A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Booking.com irodája maga az élmény!

A világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló vállalatának budapesti képviselete 2017 októberében egy, a korábbinál nagyobb, közel 470 négyzetméteres bérleménybe költözött át a Bank Centeren belül. A belvárosi irodaház Platina tornyában található új iroda tervezési, kivitelezési és projektmenedzsment munkálatait is a DVM group végezte a Booking.com számára.

„A Booking.com iroda tervezésnél az alapvető irodakialakításon túl a cél egy olyan környezet megalkotása volt, ahol az élmények fokozzák az ott dolgozók munkájának minőségét, javítanak a teljesítményükön, kreativitásra és együttműködésre ösztönöznek.” – magyarázta Kiss Ida, a DVM group vezető tervezője. „A tervezési folyamat közel fél éven át tartó, folyamatos egyeztetés mellett zajlott. Az elvárások a legmagasabb műszaki és komfort-követelmények teljesítése mellett kiterjedtek arra, hogy az iroda egyszerre tükrözze a globális jelenléttel bíró cég arculatát, legyen funkcionális, és a Magyarországra, a budapesti csapatra jellemző helyi hagyományokat, karakteres elemeket is jelenítsen meg."

Az Év Irodája díjra is nevezett bérlemény középpontjában egy közösségi fogadótér áll. A lugasok hangulatát idéző fagerendás mennyezet otthonos hangulatot kölcsönöz ennek a térnek. A függőszékek elvonulásra, pihenésre is alkalmas kuckók, a puha kanapé otthonos beszélgetésre teremt alkalmat. A hátteret a mozaikszerűen felbontott és színezett Budapest térkép grafikája adja, a zárható szekrényeket finom kékfestő motívum díszíti.

Az egymás mögött sorakozó kistárgyalók tematikáját a Booking.com szálláshelyeihez kapcsolódó magyarországi turisztikai célpontok adják: Hévíz, Tokaj, Balaton. Az üvegfalakra hozzájuk kapcsolódó, stilizált grafikai elemek, a tárgyalókba pedig teljes falméretű tájfotók kerültek. A fényképek színeivel harmonizáló kagylószékek, lámpabúrák, kuszán rendezett világítótestek az iroda fiatalos dinamikáját erősítik. A Duna tárgyalót a munkatársak saját utazásaik képeivel díszíthetik, a Budapest tárgyaló meghatározó grafikája a Booking.com legnépszerűbb globális úticéljaiból összevágott montázs.

Az irodaterek szigorú funkcionalitását a szőnyeg, a színes üzenőfalak és a festett falfelületek lazítják. A közös étkezések igazi társasági eseménnyé válnak: a hangulatos konyhában a budapesti romkocsmák hangulata köszön vissza, nyers beton felületeket idéző, ceruzarajz-szerű grafikával díszített falakkal, őszintén megmutatott feketére festett födémmel, gépészettel és kábeltálcákkal. A padlóburkolat a századfordulós házak cementlapjainak mintázatából kapott betétet. A kis zöldséges standokra pakolt faládákban gyümölcsöket és rágcsálnivalókat találnak a konyhába enni, beszélgetni, csocsózni betérők. Az asztalok, padok, pult és falburkolat rusztikus fafelületei igazi melegséget és kontrasztot adnak a sötét színvilág mellé. A színes székek és a textilkábelen lógó szénszálas izzók a „vintage” hangulat frappáns kiegészítői.

„Izgalmas és nagyszerű egy ilyen dinamikus és inspiráló megbízónak dolgozni, mint a Booking.com. Egy olyan helyet hoztunk létre a vállalat dolgozói számára, ahol egyszerre van tere és ideje a fókuszált munkának, a formális megbeszéléseknek és a kötetlen társasági életnek. A belsőépítészet a globális arculati elemek és a helyi jellegzetességek ötvözetéből született.” – tette hozzá Kiss Ida.