A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 
Ilyenek lesznek a jövő irodaházai Budapesten!

Az elkövetkezendő években számos irodaházat adnak át Budapesten. Egyelőre csupán látványtervek állnak rendelkezésünkre, de már ebből is látható, hogy igényes épületekkel fog gazdagodni a főváros.

Íme a lélegző felhőkarcoló New Yorkban, ahol a kertek az égig érnek

Az európai IAD energiapozitív felhőkarcolót tervezett Manhattan északi részén „New York lélegző gépe” fantázianévvel. Az épület tüdeje egy vertikális kert lenne.

San Francisco szívét zöldre festik. Így épül a csodaváros

San Francisco belvárosában ún. ökokerületeket hoznak létre, ahol környezettudatos életstílust és fejlesztéseket szeretnének megvalósítani. Mindenesetre a város már így is a világ egyik legzöldebb városa, ahol 2012-től csak megújuló energiát hasznosító...

Dzsungel a metropolisz szívében. Az irodisták papagájok és pálmafák közt dolgozhatnak+videó

A Peruri 88 egy fantasztikus dzsungelváros az indonéz fővárosban. A holland MVRDV egy különleges 400 méter magas felhőkarcolót álmodott Jakartában. Jól figyeljünk, hiszen egyszer ilyenekben fogunk élni és dolgozni! A videó mindent megmutat.

Zöld oázis a szennyvízcsatorna fölött

Új-Delhiben egy különleges irodaházat építenek a Delhi Pollution Control Committee-nek, amely valóságos zöld csoda lesz. Mindenesetre a zöldépületek legújabb generációja színre lép.

Ez lesz Milánó új kultikus komplexuma! A világmárkák már tülekednek

Milánóban is nekiláttak az ipari zónák feltámasztásának. Ennek keretében a La Forgiatura nevezetű régi gyárat újjávarázsolják, hozzáépítenek, sőt, még zöld dombokat is összehordanak. Irodák és bemutatótermek. A nagy világmárkák máris tülekednek.

Újabb ikonikus felhőkarcoló épül New Yorkban

A Foster + Partners építésziroda új ikonikus épületet tervezett Manhattan egére. A koncepció szerint a kissé statikus Park Avenue horizontját kívánják felrázni. Bár nekünk már ezzel a statikussággal sem volt semmi bajunk.

A kínai szupermárka gyémántházba költözik

Nankingban az S.Deer számára egy 15 emeletes cégközpontot tervezett a Prechteck, amelyek kubusai mintha gyémántokat jelképeznének. Az összalapterület mintegy 28 ezer négyzetméter.

Így néz ki a Siemens birodalom Bécsben!

2010. június 11-én ünnepélyes keretek között adták át a Siemens City együttesét, amely Bécs északkeleti részében, a 21. kerületi Floridsdorf-ban található. A Soyka/Silber/Soyka bécsi építésziroda 2005-ben nemzetközi pályázaton I. díjat nyert koncepciója...

Hamarosan nyílik a világ legzöldebb irodaháza

A Föld Napja alkalmából nyitják meg hamarosan a világ "legzöldebb", nem lakás célú épületét. Az amerikai Seattle városában lévő Bullitt Center nevet viselő irodaház felépítése átadásig mintegy másfél évig tartott - írja a tisztajovo.hu.

Skizofrén irodaház a szigeteken

Új-Zélandon vagyunk, ahol egy igen érdekes irodaházat mutatunk be ezúttal. Míg frontálisan egy viktoriánus városban járunk, a hátsó rész igencsak külvárosira sikeredett. De vajon hogy bírja ezt a skizóállapotot az irodaház?

A világ legkülönlegesebb irodaházai

Lassan itt az év vége, amikor összegezni szokás az elmúlt esztendőt. De mi duplacsavarral először most 2011 legszebb és leginnovatívabb irodaházait és irodáit mutatjuk be. Mert valahogy eddig kimaradt, pedig nem a resztli, hanem a hab a tortán.

Denevérek és okosliftek a felhőkarcolóban

Fészekrakó helyet alakítottak ki denevéreknek a londoni City közepén egy 12 emeletes irodaház tetején. A lift meg megmondja, hogy melyiket válasszuk.

Futurisztikus épületben dolgoznak a kanadai gyógyszerészek

A GlaxoSmithKline nevezetű kanadai gyógyszeripari vállalat 2011-ben egy különleges építészeti adottságokkal rendelkező vadonatúj, 37 ezer m2-es irodaházba költözött.

Hidegvérű Einsteinek futkároznak közöttünk?

Az Y-generációt számos néven illették már. Mi most egy újabbat citálunk ide: Einstein generáció. Csak nem a relativitáselméletet akarják újrapofozni? Mindenesetre meglehetősen öntörvényűek és céltudatosak, úgyhogy a főnök kapaszkodhat

Cybergyerek nem kér bocsánatot!

A "Generációk a munkaerőpiacon" sorozatunkban elértünk végre az Y-generációhoz. Ideje tehát, hogy jobban górcső alá vegyük őket. Mit is jelent a multitasking üzemmód, a virtuális kapcsolatrendszer és az újraértelmezett szabadság?

Kuponért bérelhetünk irodát meg inspirációt!

A co-working néven ismertté váló új munkastílus olyan irodákat jelöl, amelynek keretein belül akár 8-10 ember is dolgozhat egy közösségi térben. Sőt, már kuponért is bérelhetsz irodát!