A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
A 10 LEGJOBB NAGY-BRITANNIÁBAN TALÁLHATÓ IRODA – 2. RÉSZ

A Glassadoor felmérése alapján készített listából kiderül, milyen szempontok szerint értékelték a munkavállalók a legjobb irodákat.

A 10 legjobb Nagy-Britanniában található iroda – 1. rész

A Glassadoor felmérése alapján készített listából kiderül, milyen szempontok szerint értékelték a munkavállalók a legjobb irodákat.

Főnök, karácsonyra ilyen irodát akarunk! Vágod?

Néhány igazán kúl iroda a nagyvilágból. Ámuljunk-bámuljunk, és ha tehetjük, ilyen irodákat kérjünk a főnöktől karácsonyra! Hát ez csak jár nekünk!

Ezek most a világ legmenőbb otthoni irodái

Egyre többen végzik napi tevékenységüket távmunkában, vagyis az otthonuk egyszerre lakás és munkahely is. Pizsama, tea, inspiráció. Most lássuk a home-designing.com válogatását!

Ez a 10 legkúlabb iroda a világon!

Listák jönnek, listák mennek, most a Forbes magazin által preferált 10 legtutibb irodát prezentáljuk a nagyérdemű közönségnek. Lehet ámulni-bámulni!

A világ 10 legszebb új irodája

Az Év Irodája verseny 2012 fantasztikus versenyzői után nézzünk körül külhonban is. Számos lista kering szerte a világban, mi most ezekből válogattunk szubjektív módon. Az viszont egyértelműen látszik, hogy extravaganciában a technológiai vállalatok jártak...

A világ legkülönlegesebb irodaházai

Lassan itt az év vége, amikor összegezni szokás az elmúlt esztendőt. De mi duplacsavarral először most 2011 legszebb és leginnovatívabb irodaházait és irodáit mutatjuk be. Mert valahogy eddig kimaradt, pedig nem a resztli, hanem a hab a tortán.

A világ 10 legmagasabb épülete

Felhőkarcolók és adótornyok. Az emberi kéz legmagasabb alkotásai. Arabok és kínaiak uralják a mezőnyt. Az oroszok és amerikaiak azért még elférnek a spájzban.

A világ legmenőbb irodái

Szerencsére a régi szocreál irodák lassan már csak a képes könyvekben láthatóak, és egyre kreatívabb belső dizájn jellemzi a hazai munkahelyeket is. De most lássuk a világ 10 legmenőbb irodáját, hogy hová érdemes még eljutnunk. Persze a lista szabadon...

A világ 10 legmagasabb felhőkarcolója! II.

Az ikonikus épületek listáját arab és kínai tornyok uralják, egyetlen nyugatiként egy chicagói legenda furakodott az ázsiai országok közé. Az első részben a 6-10. helyezettek méreteit és képét csodálhattuk meg, most jöjjön az első öt! Kitétel, hogy az...

A világ 10 legmagasabb felhőkarcolója! I.

Az ikonikus épületek listáját arab és kínai tornyok uralják, egyetlen nyugatiként egy chicagói legenda furakodott az ázsiai országok közé. Nézzük tehát a méreteket! Vigyázat! A zsiráfnyakú épületek tanulmányozása igénybe veszi a szemet és a nyakat! Ja, és...