A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


1000 m2-es NEW WORK Labs nyílik Kijevben

Levon Papoyan a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó cég ukrajnai részlegének vezetője. Arról az 1000 m2-es NEW WORK Labs-ről beszélgettünk, amely 2018 májusában nyílik az ukrán főváros szívében. 

- Megtenné, hogy megmagyarázza a helyszínt? A NEW WORK Labs a kijevi Globus nevű bevásárlóközpontban nyílik. Miért gondolják, hogy ez a legalkalmasabb egy co-working iroda berendezésére?

Ez lesz az első olyan co-working iroda, amelyet egy ukrán bevásárlóközpontban helyezünk el; vagyis ez egy viszonylag új fejlesztés a piacon. De ha jobban belegondol, ez egy remek ötlet! A co-working és a közösségi irodák nem tipikus irodapiaci szolgáltatások; olyan helyekről van szó, ahol a közösség tagjai találkozhatnak, együtt tölthetnek néhány órát vagy éppen közösen dolgozhatnak egy projekten. A Globus, elhelyezkedését tekintve a legjobb bevásárlóközpont Kijevben, közvetlenül a híres Maidan tér mellett. Ez volt az egyik első, valóban professzionális módon épített és üzemeltetett pláza, és napjainkban is nagyon népszerű: 36 ezer m2-en naponta 58 ezer látogatót fogad. Folyamatosan keressük ügyfeleinknek az új irodákat Kijevben, és úgy gondolom, hogy a NEW WORK Labs kifejezetten jó választás.

- Ki a célcsoport?

- Kisebb IT-cégek, start-upok, egyéni vállalkozók, szabadúszók. Mindazoknak ajánljuk, akik professzionális környezetben szeretnek dolgozni úgy, hogy közben azt érezhetik: a közösség részesei, benne vannak az élet körforgásában. Emellett a toborzással foglalkozó cégek is potenciális bérlőnek számítanak, hiszen az ő célközönségük így kézzelfogható közelségbe kerül.

- Kijevből, illetve Ukrajnából ellentmondásos hírek érkeznek. Milyen a helyzet most?

A gazdaság 2016 közepe óta fokozatosan stabilizálódik, már vannak érzékelhető jelei a fellendülésnek. Elismerem, hogy vannak bizonyos kockázati tényezők az ország keleti részén és a Krímben. Az ottani problémák még megoldatlanok, de sok jó dolog is történik az országban. Ezek közül a legfontosabb talán az, hogy fokozatosan közelebb kerülünk az EU-hoz. Meggyőződésem, hogy ez az időszak kiváló alkalom belépni az ukrán piacra.

További információ: www.newworkoffices.com