A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



5 tipp, hogy könnyen összeegyeztesd a munkát a nyaralással

A szakértő elmondja, hogyan találjuk meg az arany középutat.

Sokunk számára okoz fejtörést, hogyan tudnánk anélkül élvezni a nyaralást, hogy közben a munkánkon töprengünk? Megéri-e egy-két hétre elengedni a gyeplőt, hogy a tengerparton hátradőlve átadjuk magunkat az élménynek? Vagy inkább érdemes ilyenkor is rápillantani az e-mailekre? Soós Dávid sorozatvállalkozót és üzleti mentort kérdeztük, milyen az ideális időbeosztás a nyaralás alatt.

1. Szánjunk a munkára napi kétszer fél órát!

“Ha nyaralok, én reggel és este dolgozom körülbelül 30-60 percet. Ilyenkor inkább csak átfutom az e-maileket, hogy történt-e bármi, esetleg egy-két telefont is elintézek. Tudatos munka eredményeként egyébként is koránkelő vagyok, és mivel hamarabb kezdem a napot, így többet is tudok kihozni belőle. Ráadásul eközben nem nyomaszt a tudat, hogy már több napja nem foglalkoztam a munkával, és otthon sem fog többszáz olvasatlan levél fogadni” - mondja Soós Dávid.

2. Kommunikáljuk előre, hogy nem leszünk elérhetőek!

Megéri jó előre tudatnunk mindenkivel, akit potenciálisan érinthet, hogy az elkövetkező egy-két hétben nem leszünk telefonközelben, és az e-mailekre is csak korlátozottan tudunk válaszolni. Esetleg vészhelyzetben leszünk elérhetőek, de csakis akkor, ha már tényleg ég a ház! - javasolja a szakember.

3. Tudjuk kire bízni a “tűzoltást”!

"Sokan azért nem tudunk elszakadni a munkától, mert félünk: ha nem vagyunk ott, nem fognak jól menni a dolgok. Megszoktuk, főleg vállalkozóként, hogy szükség esetén személyesen intézzük a “tűzoltást”. Éppen ezért kell megtanulnunk a feladatainkat másoknak delegálni és kiszervezni. Mindenképp jelöljünk ki olyan embert, akinek van döntési joga, és akit az sem riaszt el, ha pár ajánlatról dönteni kell. Érdemes felelősséget bízni az asszisztensünkre, mert az emberek jobban teljesítenek, ha kifejezzük irántuk a bizalmunkat. Ettől ők értékesebbnek érzik magunkat, nekünk pedig ezáltal is súly esik le a vállunkról” - fogalmaz a szakember.

4. Ha a munkánk szorongással tölt el, gondolkodjunk el rajta, jó területen vagyunk-e!

“Én a magam részéről imádom a munkámat. Egyáltalán nem zavar, nem is zökkent ki, ha nyaralás közben kell foglalkoznom vele. Sok vállalkozóról elmondható, hogy munkamániás. Egyszerűen azért, mert szereti, amivel foglalkozik! Mással ezzel szemben előfordulhat, hogy a háta közepére sem kívánja a munkát. Alig várja, hogy ne kelljen foglalkozni vele. Ám ha ennek ellenére is ott motoszkál a fejében, felmerül a kérdés: vajon attól retteg, hogy mást találnak a helyére? Ilyenkor bekapcsolnak a félelmeink és a negatív hiedelmeink is. Érdemes eltűnődnünk: valóban ebben a munkakörben érezzük jól magunkat, ha ennyire nyomaszt a gondolata is? Ráadásul az alkalmazottakkal gyakran megesik, hogy nyaralás közben kapnak feladatot, esetleg telefonon zavarják őket.”

5. Hagyjunk időt a minőségi pihenésre!

“Habár vállalkozóként ilyenkor is foglalkoznom kell a feladataimmal, azt nem engedhetem meg, hogy tönkretegye a nyaralást! Az élet nem áll meg attól, mert én nyaralok, de azt sem engedem meg, hogy végigstresszeljem az utat emiatt” - mondja Dávid. “Engem határozottan segít a tudat, ha aznap is letettünk valamit az asztalra, nem csak punnyadtunk a tengerparton. De az is nagyon fontos, hogy emiatt a párunkkal való minőségi időtöltést ne szakítsuk félbe! Arra ott van még 22 óra a napból, amit kikapcsolódással és programokkal lehet eltölteni.”