A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Uber-elhetetlen fejlesztőközpont!

Az Uber extrém és dolgozóbarát irodái mindig csodálkozásra késztetnek bennünket, ám a mostani hatalmas fejlesztőközpontjuk minden képzeletet felülmúl.

A hamburgi raktárváros különleges irodaházai

Az UNESCO Bonnban ülésező világörökségi bizottsága a világ kulturális örökségének részévé választotta a hamburgi Speicherstadt egykori raktárépületeit és a szomszédos Kontorhaus irodaházait. Az Elba partján fekvő raktárvárosban ma irodák, bankok, galériák...

A Kuehne+Nagel így rendezkedett be Amerikában

A VeenendaalCave nemrég fejezte be a Kuehne + Nagel logisztikai szolgáltató közel 20 ezer négyzetméteres központjának kialakítását Atlantában, amely egyben raktár és disztribúciós központ is.

Bemutatjuk az ördög irodáját!

A Red Rock Consulting irodája a Rolf Ockert Design keze munkája. A piros tárgyaló szettről nekünk maga Lucifer jut eszünkbe, aki tiszteletét tette a Földön. Akárcsak az Angyalszív nevezetű kultuszfilmben. Vannak még csodák.

Egy csodaraktár, ahol fenn a magasban lebegnek az irodák

Az RDM rotterdami hajógyárából egy szenzációs innovációs központot alakítottak ki, ahol az egyes terek a magasban függenek, mintha kibabráltak volna a gravitációval.

Mese az óceánparti irodáról. A cunami elsodorta, a lazac feltámasztotta

A CPT egy hajózási társaság, amely a Csendes Óceán déli részén tevékenykedik Dél-Chilében – egyaránt foglalkozik teher- és személyszállítással. A társaság növekedése és egy jelentős földrengés-cunami – amely a chilei partot 2010 februárjában érte el – arra...

Brazil szamba, majális és graffiti. Így is lehet dolgozni!

A New Content nevezetű brazil társaság egy kétszintes Sao Paulo-i raktárban alakította ki székhelyét. Igazán élhető kreatív munkatér jött létre. Az igényes graffiti pedig igazi csemege a nyitott elméknek. Képek+videó

Újabb varázslat! Így néz ki az ausztrál ingatlanóriás irodája!

Az ausztrál illetőségű Goodman a Make Creative-et kérte fel, hogy tervezzen számára egy új irodát. A helyszín ismét egy raktár Sydney-ben.

Egy kábelgyárba fészkelték be magukat a reklámügynökök

Nincs mit tenni, egy újabb ipari épületben kialakított irodát mutatunk be. Most ez az egyik erőssége a városrehabilitációs törekvéseknek. Ezúttal Krakkóba látogatunk el.

Einstein lájkolná! Így néz ki egy közösségi iroda Amszterdamban!

Amszterdamról sok minden az eszébe jut az embernek: Van Gogh, a kanálisok, a coffee-shopok és egyéb negyedek. Pedig az építészetük is meglehetősen innovatív. Íme egy vadonatúj közösségi iroda egy régi raktárban.