A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A BIF boutique hotelt tervez az Andrássy út 80. alatti ingatlanon

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. tulajdonába került a Budapest, Andrássy út 80. szám alatti ingatlan.

A BIF az ingatlanért 400 000 darab névre szóló, 100 forint névértékű törzsrészvényt adott a Waybridge Estates Kft.-nek, ezzel a társaság tulajdonában lévő saját részvények aránya 18,83 százalékról 17,28 százalékra csökkent. A BIF részvényeivel BÉT-en a standard kategóriájában kereskednek, az elmúlt évben a részvények legmagasabb árfolyama 2180 forint, a legalacsonyabb 468 forint volt, a csütörtöki kereskedést a papír a szerdai záró árán, 1970 forinton zárta.

A budapesti székhelyű Waybridge Estates Kft. 2008-ban alakult, saját tulajdonú ingatlan adásvételével foglalkozik. Nyilvános cégadatok szerint a Waybridges Estates Kft. 2016-ban üzleti tevékenységi eredménye 596 ezer forint volt, egyéb bevételből 100 millió forint bevétele származott, adózott nyeresége 316 ezer forint volt.

Sajgál Gábor, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója a Portfoliónak korábban úgy nyilatkozott, hogy az akvizícióval egy 700 négyzetméteres telken álló 1000 négyzetméteres épület került a társaság tulajdonába, amelynek teljes beépíthetősége 3300 négyzetméter, de a terepszint alatt további 700 négyzetméternyi mélygarázs építésére van lehetőség. 

Az Andrássy út 82. szám alatti szomszédos ingatlan már eddig is a BIF tulajdonában állt. A BIF célja, hogy a két ingatlant közösen átalakítva egy 8000 négyzetéteres boutique hotelt hozzon létre, bérbe adva azt valamely Budapest iránt érdeklődő szállodaláncnak.

A nagyjából 100 szobásra tervezett hotelnek már idén elkezdődik a tervezési és engedélyeztetési folyamata, a kivitelezést követően pedig 2020 elején nyithatja meg kapuit a vendégek előtt. A teljes beruházás mintegy 3,5-4 milliárd forintból valósulhat meg - mondta a vezérigazgató a Portfoliónak.