A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A 3A Takarék veszi át a BNP Paribas magyarországi ingatlancége állományának egy részét

A Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján az UCB Ingatlanhitel Zrt. a szerződés-, valamint követelésállománya jelentős részét 2018. április 27-én átruházta a 3A Takarékszövetkezetnek. 

Az érintett ügyfeleket az UCB már írásban tájékoztatta arról, hogy ezentúl a 3A Takarékkal állnak majd szerződésben. A változás kapcsán az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincs. Az átadást napját követően a 3A Takarék tájékoztatja új ügyfeleit a kapcsolatfelvétel lehetőségeiről és módjairól, s az átvétel napjától kezdve a hazai pénzpiacon elérhető bármilyen szolgáltatással áll a rendelkezésükre.

Az UCB Ingatlanhitel Zrt. az egyik legjelentősebb szakmai múltra visszatekintő pénzügyi szolgáltató Magyarországon. Ingatlanhitel Plusz Szolgáltató Kft. néven alakult 2000-ben, kifejezetten jelzáloghitelezésre, illetve jelzáloghitelekkel kapcsolatos szolgáltatások elvégzésére sza­kosodott vállalkozásként. Első hatéves sikeres működése során élenjáró szerepet töltött be az életbiztosítással kombinált jelzáloghitel-konstrukciók kialakításában és ezek biztosítói hálózatokon keresztül történő értékesítésében.

Az Ingatlanhitel Plusz Kft. 2004 júniusában részt vett az Ingatlanhitel Plusz Pénzügyi Rt. megalapításában. E társaság 2006-ban a francia BNP Paribas Csoport leányvállalatává vált, amely a vállalkozást 2006. október 5-én UCB Ingatlanhitel Zrt.-re keresztelte át. Utalva arra, hogy a BNP Paribas Csoport jelzáloghitel-specialistája az Union de Credit pour le Bâtiment (UCB).

Az UCB üzleti stratégiájának lényege, hogy a jel­záloghitelezéssel szoros üzleti kapcsolatban álló partnerekkel – így tipikusan pénzügyi tanácsadókkal, ingatlanforgalmazók­kal, ingatlanfejlesztőkkel, ügyvédekkel, tervezőkkel és kivitelezőkkel – együttműködve értékesíti a speciális jelzáloghitel-termékeit. Magyarországi banki partnerei között már korábban is megtalálható volt a Takarék Csoporthoz tartozó FHB Kereskedelmi Bank Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt., amelyek neve 2018. április 16-ától, illetve június 25-étől Takarék Kereskedelmi Bank Zrt., illetve Takarék Jelzálogbank Nyrt. Így, mondhatni, magától értetődő volt, hogy amikor a francia bankcsoport magyarországi ingatlan leánycége az állományának átruházásáról döntött, a Takarék Csoport egyik tagja jelezte átvételi szándékát.

A 3A Takarék egyike azon 12 regionális szövetkezeti hitelintézetnek, amelyek az országszerte zajló egyesülések révén jöttek létre 2017 végéig. E fúziók végső célja az egységes fiók- és informatikai hálózat, valamint termékkínálat megteremtése. Mindezek révén a Takarék Csoport tagjai egységesebb és szélesebb körű, korszerűbb szolgáltatásokat tudnak nyújtani ügyfeleiknek és ezzel mind regionális, mind országos szinten egyre erősebb piaci szereplővé válhatnak. A 142,7 milliárd forint mérlegfőösszegű 3A Takarék Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megyében 107 fiókkal áll a közel 100 ezer ügyfele rendelkezésére, az alkalmazottainak száma 673 fő.

  „Az UCB-ügylet révén jelentősen növeltük a hitelállományunkat, amivel megteremtettük a következő évek nyereségességének a lehetőségét” – értékelt Gál Miklós, a 3A Takarék elnöke. Aki azt tartja  a legfontosabbnak, hogy tapasztalatot szereztek a takarékszövetkezeti integráción kívüli hitelintézet portfoliójának az átvételében. „Effajta lépésekre ugyanis eddig kizárólag a Takarék Csoporton belül került sor” – hangsúlyozta Gál Miklós.