A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Fantasztikus irodadizájn a Microsofttól

Új emelet, új területek, de a koncepció a régi. A Microsoftnak ismét sikerült egy dolgozóbarát irodát kialakítania, ahol a munkatársak az open office-ok mellett más praktikus helyiségekben is dolgozhatnak.

A Microsoft innovációs laborja San Franciscóban

A FENNIE+MEHL Architects tervezte a közel 2000 négyzetméteres irodát San Franciscóban, ahol a Windows 8 és a Windows Phone felfutását is segítették.

A Box extrém munkahelye: csúszdás játszótér felnőtteknek

A FENNIE + MEHL Architects tervezte a Box 10 ezer négyzetméteres irodáját San Franciscóban. Csúszda, vidám színek, fanta, buli, mi kell még!

A fekete-fehér irodája a napfényes Kaliforniában

A Gensler tervezte a Muh-Tay-Zik / Hof-Fer ügynökség új munkahelyét San Franciscóban. Egy újabb ipari fíling egy újabb fantasztikus megoldással.

Így fog kinézni az Uber székháza Kaliforniában!

Az Uber megjelenése óta folyton a középpontban van, botrány botrányt követ, nincs ez másként a székház-projektjével sem, hiszen a néhány napja bejelentett látványterv máris a média fókuszába került.

Megtaláltuk a világ egyik legklasszabb munkahelyét!

A FENNIE+MEHL Architects és a Studio Hatch közös munkája a Github új irodája San Franciscóban. Elképesztő hangulat és ötlet!

A Prezi irodája Amerikában

A Prezi fejlesztő központját a Merkúr Palotában már korábban bemutattuk, azonban kevesebb figyelem jutott a San Franciscóban kialakított munkahelyükre. Most ezt a hiányt is pótoljuk, legalábbis egy-két morzsával szolgálunk.

Lehet rettegni! Bemutatjuk a dinoszauruszok irodáját!

A Blitz Architecture tervezte a videojátékokra specializálódott Chartboost közel 4000 négyzetméteres új irodáját San Franciscóban, ahol a dínók kiemelkedő szerephez jutottak a 21. században.

A világ 10 legjobb munkahelye

Az officenapshots.com összegyűjtötte a legnépszerűbb irodacikkeket, amelyeket a legtöbben olvastak 2014-ben. Most lássuk az első öt helyezettet!

A világ 10 legjobb irodája

Jöjjön az új év, és jöjjön mindjárt egy lista. Az officenapshots.com szerint ezek voltak a világ legjobb irodái 2014-ben. Persze mivel amerikai gyűjtőhonlapról van szó, ezért főként amerikaiak szerepelnek a listán. Íme tehát az első rész.

Félelmetes agyelszívás és kulturális forradalom a Szilícium völgyben

A Szilícium völgy, mint a startupok Mekkája és globális innovatív központ régóta ismert. De vajon kik dolgoznak az itteni cégekben? És milyen munkakultúrát képviselnek?

Ilyen menő helyen dolgoznak a legendás játékfejlesztők

A játékfejlesztő Zynga különleges irodát varázsolt magának San Franciscóban, ahol mintha meseországban járnánk. Különleges miliő, formavilág és színgazdagság.

A világ legkreatívabb munkahelye

Az Airbnb San Franciscóban található székháza igazi unikum, ahol a 70-es évek hippiszíneivel felturbózott épület a 21. század igényeit maximálisan kielégíti. Nem túl szerények, de miért is lennének?

A HR-esek legendás irodája San Franciscóban

Az IA Interior Architects a SuccessFactors számára egy világos és egyterű irodát tervezett San Franciscóban. Pazar terek, fantasztikus kilátás.

A Cushman&Wakefield San Franciscóban villantott egy klassz irodát

A Gensler nemrég fejezte be a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó cég új San Franciscói irodájának kialakítását. Transzparencia, tisztaság, elegancia.

Az 5 legszebb amerikai metropolisz

Bár az USA igazi sajátossága a kisvárosi-elővárosi-kertvárosi hangulat (mit ne mondjunk: Twin Peaks), azért a metropoliszok belvárosai, üzleti negyedei is meglehetősen karakteres urbanizációs területek. Lássuk most az 5 legszebb amerikai belvárost!

A Dropbox is tejben-vajban fürdeti dolgozóit

A Dropbox gyors felfutását bizonyítja, hogy a közel 8000 négyzetméteres San Franciscói irodájuk igazán nagyvonalú gyülekezőhelye az Y-generációnak.

Campari a világ tetején, ahol az ital nemesít

Rapt Studio tervezte meg a Campari America új központját San Franciscóban. Az iroda igazán elegáns és nagyvonalú teret formál.

Íme a Twitter trendi főhadiszállása

A Twitter globális központját egy 1937-ben épült art deco stílusú irodaházban rendezte be San Franciscóban.

A bútorforgalmazók Mekkája. Káprázatos terek

A One Workplace bútorforgalmazó vállalat új cégközpontját a Blitz tervezte, akiktől már jó néhány fantasztikus irodabelsőt láttunk. Valójában egy hatalmas bútorraktárról van szó, ahol mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számtalan szériaterméket és...