A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A MOL ikonikus székházat épít a BudaParton. Mérföldkő Budapest életében

120 méter magas székházat épít a MOL-csoport a Kopaszi gáton, a BudaPart fejlesztési területén. A 2021-ben átadásra kerülő épületkomplexum igazi világszínvonalat fog képviselni, és az új városnegyed központi épülete lesz. A terveket a Foster + Partners...

A Costa Coffee irodája elég erősre sikeredett!

A brit Costa Coffee ma már több mint 2300 kávéházat üzemeltet a világ minden pontján, nemrég pedig új székházba költözött. Az Essexben található iroda 1560 négyzetméter nagyságú és elképesztő irodadizájnnal bír!

Épül Budapest új kapuja, az extravagáns, futópályás Telekom-székház

Ünnepélyes keretek között tették le a WING Zrt. beruházásában megvalósuló Magyar Telekom székház alapkövét a Groupama Aréna mellett. Az eseményen részt vett Szijjártó Péter miniszter, Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója és Christopher...

Így néz ki a Tesla főhadiszállása

A most épülő nevadai gigagyár hírére virtuális kalandozást tettünk a Tesla kaliforniai székházában. Lássuk, hol születnek meg az autócsodák gondolatai és prototípusai!

Így néz ki a Samsung különleges irodaháza

A NBBJ fejlesztette a Samsung új észak-amerikai központját, amely mintegy 100 ezer négyzetméternyi területet jelent San Jose-ban, Kaliforniában.

Ilyen lesz a Nokia hipermodern székháza a Corvin Sétányon

A Green Walk keretében a Futureal fejlesztésében épülő Nokia székházzal ismerkedhettünk meg. A helyszínen Radványi Gábor főépítész kalauzolta a szépszámú résztvevőt.

A TripAdvisor vadonatúj székháza egy posztmodern operaház

A Baker Design Group irányításával alakították ki a TripAdvisor új, csaknem 30 ezer négyzetméteres székhelyét a Massachusetts állambeli Needhamben. Lehet bámulni!

Ez a világ egyik legmenőbb bankszékháza!

Osló tengerparti részén, Bjørvikában építették fel a DNB Bank három tömbből álló ingatlankomplexumát, amely nem csak különleges építészeti megoldásaival hívta fel a világ figyelmét magára, hanem a szomszédos Oslo fjord fantasztikus természeti tájat is kínál...

Így fog kinézni az Uber székháza Kaliforniában!

Az Uber megjelenése óta folyton a középpontban van, botrány botrányt követ, nincs ez másként a székház-projektjével sem, hiszen a néhány napja bejelentett látványterv máris a média fókuszába került.

A Samsung új birodalmi központot épít Kaliforniában

A technológiai multik székházépítési háborújából a Samsung sem akar kimaradni, ezért alaposan belehúzott: Kaliforniában egy gigantikus épületet álmodott magának.

A világ legmenőbb munkahelyi campusai, ahol tejben-vajban fürdenek

Már annyit foglalkoztunk a realista.hu-n és az irodablog.hu-n a világ vezető technológiai vállalatainak cégközpontjaival, hogy ideje összegyűjteni a legnagyobb campusokat, amelyek egy része már megépült, míg másik részük éppen kivitelezés alatt áll.

Varázslatos látogatóközpont nyílt a Vodafone székházában

A mobiltechnológia legfontosabb innovációit, a jelen és jövő fejlesztéseit bemutató látogatóközpontot avatott fel a Vodafone a budapesti székházában, írja a Világgazdaság. Az épület belső tereinek felújítását korábban már részletesen bemutattuk a...

Így épült fel az Európai Központi Bank székháza

Az elmúlt napokban sokat hallottunk az Európai Központi Bank (EKB) új székháza körüli tüntetésekről, azonban az épületről szinte semmit. Mi most pótoljuk ezt a mulasztást.

Ilyen bankszékházat még életünkben nem láttunk!

A Macquarie befektetési bank székházát 2011-ben adták át Sydney-ben, de még most is lenyűgöző a látvány. Ha a hazai piacon megjelennének ilyen projektek, akkor elhihetnénk, hogy utolértük Nyugatot.

Gigantikus napernyővel védik a felhőkarcolót a sivatagban

A New York-i REX építésziroda egy meghívásos pályázat során 2 közel-keleti médiavállalat számára tervezett látványos székházat, amely két épületszárnyból áll. A legfőbb ellenfél természetesen a forró nap, amely ellen hatalmas napernyőkkel védekeznének.

Egy őrülten kúl hely az angyalok városában!

Ezúttal a Pallotta Teamworks Los Angelesben kialakított székházát mutatjuk be. Bár a projekt közel 10 éves, most is igazán pazar látvány nyújt.