A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Az Uber irodája Londonban is szakít. Egy játszóházat alakítottak ki felnőtteknek

Dőljünk nyugodtan hátra, lazítsuk el végtagjainkat, csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy otthon ejtőzünk. Pedig csupán az Uber új kényelmes és családias irodájában ülünk. Kedves kis képek a falon, színes fotelek, és egy igazi játszóház.

A BuzzFeed Y generációs irodája

A márka – hűen szemléletükhöz – a fiatalokat próbálja bevonzani, nemcsak a honlapjukra, hanem az irodájukba is.

A Spotify-nál elegáns romkocsma hangulat uralkodik

Színek, minták, anyagok minden mennyiségben. De nem ám, csak úgy összedobálva, hanem egy elegáns, de mégis fiatalos kivitelben.

Iroda a parkban

Ha valaki megunta a home office-t vagy közösségi irodákat, akkor mutatunk egy ennél sokkal extrémebb munkavégzési formát!

A londoni One Embankment Place a világ második legfenntarthatóbb irodaháza

Az irodaházat a 90-es évek elején építették a Charing Cross Station fölött. A londoni legenda sem élhetett meg azonban a múltjából, ezért a PwC úgy döntött, hogy teljesen újjávarázsolja. Ez annyira jól sikerült, hogy a BREEAM minősítő rendszer szerint a...

Így néznek ki az angol sztárklubok irodái

Az Absolute Commercial Interiors és a RU Creative tervezte a Leeds United FC új, 600 m2-es irodáját. Ennek apropóján felvillantunk még néhány fotót olyan klubirodákról, ahol mostanában belsőépítészek varázsoltak.

Ilyen lett az Airbnb új londoni irodája

A Superior Interiors tervezte a bérlakás-közvetítő Airbnb londoni irodáját. Az alig 200 négyzetméteres munkahely otthonos kis kuckó lett.

Így néz ki egy dizájnügynökség irodája Londonban!

A BrandOpus új 2000 négyzetméteres londoni irodáját az Align tervezte. Bámulatos terek, otthonos hangulat. Lehet másolni!

Elképesztő dizájn. A LinkedIn hipszterirodája Londonban

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai közösségi oldala, amelynek különböző irodáit már több cikkben is bemutattuk, de még sem tudjuk megunni, annyi ötletet lehet ellesni tőlük. Ezért most jöjjön a londoni munkahelyük, ahol természetesen a tipikus angol...

A NASDAQ nagymenő irodája Londonban

A világ egyik legnagyobb tőzsdéje sem fukarkodott az irodakialakítás költségeivel, igazán szépet gründoltak össze Londonban. A tervező pedig az irodablog.hu-n már többször emlegetett Oktra.

A Lonely Planet az ikonikus londoni felhőkarcolóba költözött

Az Oktra tervezte a világ legnagyobb útikönyvkiadó vállalata, a Lonely Planet új irodáját Londonban.

Birodalmi mindennapok London spicces felhőkarcolójában

Az EDGE tervezte a Markel International új főhadiszállását a “Walkie Talkie” néven ismert felhőkarcolóban. A biztosítási üzletágban utazó társaság székhelye a londoni Cityben egy újragombolt üzleti világot jelenít meg.

Ez aztán a munkahely! Még a plafonon is autók parkolnak

A Claremont Group Interiors tervezte az AutoTrader autóhirdetési portál londoni és manchesteri irodáját, ahol stílszerűen valódi gépkocsik között dolgoznak a munkatársak. A legendás magazin ezzel végleg felköltözött a netre.

Lépcsőházak és színorgia a londoni irodákban

Ezúttal két ropogós, vadonatúj londoni irodát mutatunk be, amelyek közös jellemzője a sokszínűség, a vidám atmoszféra és a lépcsőházak. A Made Simple Group és a UKTV.

A világ 10 legjobb irodája

Jöjjön az új év, és jöjjön mindjárt egy lista. Az officenapshots.com szerint ezek voltak a világ legjobb irodái 2014-ben. Persze mivel amerikai gyűjtőhonlapról van szó, ezért főként amerikaiak szerepelnek a listán. Íme tehát az első rész.

Itt dolgoznak a Föld Barátai

A Peldon Rose tervezte a Friends of the Earth karitatív szervezet londoni irodáját, ahol a nagyvilág természeti értékei egyetlen födém alatt egyesülnek.

Ötcsillagos luxus ebben a londoni közösségi irodában

Az Area Sq tervezte a The Clubhouse második, exkluzív közösségi irodáját, amely igazán népszerű üzletközpont London szívében. Pazar berendezés, kortárs hangulat.

Ha hirtelen kell egy iroda Londonban, ők segítenek!

Az Instant a szolgáltatott irodapiac globális szereplője új helyre költözött Londonban: a Blue Fin Buildinget lakta be. Nagyteres koncepció, transzparencia, könnyedség, relaxáció.

A Coca Cola grandiózus múzeumot épített Londonban

A Coca-Cola brit központja egy 1920-as években épült épület négy szintjét foglalja el egy csodálatos tetőterasszal kiegészülve. Mintha egy élő múzeumban járnánk, szinte minden a brandről és legendás történetéről szól.

Extrém dekorációk a londoni irodákban

A londoni Acrylicize üzletekben, irodákban és gyakorlatilag bárhol különleges installációkat, művészi alkotásokat készít, amelyek a megbízó cég vagy brand igazi szimbólumai. Mi most néhány munkahelyi kompozíciójukat mutatjuk be a teljesség igénye nélkül....