A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



1000 m2-es NEW WORK Labs nyílik Kijevben

Levon Papoyan a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó cég ukrajnai részlegének vezetője. Arról az 1000 m2-es NEW WORK Labs-ről beszélgettünk, amely 2018 májusában nyílik az ukrán főváros szívében. 

- Megtenné, hogy megmagyarázza a helyszínt? A NEW WORK Labs a kijevi Globus nevű bevásárlóközpontban nyílik. Miért gondolják, hogy ez a legalkalmasabb egy co-working iroda berendezésére?

Ez lesz az első olyan co-working iroda, amelyet egy ukrán bevásárlóközpontban helyezünk el; vagyis ez egy viszonylag új fejlesztés a piacon. De ha jobban belegondol, ez egy remek ötlet! A co-working és a közösségi irodák nem tipikus irodapiaci szolgáltatások; olyan helyekről van szó, ahol a közösség tagjai találkozhatnak, együtt tölthetnek néhány órát vagy éppen közösen dolgozhatnak egy projekten. A Globus, elhelyezkedését tekintve a legjobb bevásárlóközpont Kijevben, közvetlenül a híres Maidan tér mellett. Ez volt az egyik első, valóban professzionális módon épített és üzemeltetett pláza, és napjainkban is nagyon népszerű: 36 ezer m2-en naponta 58 ezer látogatót fogad. Folyamatosan keressük ügyfeleinknek az új irodákat Kijevben, és úgy gondolom, hogy a NEW WORK Labs kifejezetten jó választás.

- Ki a célcsoport?

- Kisebb IT-cégek, start-upok, egyéni vállalkozók, szabadúszók. Mindazoknak ajánljuk, akik professzionális környezetben szeretnek dolgozni úgy, hogy közben azt érezhetik: a közösség részesei, benne vannak az élet körforgásában. Emellett a toborzással foglalkozó cégek is potenciális bérlőnek számítanak, hiszen az ő célközönségük így kézzelfogható közelségbe kerül.

- Kijevből, illetve Ukrajnából ellentmondásos hírek érkeznek. Milyen a helyzet most?

A gazdaság 2016 közepe óta fokozatosan stabilizálódik, már vannak érzékelhető jelei a fellendülésnek. Elismerem, hogy vannak bizonyos kockázati tényezők az ország keleti részén és a Krímben. Az ottani problémák még megoldatlanok, de sok jó dolog is történik az országban. Ezek közül a legfontosabb talán az, hogy fokozatosan közelebb kerülünk az EU-hoz. Meggyőződésem, hogy ez az időszak kiváló alkalom belépni az ukrán piacra.

További információ: www.newworkoffices.com