A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A 10 legszebb loft iroda Magyarországon

Az utóbbi években hazánkba is begyűrűzött a loftőrület, persze a kreatív és tech cégek még csak módjával költöznek efféle terekbe. Mindenesetre az indusztriális, az ipari vagy a loft szavak már nincsenek kínaiul Magyarországon sem. Lássuk néhány csodás loft...

A LOFFICE lett Közép-Európa legjobb közösségi irodája

A Central European Startup Awards (CESA) díjátadójára a bécsi Schani Hotelben került sor 2015. október 8-án. A közösségi irodamodell magyarországi úttörőjeként a LOFFICE a “Legjobb Közösségi Iroda” díjjal távozott.

Mennyiért dolgozhatunk egy közösségi irodában? Árak és szolgáltatások!

Körülnéztünk a teljesség igénye nélkül a budapesti közösségi irodákban, hogy a startupok, szabadúszók és egyéb kezdő vállalkozások mennyiért tudnak igénybe venni irodai szolgáltatásokat, illetve ha épp túl kell lépni a farmernadrágon és edzőcipőn egy...

Ezek a legjobb irodák Magyarországon

Az Év Irodája versenyre 29 munkahelyet neveztek be 2014-ben, amelyek közül négy részesült díjazásban. A címadó kategóriát a Dentsu Aegis Network Hungary nyerte, a design díjat a Viacom kapta, különdíjban részesült a Nitrogénművek munkahelye, és a közösségi...

Ők nyertek idén Az Év Irodája versenyen!

2015. február 5-én ötödik alkalommal került megrendezésre „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki.

Aki itt díjat nyer, az világhírű lehet!

2013-ban Az Év Irodája verseny Design díját nyerte el a Distinction, és most pedig egy igazi globális nagyágyú vásárolja fel őket. Nem állítjuk, hogy közvetlen a kapcsolat, mindenesetre jó jel.

Az extravagáns Distinction iroda nyerte a Design Díjat

„Az Év Irodája” verseny Design Díját a szakmai zsűri értékelése alapján a Distinction-LOFFICE páros nyerte. Egy igazán különleges irodát alakítottak ki a régi műanyag-feldolgozó gyárból. Startup, y-generáció, innováció… soroljuk még? Interjú a Distinction...

Ezek Magyarország legklasszabb irodái!

Végre lehullt a lepelt, és kihirdették „Az Év Irodája” verseny nyerteseit. Most a győztes munkahelyeket mutatjuk be. Van mit csodálkozni!

A LOFFICE extravagáns közösségi irodájában jártunk. Pezsgő oázis a belvárosban

A LOFFICE Paulay Ede utcai közösségi irodája a hazai loft építészet egyik igazán unikális példája, ahol a jövő reménységei bontogatják szárnyaikat. Az irodablog.hu ezúttal a Zeneakadámia volt kottanyomdájában járt.