A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ilyen lett a Dropbox irodája New Yorkban

A STUDIOS Architecture tervezte a Dropbox mintegy 1200 m2-es új irodáját New Yorkban.

A LinkedIn irodája az ikonikus Empire State Buildingben

A világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, a LinkedIn megfelelő helyszínt talált New Yorkban, hiszen a legendás Empire State Buildingben rendezte be irodáit.

Bemutatjuk A Wall Street farkasának az irodáját

A Wall Street farkasa című mozi a kilencvenes évekbe kalauzolja a nézőket, így a filmben szereplő ingatlanok, házak is a kortárs fílinget képviselik.

Így épült fel a nyugati civilizáció legmagasabb felhőkarcolója

12 évi várakozás után a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolója 2013-ra elkészült. A 104 emeletes One World Trade Centert mintegy 10 ezer munkás építette fel, hogy Amerika új szimbólumaként keljen életre a 2001. szeptember 11-i terrortámadás mementója...

Így néz ki Soros György manhattani irodája

A Soros György fémjelezte Nyitott Társadalom Intézet manhattani irodáját a Tirmizi Campbell tervezte újra az ún. Argonaut épületben. A cél egy demokratikus, nyitott és flexibilis tér kialakítása, amely a szervezet globális identitására és alapvető elveire...

Tériszonyosok, vigyázat! Iroda az Empire State Buildingben

A Shutterstock fotócég nemrég költözött be 8000 négyzeméteres irodájába az Empire State Buildingben, New York ikonikus épületében. Az új munkahely igazi nagyvonalú tereket biztosít az alkalmazottak számára, stílszerűen ilyen magasság és könnyedség...

Az 5 legszebb amerikai metropolisz

Bár az USA igazi sajátossága a kisvárosi-elővárosi-kertvárosi hangulat (mit ne mondjunk: Twin Peaks), azért a metropoliszok belvárosai, üzleti negyedei is meglehetősen karakteres urbanizációs területek. Lássuk most az 5 legszebb amerikai belvárost!

Luxus és elegancia az Avon irodájában

A Spacesmith az Avon New York-i cégközpontjában egy új vezetői irodát tervezett. Elegáns, áttetsző terek. Patyolattisztaság.

Z-generációs lendület New Yorkból: az MTV irodája

Az MTV igazán pazar helyen, a Time Square-en székel, szinte a világ közepén. Nézzük hát, mit tud a zenecsatorna felmutatni!

Íme egy káprázatos penthouse iroda New Yorkban

A 2011-ben alapított Hudson Rouge ügynökség luxusmárkákkal foglalkozik, így az M Moser Associates által tervezett irodájuk is egy igazán nagyvonalú, elegáns teret formál.

Hiperaktív munkahely Manhattanben, ahol imádják a night clubokat

A manhattani ICRAVE tervezőiroda igazán eredeti és különleges irodát „farigcsált” saját célra. Mintha csak egy trendi klubban múlatnák az időt a munkatársak.

A Macy’s áruházlánc rendet rakott New Yorkban

A Macy’s amerikai áruházlánc New York-i irodája meglehetősen vidámra és sokszínűre sikeredett. De hát az amerikai metropolisz pörgésében kinek kellene szomorkodnia?

Íme a lélegző felhőkarcoló New Yorkban, ahol a kertek az égig érnek

Az európai IAD energiapozitív felhőkarcolót tervezett Manhattan északi részén „New York lélegző gépe” fantázianévvel. Az épület tüdeje egy vertikális kert lenne.

Oltári hely! Egy manhattani szivarszoba lett az új irodájuk

A New York-i székhelyű Fueled művészi szintre emelte a mobil alkalmazásokat, ehhez mérten alakították ki manhattani irodájukat is.

Miért születtek a világra a felhőkarcolók?

Az 1870-es években Dél-Manhattanban még csupán néhány irodaház érte el az öt emeletnyi magasságot. A hihetetlen fejlődést jelzi azonban, hogy 1908-ban már 538 épület volt 10 emeletnél magasabb New Yorkban.