A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
MAJOR Korty és falat – élet a nagyvároson kívül

A Budaörs belvárosában található, Az Év Közösségi Tere címre pályázó hely nem egy egyszerű étterem vagy bisztró – ez egy találkozóhely, ahol családias hangulat és számtalan lehetőség várja a vendégeket.

Az eBay legújabb közösségi tere

A Kitchen az eBaynek egy nem akármilyen, új élelmiszer-élményen alapú közösségi helyisége, mely teljesen újraértelmezi a vállalati kávézó definícióját. A dizájn és az étel csábítja ide a dolgozókat, ám a közös élmények miatt órákig képesek itt maradni.

Praktikus irodaterek az izraeli Microsoft-irodában

A két legfontosabb terület az irodában a munkatér és a közösségi helyiségek. Az izraeli Microsoft-bázison kiemelt figyelmet kapott mindkét zóna, és egy jól kihasználható, munkatárs-barát helyet hoztak létre.

Így néz ki egy igazán színes iroda – Canon Sydney

Hogyan fér meg a természetesség és az extremitás egymás mellett? A fényképezőguru már csak tudja.

A legmenőbb munkahelyi teraszok Budapesten

Nincs annál klasszabb érzés, ha munka közben kicsit megpihenve helyet foglalunk egy teraszon, és a lábunk előtt hever Budapest a hangulatos piros háztetőivel, vagy éppen a belváros nyüzsgésében egy csendes oázisra találunk.

Hogyan használjuk ki optimálisan a munkahelyünket? Hogyan spóroljunk milliókat?

Ma a versenyképesség egyik záloga, hogy a munkatársak hatékonyan használják ki az irodatereket. Minden egyes négyzetméternek megvan a maga funkciója. De hogyan rendezzük be irodánkat, milyen közösségi tereket, hány tárgyalót és dedikált munkaállomást...

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 4. rész - MÜSZI

Van egy jó ötleted, de nincs hova menned? Irodát keresel, de szeretnél fiatalos környezetben, fesztelenül dolgozni? Új ismeretségekre tennél szert? A MÜSZI egy komplex kulturális és civil közösségi tér, ahol bármilyen ötlet megvalósítható.

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 3. rész - Coffice

A kávezó-iroda kombónak külföldön már eléggé nagy keletje van egy ideje, most úgy néz ki, hozzánk is betört ez a divat! A Coffice-ban egy igazi Y-generációs közösségi teret ismerhettünk meg.

A legújabb és legmenőbb közösségi terek Budapesten! 2. rész - Budapest Pont

Második részünkben egy egyedi közösségi térrel foglalkozunk, mely funkcióját tekintve eltér az eddigiektől. Itt nem rendszeres a dolgozók részvétele, hanem inkább alkalmi projekteket és előadásokat lehet tartani.

Az Airbnb legújabb irodája igazi brazil kavalkád

A több mint 34 ezer városban jelen lévő Airbnb Sao Pauloban nyitotta meg legújabb irodáját. Egy olyan környezetet szerettek volna kialakítani, melyben egyesül az egyedi, bohém brazil dizájn és a cég filozófiája....

Ezért lett a Profession.hu Az Év Irodája!

A 6. alkalommal kiírt Az Év Irodája versenyen a névadó kategóriában a Profession.hu győzött, amely nemrég költözött be 900 négyzetméteres irodájába a Krisztina Palace-ban.

Generációk harca az irodában! Digitális kultúra, infók és kollaboráció

A 21. században gyökeresen átalakultak az irodák, az új generációk igényeire és életstílusára szabják a tereket azon túl, hogy a digitális technológiák szintén alapvetően meghatározzák a modern munkahelyeket. Az első részben már bemutattuk az open space, a...

Ezeket nem értjük, ha belépünk a 21. század irodájába!

A modern munkakultúra hallatán sokan csak kapkodják a fejüket. Open space, break out, kollaboráció, és más angol szakkifejezések. Mi most megpróbáljuk közérthetően összefoglalni, hogy mi micsoda az irodában. Már csak azért is vállalkozunk erre, hiszen az...

A Lonely Planet az ikonikus londoni felhőkarcolóba költözött

Az Oktra tervezte a világ legnagyobb útikönyvkiadó vállalata, a Lonely Planet új irodáját Londonban.

Iroda a Gyűrűk Ura földjén, ahol Szauron és a hobbitok együtt dolgoznak

A Spaceworks tervezte a The Icehouse közösségi iroda új – csaknem 1200 m2-es – munkahelyét Aucklandben, Új-Zélandon.

A világ legmenőbb munkahelyi campusai, ahol tejben-vajban fürdenek

Már annyit foglalkoztunk a realista.hu-n és az irodablog.hu-n a világ vezető technológiai vállalatainak cégközpontjaival, hogy ideje összegyűjteni a legnagyobb campusokat, amelyek egy része már megépült, míg másik részük éppen kivitelezés alatt áll.

Újabb magyar világsiker. Az NNG két irodát nyitott az USA-ban és Japánban

Az év első felében Detroitban és Tokióban is irodát nyitott az NNG. Bár a fejlesztés továbbra is Az Év Irodája győztes budapesti központban zajlik, fontos a helyi ügyfelek igényeinek gyors és pontos kiszolgálása, valamint a folyamatos kapcsolattartás – ez...

Megtaláltuk a világ egyik legklasszabb munkahelyét!

A FENNIE+MEHL Architects és a Studio Hatch közös munkája a Github új irodája San Franciscóban. Elképesztő hangulat és ötlet!

Mire jó az egyterű iroda? Pletykamagyarázat felsőfokon!

Gondolta volna, hogy a vezetői értekezleten született döntések információi már akár 3 perc alatt is eljuthatnak a dolgozókhoz? Különösen igaz ez akkor, ha egy mindenkit érintő – csoportérdeknek is tekinthető – témáról van szó. A kávézás, a parkoló, az ebéd,...

Jöhetnek a zsenik! A LogMeIn új innovációs laborjában jártunk az Andrássyn

A LogMein budapesti fejlesztőközpontjában vadonatúj innovációs labort alakítottak ki, hogy a kreativitás még inkább előtérbe kerüljön. Mindeközben két szinten megújultak az irodaterek is, hogy trendi dizájnnal fogadják a munkatársakat.