A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Már megint egy Dropbox iroda! Nem rossz!

A Lauckgroup alakította ki a Dropbox új irodáját Texas fővárosában, Austinban. A közel 3000 négyzetméteres munkahely hozza a Dropboxra is jellemző színes, barátságos, otthonos hangulatot.

A TripAdvisor vadonatúj székháza egy posztmodern operaház

A Baker Design Group irányításával alakították ki a TripAdvisor új, csaknem 30 ezer négyzetméteres székhelyét a Massachusetts állambeli Needhamben. Lehet bámulni!

Egy kúl munkahely, ahol a társalgó a fejünk fölött lebeg

A HLW fejlesztette az Atlas Holdings új irodáját Greenwich-ben, Connecticutban. Extra minőségi bútorok extra megoldásokkal.

Nagytakarítás a Ciscónál. Megújul a hatalmas capmus

A Cisco Systems a digitális technológia egyik igazi nagyágyúja, amely a San Jose-i campusában igazi „nagytakarításra” készül. Ennek keretében folyamatosan újulnak meg az épületek és irodaterek.

Chicagóban nem csak maffiózók, hanem menő irodák is vannak

A Box Studios tervezte az Ignite új irodáját Chicagóban. Igazán elegáns, decens hely jött létre, ahol semmi sem mentheti meg a dolgozókat attól, hogy relaxált állapotban egész nap jól érezzék magukat.

Na erre varrjunk gombot! Mobil iroda a lakókocsiban

Az Angry Bovine kreatív stúdió egy lakókocsiban fedezte fel a tökéletes irodai funkciókat. Mindezt a messzi Coloradóban tette a természet lágy ölén.

Íme a világ legmenőbb divatmagazinjának cool irodája

Számos – a Homepolish által tervezett – különleges és költséghatékony irodát bemutattunk már, most jöjjön egy újabb: a Nylon Magazine munkahelye SoHo-ban, New Yorkban.

A világ 10 legjobb munkahelye

Az officenapshots.com összegyűjtötte a legnépszerűbb irodacikkeket, amelyeket a legtöbben olvastak 2014-ben. Most lássuk az első öt helyezettet!

A világ 10 legjobb irodája

Jöjjön az új év, és jöjjön mindjárt egy lista. Az officenapshots.com szerint ezek voltak a világ legjobb irodái 2014-ben. Persze mivel amerikai gyűjtőhonlapról van szó, ezért főként amerikaiak szerepelnek a listán. Íme tehát az első rész.

A Microsoft új irodája a legjobbak között

A ZGF Architects tervezte a Microsoft újjávarázsolt irodaházának belső tereit Redmondban, Washington államban. Az eredmény lenyűgöző. Már-már eljutottak a Google szintjére.

Különös biznisz Amerikában. Egy őrtoronyban tárgyalnak

A DHD Architecture és az RAC Design Build közösen alakított át egy ipari épületet, hogy a vizuális effektekkel és termékekkel foglalkozó Framestore stúdió számára új irodát alakítsanak ki Los Angelesben.

Ilyen egy gyógyszeripari óriás birodalma

A Gensler tervezte a Bayer vegyipari-gyógyszeripari konszern új észak-amerikai központját New Jersey államban. Lenyűgöző méretek.

A Philips amerikai központja egy vizuális csoda

A Gensler tervezte a Philips Lighting észak-amerikai központját New Jersey-ben, Somersetben. A fényhatások egyszerűen lenyűgözik az ügyfeleket.

A Microsoft új ügyfélközpontja egy csillagközi utazás

Perkins+Will tervezte a Microsoft új ügyfélközpontját és értékesítési irodáját Hartfordban Connecticutban. Mintha egy scifiből kölcsönözték volna a díszletet.

Íme a loftok katedrálisa az apokalipszis városában

A Neumann/Smith Architecture alakította ki ezt az igazán kreatív irodát a Lowe Campbell Ewald nevezetű reklámügynökség számára. Kinézték Detroit egyik elhagyott raktárcsarnokát és beköltöztek.

Íme a Skanska egyterű amerikai irodája

A Ted Moudis Associates tervezte a Skanska irodáját az amerikai Parsippany-Troy Hills-ben New Jersey államban.

Egy nagymenő amerikai szerkesztőség, ahol celebekre vadásznak

A Rapt Studio egy új munkahelyet és stúdiót tervezett a TMZ számára Los Angelesben. Így néz ki egy modern hírszerkesztőség.

A világ legkreatívabb munkahelye

Az Airbnb San Franciscóban található székháza igazi unikum, ahol a 70-es évek hippiszíneivel felturbózott épület a 21. század igényeit maximálisan kielégíti. Nem túl szerények, de miért is lennének?

Kőkemény rockzenekar dübörög a munkahelyükön

A PERQ nemrég újította fel közel 3000 négyzetméteres központját, ahol a falon egy igazi rockbanda játszik.

Nagyot villantott az amerikai irodabútoros. Zöldtető, bemutatóterem és evolúció

A Haworth felújított központja egy élő laboratórium, ahol a közel 28 ezer m2-nyi terület bemutatóközpontként fogadja az ügyfeleket, ahol az irodabútorokat alaposan gorcső alá vehetik.