A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Loft jellegű iroda a város szívében

Csodálatos irodaátalakítást vittek véghez az AddVal irodájában, ahol a régmúlt gyárépületeinek stílusát ötvözték modernkori dekorációkkal.

A 10 legszebb loft iroda Magyarországon

Az utóbbi években hazánkba is begyűrűzött a loftőrület, persze a kreatív és tech cégek még csak módjával költöznek efféle terekbe. Mindenesetre az indusztriális, az ipari vagy a loft szavak már nincsenek kínaiul Magyarországon sem. Lássuk néhány csodás loft...

Menő magyar loft épületek, ahol a kreatív ipar otthonra lel

Folytatjuk mini sorozatunkat, amelyben ma már irodaházként működő loft jellegű ingatlanokat mutatunk be. A többségük valaha gyár volt, de van közöttük régi iskola vagy éppen laktanya is. Az első részt itt olvashatjuk.

Budapest gyöngyszemei, ahol ma irodisták nyüzsögnek

Bár a loft építészet háttérbe szorult a válság idején, mostanában egyre több projekttel találkozunk, ahol régi műemlék épületeket újítanak fel, vagy hasznosítanak egy nagyobb ingatlanfejlesztés során. Nézzük Budapest legszebb loft irodaházait, amelyekben...

Tudja-e Ön mit nevezünk loft irodának?

Azoknak ajánljuk, akik különleges hangulatra és nagy belmagasságra vágynak.

Felvillanyozták magukat! Ezek beköltöztek az erőműbe!

A PLUSPOL interaktív digitális ügynökség furcsa helyet választott magának, mert egy felújított lipcsei erőműben találta meg álmaik munkahelyét.

Egy csónakházba települt a híres építésziroda

A 3XN Architects dán építésziroda nemrég költözött egy egészen különleges helyszínre, mégpedig egy történelmi csónakházba Koppenhágában.

Prágai loft iroda az acélgerendák árnyékában

Az Apiary nemrég költözött új, közel 700 m2-es irodájába Prágában, amelyet a japán Majo Architekti tervezett.

Szibériában egy fantasztikus közösségi irodára bukkantunk

Az Esthet Design Lab tervezte a Salt közösségi iroda bővítését Jekatyerinburgban. Kissé didaktikusan szólva: ez is bizonyítja, hogy Szibériában is van élet. Már az eredeti helyszín sem volt piskóta.

A hamburgi raktárváros különleges irodaházai

Az UNESCO Bonnban ülésező világörökségi bizottsága a világ kulturális örökségének részévé választotta a hamburgi Speicherstadt egykori raktárépületeit és a szomszédos Kontorhaus irodaházait. Az Elba partján fekvő raktárvárosban ma irodák, bankok, galériák...

A fekete-fehér irodája a napfényes Kaliforniában

A Gensler tervezte a Muh-Tay-Zik / Hof-Fer ügynökség új munkahelyét San Franciscóban. Egy újabb ipari fíling egy újabb fantasztikus megoldással.

Ezek a legjobb irodák Magyarországon

Az Év Irodája versenyre 29 munkahelyet neveztek be 2014-ben, amelyek közül négy részesült díjazásban. A címadó kategóriát a Dentsu Aegis Network Hungary nyerte, a design díjat a Viacom kapta, különdíjban részesült a Nitrogénművek munkahelye, és a közösségi...

Csodálatos budapesti irodákban jártunk! Így élünk és dolgozunk!

Mivel Az Év Irodája versenyre rekordszámú pályázat jelentkezett, ezért a szakmai zsűri is több napra osztotta be az irodák személyes bejárását. Az irodablog.hu most az első napra kísérte el a zsűrit, a különleges road movie mindenesetre „Ismerjük meg...

Különös biznisz Amerikában. Egy őrtoronyban tárgyalnak

A DHD Architecture és az RAC Design Build közösen alakított át egy ipari épületet, hogy a vizuális effektekkel és termékekkel foglalkozó Framestore stúdió számára új irodát alakítsanak ki Los Angelesben.

Aki itt díjat nyer, az világhírű lehet!

2013-ban Az Év Irodája verseny Design díját nyerte el a Distinction, és most pedig egy igazi globális nagyágyú vásárolja fel őket. Nem állítjuk, hogy közvetlen a kapcsolat, mindenesetre jó jel.

Íme a loftok katedrálisa az apokalipszis városában

A Neumann/Smith Architecture alakította ki ezt az igazán kreatív irodát a Lowe Campbell Ewald nevezetű reklámügynökség számára. Kinézték Detroit egyik elhagyott raktárcsarnokát és beköltöztek.

Itt dolgozik a startup cégek istene New Yorkban

A Homepolish újabb New York-i munkája: ezúttal a SoftBank Capital friss és nyitott irodáját csodálhatjuk meg.

Kőkemény rockzenekar dübörög a munkahelyükön

A PERQ nemrég újította fel közel 3000 négyzetméteres központját, ahol a falon egy igazi rockbanda játszik.

A LogMeIn csodás irodája. Budapest után Bostonban sem adták alább

A felhőtechnológiára specializálódott LogMeIn nemrég költözött közel 10 ezer négyzetméteres új székhelyére az ún. Boston Innovációs Kerületben. A részben magyar alapítású cég budapesti fejlesztőközpontja az Andrássy Palace-ban található.

A LOFFICE extravagáns közösségi irodájában jártunk. Pezsgő oázis a belvárosban

A LOFFICE Paulay Ede utcai közösségi irodája a hazai loft építészet egyik igazán unikális példája, ahol a jövő reménységei bontogatják szárnyaikat. Az irodablog.hu ezúttal a Zeneakadámia volt kottanyomdájában járt.