A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ilyen lesz az Apple csodálatos kampusza, a gigantikus űrhajó+videó

Mióta csak bejelentették az új Apple főhadiszállás megépítését, amely úgy fog kinézni, mint egy repülő csészealj, azóta a sajtó árgus szemekkel figyeli a projekt fejlődését. Nemsokára kész is lesz a kaliforniai Cupertinóban, ezért épp ideje ismét...

Így néz ki a Samsung különleges irodaháza

A NBBJ fejlesztette a Samsung új észak-amerikai központját, amely mintegy 100 ezer négyzetméternyi területet jelent San Jose-ban, Kaliforniában.

A Box extrém munkahelye: csúszdás játszótér felnőtteknek

A FENNIE + MEHL Architects tervezte a Box 10 ezer négyzetméteres irodáját San Franciscóban. Csúszda, vidám színek, fanta, buli, mi kell még!

Újabb űrállomás épül a Szilícium-völgyben

Bár a Nvidia már két éve bemutatta új kaliforniai campusának a terveit, amely a Gensler munkáját dicséri, most megtörtént az első kapavágás is, így egy újabb űrállomásra hasonlító cégközponttal gazdagodik a Szilícium-völgy.

A Samsung új birodalmi központot épít Kaliforniában

A technológiai multik székházépítési háborújából a Samsung sem akar kimaradni, ezért alaposan belehúzott: Kaliforniában egy gigantikus épületet álmodott magának.

A világ legmenőbb munkahelyi campusai, ahol tejben-vajban fürdenek

Már annyit foglalkoztunk a realista.hu-n és az irodablog.hu-n a világ vezető technológiai vállalatainak cégközpontjaival, hogy ideje összegyűjteni a legnagyobb campusokat, amelyek egy része már megépült, míg másik részük éppen kivitelezés alatt áll.

Ez a Google új atombombája! + videó

A Google minden egyes új irodája nagyot szokott szólni, de az új tervezett campusa a kaliforniai Mountain View-ban felér egy építészeti atombombával.

Megtaláltuk a világ egyik legklasszabb munkahelyét!

A FENNIE+MEHL Architects és a Studio Hatch közös munkája a Github új irodája San Franciscóban. Elképesztő hangulat és ötlet!

A Prezi irodája Amerikában

A Prezi fejlesztő központját a Merkúr Palotában már korábban bemutattuk, azonban kevesebb figyelem jutott a San Franciscóban kialakított munkahelyükre. Most ezt a hiányt is pótoljuk, legalábbis egy-két morzsával szolgálunk.

Egy őrülten klassz iroda, ahol gokarttal mennek meetingre

A Szilícium völgy a technológiai vállalatok igazi gyűjtőhelye, ahol különleges munkahelyeket kínálnak az Y-generáció tagjainak. Íme egy újabb példa, a GoDaddy irodája!

Félelmetes agyelszívás és kulturális forradalom a Szilícium völgyben

A Szilícium völgy, mint a startupok Mekkája és globális innovatív központ régóta ismert. De vajon kik dolgoznak az itteni cégekben? És milyen munkakultúrát képviselnek?

A Nokia fantasztikus irodájában is van mit bámulni!

A Nokia még 2011-ben foglalta el új főhadiszállását a Szilícium-völgyben, de az irodablog.hu most ezt is a fantasztikus munkahelyet is begyűjti, hiszen semmi nem hiányozhat a listánkról.

A napimádók Mekkája

A Szilícium-völgyben székelő SunPower napelemeket gyárt. A megújuló energiák iránti elkötelezettségüket nem csak a tevékenységük, hanem új irodájuk is bizonyítja. Napimádók mindenhol.