A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



2 milliárd forintért vehetünk irodát a sivatagban!

A felhőkarcoló 140. emeletén 8 millió euróért, azaz 2,4 milliárd forintért eladó egy 560 nm-es iroda.

Régi közhely, hogy az arabok az olaj árát ingatlanba fektetik, hiszen egyszer a fekete arany is elfogy, viszont marad a sivatag, a teve meg elfárad. Ha már dől a lé, akkor megcéloztak egy-két Guinness rekordot is. A legmagasabb épületek versenyéből sem kívántak kimaradni az Arab-félszigeten, így aztán egyik versenyzőjük megszerezte az első helyet. Legalábbis egyelőre. Dubaiban épült fel a 829 méter magas, 160 emeletes Burj Khalifa felhőkarcoló, amely számos lakásnak, irodának, üzletnek ad helyet, és többek között itt üzemel az Armani Hotel is. A kivitelezés 2004-ben kezdődött, és 2009-ben fejeződött be, majd 2010 januárjában nyílt meg hivatalosan a felhőkarcoló. A projekt teljes költsége 1,5 milliárd USA-dollár. A válság persze nem tett jót a projektnek, és ekkor jól jött egy dúsgazdag emírszomszéd: Dubai segítségére végül Abu Dhabi sietett. Nálunk is elkelne mostanában néhány olajmágnás emír. A nyitás után hatalmas bérleti díjakról regéltek, végül a válság a realitások talajára rántotta a felhőkarcoló árait, aminek következtében a nyitás után 10 hónappal már 40 %-kal estek az árak.

A burzsuj.blog.hu egyik írásában néhány ingatlanajánlatot is felsorol. Egy teljes emeletet megvásárolhatunk a felsőbb szintek egyikén. Az apartman területe 1429 nm, és többek között helyet ad 5 hálószobának és 5 (márvány)fürdőszobának, de 9,4 millió euróért a hatalmas terasz is kötelező eleme az ingatlannak. A 2,8 milliárd forintos vételár egyébként nem is olyan sok, hiszen négyzetméterre vetítve még a kétmillió forintot sem éri el. A kisebb lakást keresőknek ajánlható most egy egyszobás Armani rezidencia. Az ingatlanért kért összeg persze a név miatt egy picit megszaladt, hiszen a 116 nm valamivel több mint 2 millió euróba kerül.Forintban számítva a négyzetméterár tehát 5,2 millió forint, ellenben a lakberendezés Giorgio Armani munkáját dicséri. A két méret között is van kínálat, hiszen 5,1 millió euróért, vagyis 1,5 milliárd forintért egy 4 hálószobás 368 nm-es apartmanhoz is hozzájuthatunk.

Azoknak is van egy különleges ajánlatunk, akik irodát keresnek a toronyban. A 140. emeleten 8 millió euróért, azaz 2,4 milliárd forintért eladó egy 560 nm-es helyiség.