A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Zöldülnek a legnagyobb vállalatok

Nemcsak attól lesznek nagyok, hogy hihetetlen bevételeket produkálnak és a legdizájnosabb irodákban dolgoznak, hanem hogy kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatosságra is.

Gőzerővel építik az Ericsson Házat a Duna-parton

Tavaly szeptemberben kezdte el építeni a WING Zrt. az Ericsson Házat, amely a svéd vállalat új magyarországi székháza, egyúttal egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja lesz.  A XI. kerületi Duna-parti, hatemeletes, 24 ezer négyzetméter...

Az új Apple-bázis kulisszatitkai

Nemsokára elkészül az Apple szupermodern, repülő csészealjszerű irodaháza. Ezek a legfontosabb tudnivalók a futurisztikus üvegpalotával kapcsolatban!

Ilyen lesz az Apple csodálatos kampusza, a gigantikus űrhajó+videó

Mióta csak bejelentették az új Apple főhadiszállás megépítését, amely úgy fog kinézni, mint egy repülő csészealj, azóta a sajtó árgus szemekkel figyeli a projekt fejlődését. Nemsokára kész is lesz a kaliforniai Cupertinóban, ezért épp ideje ismét...

Az Airbnb vadonatúj irodája egy hatalmas fotel

A Studio of Design and Architecture tervezte az Airbnb kínai irodáját Pekingben. Az utazás mágikus élménye valóra válik.

A Cheppers lakásirodájában jártunk a Szent István körúton

A Cheppers nemrég alakította ki 250 m2-es új irodáját a Szent István körút egyik patinás bérházában, és máris bővülnek. A századfordulós hangulatot az ipari fílinggel vegyítették, így a Térkultúra boszorkánykonyhája izgalmas enteriőrt alkotott.

Már megint egy Dropbox iroda! Nem rossz!

A Lauckgroup alakította ki a Dropbox új irodáját Texas fővárosában, Austinban. A közel 3000 négyzetméteres munkahely hozza a Dropboxra is jellemző színes, barátságos, otthonos hangulatot.

A Microsoft innovációs laborja San Franciscóban

A FENNIE+MEHL Architects tervezte a közel 2000 négyzetméteres irodát San Franciscóban, ahol a Windows 8 és a Windows Phone felfutását is segítették.

Ilyen lett a Dropbox irodája New Yorkban

A STUDIOS Architecture tervezte a Dropbox mintegy 1200 m2-es új irodáját New Yorkban.

Elképesztő dizájn. A LinkedIn hipszterirodája Londonban

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai közösségi oldala, amelynek különböző irodáit már több cikkben is bemutattuk, de még sem tudjuk megunni, annyi ötletet lehet ellesni tőlük. Ezért most jöjjön a londoni munkahelyük, ahol természetesen a tipikus angol...

A TripAdvisor vadonatúj székháza egy posztmodern operaház

A Baker Design Group irányításával alakították ki a TripAdvisor új, csaknem 30 ezer négyzetméteres székhelyét a Massachusetts állambeli Needhamben. Lehet bámulni!

A Facebook új irodája is nagyon szakít!

A Setter Architects tervezte a Facebook új közel 3000 négyzetméteres irodáját Tel-Avivban a Rothschild Boulevard-on. Reszkess Google!

A Tripadvisor trendi munkahelye Oxfordban

A nyár a nagy szállásfoglaló rendszerekről és a turizmusról szólnak, így mi is e cégek munkahelyeit mutattuk be az elmúlt hetekben. A Booking.com és a Lonely Planet után most következzen a Tripadvisor. Ez sem piskóta!

A Booking.com egy csodás irodába zárta az egész világot

A Booking.comnak igazán jól megy a nyáron, hiszen a fél világ vakációzni megy. Így az augusztus éppen a megfelelő időpont, hogy bemutassuk a portál új ázsiai irodáját.

Titkok és trendek! Milyen irodában fejleszthetünk világhírű navigációt?

Múlt héten adták át hivatalosan az NNG új fejlesztőközpontját Szegeden, ahol az 550 m2-es irodában az év végére ötvenen fognak dolgozni. Az irodakialakítás fő szempontjairól beszélgettünk Fritz Zsomborral, a fejlesztőközpont vezetőjével.

Igazi high-tech ékszerdoboz! Bemutatjuk az NNG szegedi fejlesztőközpontját

Az NNG új fejlesztőközpontja a Budapesten már jól megszokott színvonalat hozza, így az 550 négyzetméteres iroda alaprajzi struktúrája és belsőépítészeti koncepciója magas komfortfokozatot és jó munkakörülményeket biztosít az informatikusok számára.

Itt dolgoznak a világ legjobb magyar vállalkozói

A Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám bekerültek a Financial Times legjobb 50 technológiai vállalkozója közé. Ennek apropóján érdemes újra megnézni, hogy milyen innovatív irodákat tartanak fenn, ahol sikerült elérniük ezt a...

Már ilyen is van! Bauhaus irodákban dolgoznak az SAP munkatársai

Az SAP új innovatív munkahelyét, az ún. AppHaus koncepciót már a Graphisoft Parkban is megismerhettük, most egy heidelbergi irodájukat mutatjuk be.

A Box extrém munkahelye: csúszdás játszótér felnőtteknek

A FENNIE + MEHL Architects tervezte a Box 10 ezer négyzetméteres irodáját San Franciscóban. Csúszda, vidám színek, fanta, buli, mi kell még!

Újabb űrállomás épül a Szilícium-völgyben

Bár a Nvidia már két éve bemutatta új kaliforniai campusának a terveit, amely a Gensler munkáját dicséri, most megtörtént az első kapavágás is, így egy újabb űrállomásra hasonlító cégközponttal gazdagodik a Szilícium-völgy.