A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Íme, a Heineken multifunkciós irodája

Innovatív iroda telis-tele nyitott terekkel: ez jellemzi a Heineken New York-i irodáját. A cél az volt, hogy multifunkciós helyiségeket hozzanak létre, melyek interakcióra ösztönzik a kollégákat.

Egy újabb nagy átalakítás: ruházati raktárból irodaház!

Szerencsére hatalmas divatját éli az elhagyatott épületek renoválása, előszeretettel alakítanak át régi ingatlanokat modern irodaházakká.

A Cadillac főhadiszállása

Ilyen kilátása kevés irodának van, az biztos! És mi más lenne a központi eleme, ha nem az autók...

A Broadway gyöngyszeme. Így néz ki a Nickelodeon új irodája

A STUDIOS Architecture újratervezte a Nickelodeon szórakoztató csatorna csaknem 20 ezer négyzetméteres irodáját New Yorkban, amely hat emeletet foglal el a Broadway-en. 

A Cadillac új globális székhelye New Yorkban

A New York-i Hudson Streeten található új Cadillac központban egy interaktív művészeti galéria, egy dizájner darabokkal teli ruhaüzlet és egy kávézó is helyet kapott.

Ilyen lett a Dropbox irodája New Yorkban

A STUDIOS Architecture tervezte a Dropbox mintegy 1200 m2-es új irodáját New Yorkban.

Újabb hipszterirodát varázsoltak New Yorkban

A New Yorkban dolgozó Homepolish több munkáját bemutattuk már az irodablog.hu-n, amelyek sajátossága a különleges otthoni hangulat retrós/vintázsos/hipszteres csomagolásban. Ezúttal azonban a hóhért akasztották, hiszen egy új irodába költöztek.

A LinkedIn irodája az ikonikus Empire State Buildingben

A világ legnagyobb üzleti közösségi hálózata, a LinkedIn megfelelő helyszínt talált New Yorkban, hiszen a legendás Empire State Buildingben rendezte be irodáit.

Ilyet még nem láttál! Közösségi budoár szabadúszóknak

A The Centre for Social Innovation közösségi irodát kínál olyan emberek számára, akik meg akarják változtatni a világot. New Yorkban az MCDC tervezésében 2013-ban nyitotta meg ajtaját a szabadúszók előtt, amelynek azóta is a csodájára járnak.

Bemutatjuk A Wall Street farkasának az irodáját

A Wall Street farkasa című mozi a kilencvenes évekbe kalauzolja a nézőket, így a filmben szereplő ingatlanok, házak is a kortárs fílinget képviselik.

Egy kúlos közösségi iroda Brooklynban, ahol nem leszel lámpalázas

A StudioSC tervezte meg a Brooklyn Desks közösségi irodáját, ahol valóban minden az otthonosságról és a fesztelenségről szól. A titkos fegyver pedig az OSB-lap volt.

Brutális beavatkozás! A Red Bull lenyeste az angyalok szárnyait New Yorkban

Ha Red Bull, akkor mindig számíthatunk valami különlegesre. Elég ha csak a cég amszterdami irodájára gondolunk, ahol tényleg szárnyakat adtak a munkatársaknak. De itt New Yorkban nyomtak egy sallert a nagybetűs trendnek.

Íme az amerikai futball székháza New Yorkban

A Ted Moudis Associates az amerikai futball szövetséggel, azaz az NFL-lel karöltve tervezte meg a szövetség 18 ezer négyzetméteres főhadiszállását a Park Avenue-n Manhattanben. Bár az irodát már 2012-ben átadták, a fociőrület örök.

Íme a világ legmenőbb divatmagazinjának cool irodája

Számos – a Homepolish által tervezett – különleges és költséghatékony irodát bemutattunk már, most jöjjön egy újabb: a Nylon Magazine munkahelye SoHo-ban, New Yorkban.

A világ 10 legjobb irodája

Jöjjön az új év, és jöjjön mindjárt egy lista. Az officenapshots.com szerint ezek voltak a világ legjobb irodái 2014-ben. Persze mivel amerikai gyűjtőhonlapról van szó, ezért főként amerikaiak szerepelnek a listán. Íme tehát az első rész.

Elfoglalták New York új ikonikus felhőkarcolóját

A 2001. szeptember 11-én lebombázott WTC ikertornyok helyén épült One World Trade Center Towerben átadták az első irodákat.

New York az irodakultúra hipsztere!

A Rockwell Group tervezte a Neuehouse közösségi irodát New Yorkban. Kényelem felsőfokon, itt a macskák is szívesen dolgoznának.

Egy gigaasztalnál dolgoznak a 21. század barbárai

A Clive Wilkinson Architects tervezte a The Barbarian Group új munkahelyét New Yorkban, amelynek extrém dísze a csaknem 500 négyzetméteres közösségi munkaasztal.

Így dolgoznak és élnek a Szex és New York világában!

A külföldi tervezőirodák közül a New York-i HomePolish viszi el a pálmát. Általában y-generációs, startup cégeknek terveznek olyan alacsony költségvetésű, loftos, otthonos irodákat, mintha csak a Szex és New York vagy a Jó barátok című sorozatok fiatalos...

Kutyaparadicsom egy New York-i startup irodában

A BarkBox számára egy csaknem 600 négyzetméteres loftirodát tervezett a HomePolish New York kínai negyedénél. Valóságos kutyaparadicsom lett, hiszen ők a kutyákból élnek.