madridi irodáját.

Kastélyból iroda a well-being jegyében

Hogy mégis, hogy jön össze ez a két dolog? Egyszerű: a figyelmes főnökúr azt szerette volna, hogy maximális kényelemben és nagy területen dolgozzanak az alkalmazottai, ezért vett egy kastélyt, és a dolgozók ízlése alapján átalakíttatta.

A siker kulcsa: Steve Jobs agyserkentő gyakorlata hat lépésben

Még „Mr. kreatív gondolkodás” -nak is szüksége volt egy kis agytornára ahhoz, hogy innovatív ötleteket produkáljon. A következő technika segít abban, hogy sikeresebbek legyünk az életben és a munkában is!

Innovatív, természet ihlette légkondicionáló

Legyen az irodánkban természet inspirálta légkondicionáló! A biológia és a technológia együtt javítja a gépek új generációjának teljesítményét és hatékonyságát.

Ilyen lett az HBO irodája!

Multifunkciós terek és csapatmunkára ösztönző munkaterületek jellemzik az HBO új seattle-i székhelyét.

10 figyelemfelkeltő közösségi iroda a nagyvilágban

Nézzük meg, hogy külföldön milyen különleges irodákba lehet botlani! Közösségi iroda az őserdőben, volt filmsúdióból coworking, és még nincs vége a kreatív megoldásoknak!

A GE a legfigyelmesebb vállalat címét is hazavihetné

Új irodát nyitott a GE nagyvállalat és szokásuk szerint nagyon ütős munkakörnyezetet alakítottak ki!

Földbe vájt irodák Indiában

Milyen lehet állandóan kínzó hőségben dolgozni? Valószínűleg borzalmas, a koncentráció és a teljesítőképesség is csökken tartósan meleg időben. Ez a megoldás azonban minden meleg okozta probléma enyhülést hozhat!

Közösségi iroda a piactéren? Miért ne!

Lisszabonban egy egészen elképesztő és egyedi coworking tér nyílt. Ilyen ötletes megoldást közösségi irodára még biztosan nem láttunk!

Lássuk a legújabb skandináv irodatrendeket. Friss és ropogós!

Néha érdemes kicsit messzebb menni, hogy tájékozódjunk a legújabb irodatrendekről. Ezúttal a méltán dicsért és sokak által követett skandináv dizájnt új irányvonalait mutatjuk be.

Hol dolgoznak az építész szakma legjobbjai? - fotósorozat

Egy fotós, Marc Goodwin a világot bejárva kapta lencsevégre a híresebb építészstúdiók székhelyeit. Ebből vajon mi sül ki?