A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Az SAP új irodaháza a Graphisoft Parkban. IT-paradicsom Magyarországon

A Graphisoft Parkban egy új 5500 m2-es irodaház épült az SAP számára. A szoftvergyártó hazai központjának fejlődése az elmúlt években nagyszerűen példázza az IKT-szektor térnyerését a magyar irodapiacon, illetve szerepét abban, hogy az ingatlanfejlesztések...

Ezek Magyarország legjobb irodái!

Az Év Irodája verseny névadó kategóriájában négy díjat osztottak ki a rekordszámú 41 nevező között. A Profession.hu lett Az Év Irodája, míg a Nagyvállalati Kategóriában a GE nyert. Az Év Design Irodája a DekoRatio lett, a különdíjat a Waberer’s...

Ezeket nem értjük, ha belépünk a 21. század irodájába!

A modern munkakultúra hallatán sokan csak kapkodják a fejüket. Open space, break out, kollaboráció, és más angol szakkifejezések. Mi most megpróbáljuk közérthetően összefoglalni, hogy mi micsoda az irodában. Már csak azért is vállalkozunk erre, hiszen az...

Így néz ki a Samsung különleges irodaháza

A NBBJ fejlesztette a Samsung új észak-amerikai központját, amely mintegy 100 ezer négyzetméternyi területet jelent San Jose-ban, Kaliforniában.

Újra indul Az Év Irodája verseny! Már lehet nevezni!

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg Az Év Irodája versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A  nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni november 30-ig. Az...

A NASDAQ nagymenő irodája Londonban

A világ egyik legnagyobb tőzsdéje sem fukarkodott az irodakialakítás költségeivel, igazán szépet gründoltak össze Londonban. A tervező pedig az irodablog.hu-n már többször emlegetett Oktra.

Bemutatjuk a Gfk piackutató új trendi irodáját

Az Il Prisma tervezte a Gfk új milánói irodáját, amely a nemzetközi piackutató cég ún. Smart Working koncepciója alapján készült.

Igazi high-tech ékszerdoboz! Bemutatjuk az NNG szegedi fejlesztőközpontját

Az NNG új fejlesztőközpontja a Budapesten már jól megszokott színvonalat hozza, így az 550 négyzetméteres iroda alaprajzi struktúrája és belsőépítészeti koncepciója magas komfortfokozatot és jó munkakörülményeket biztosít az informatikusok számára.

Birodalmi mindennapok London spicces felhőkarcolójában

Az EDGE tervezte a Markel International új főhadiszállását a “Walkie Talkie” néven ismert felhőkarcolóban. A biztosítási üzletágban utazó társaság székhelye a londoni Cityben egy újragombolt üzleti világot jelenít meg.

Az egyterű irodák előnyei és hátrányai

Az egyterű irodák térhódítása ma már evidencia, amely az új munkakultúrák igényeihez igazodik. Azonban az előtérbe kerülő kollaboráció és kommunikáció mellett a nagyteres munkahelyek hátrányai is kiütköztek. Most az előnyöket és hátrányokat mérlegeljük,...

Magyar telefonfülke: megoldás a nagyteres irodákban

A munkáltatók többségét sokat foglalkoztatja az a kérdés, hogyan javíthatnák még tovább munkavállalóik hatékonyságát, miközben gyakran a legegyszerűbb szükségletekről elfelejtkeznek, például arról, hogy az irodában nem lehet sehol nyugodtan telefonálni....

A világ legmenőbb munkahelyi campusai, ahol tejben-vajban fürdenek

Már annyit foglalkoztunk a realista.hu-n és az irodablog.hu-n a világ vezető technológiai vállalatainak cégközpontjaival, hogy ideje összegyűjteni a legnagyobb campusokat, amelyek egy része már megépült, míg másik részük éppen kivitelezés alatt áll.

Egy kis indiai fülledtség az irodában

A Kaleido Architecture Mumbaiban tervezett egy csaknem 1000 négyzetméteres irodát. Egy kis keleti fűszer az irodapiacon.

Itt az újabb Google csodairoda. Az óceánt beengedték a házba

Mostanában nem hallottunk új Google-irodáról, így aztán ideje volt már, hogy az adóoptimalizálásáról elhíresült cég egy újabb munkahelyi csodát rakjon össze. Ezúttal Kaliforniában alkottak egy nagyot.

Egy hatalmas futópálya a fociőrültek irodája

A TKEZ Architects fejlesztésében adták át nemrég a berlini Onefootball új székhelyét. Mindent ural a zöld futópálya, de ha ez nem elég, akkor büntetőt is rúghatunk kifulladásig.

Amikor a hóhért akasztják! Hová költözött az iroda.hu?

Az iroda.hu munkatársai idén januártól az Arkon székhelyén dolgoznak a budai Zsolt udvarban, ahol a technológiai cégektől lassan már megszokott egyterű munkahelyen igényes belsőépítészeti díszletek között erősíthetik piacvezető szerepüket.

Megtaláltuk a világ egyik legklasszabb munkahelyét!

A FENNIE+MEHL Architects és a Studio Hatch közös munkája a Github új irodája San Franciscóban. Elképesztő hangulat és ötlet!

Mire jó az egyterű iroda? Pletykamagyarázat felsőfokon!

Gondolta volna, hogy a vezetői értekezleten született döntések információi már akár 3 perc alatt is eljuthatnak a dolgozókhoz? Különösen igaz ez akkor, ha egy mindenkit érintő – csoportérdeknek is tekinthető – témáról van szó. A kávézás, a parkoló, az ebéd,...

A CBRE új elegáns munkahelye az Eiffel Palace-ban

A CBRE februárban költözött az Eiffel Palace-ba, ahol az egyedülálló díszletek közé egy igazán elegáns, mégis otthonos miliőt varázsolt, amely jól szimbolizálja a cég elmúlt évekbeli sikereit és növekedését, hiszen a közel 650 négyzetméteres cégközpontban...

Chicagóban nem csak maffiózók, hanem menő irodák is vannak

A Box Studios tervezte az Ignite új irodáját Chicagóban. Igazán elegáns, decens hely jött létre, ahol semmi sem mentheti meg a dolgozókat attól, hogy relaxált állapotban egész nap jól érezzék magukat.