A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A Box extrém munkahelye: csúszdás játszótér felnőtteknek

A FENNIE + MEHL Architects tervezte a Box 10 ezer négyzetméteres irodáját San Franciscóban. Csúszda, vidám színek, fanta, buli, mi kell még!

Újabb gyöngyszem San Franciscóból, a technológiai és startup cégek aranybányájából, ahol kis túlzással minden bokorból egy dizájniroda ugrik elő. A Box felhőalapú tárolási csomagokat kínál a Top 1000-be tartozó vállalatoknak, így aztán könnyű belátni, hogy kinőtték a régi, mintegy 2500 négyzetméteres irodájukat Palo Altóban. Az új, csaknem négyszer akkora főhadiszállásukat pedig már úgy rendezték be, hogy a legtehetségesebb embereket magukhoz vonzzák, vagyis egyfajta toborzó irodát alakítottak ki, már ami az esztétikumot, a szolgáltatásokat és a kényelmet illeti.

A tervező FENNIE + MEHL Architects pedig „értett” a szóból, és nagy vehemenciával láttak a projektnek. Födémet törtek át, falakat bontottak ki, hogy egy olyan nagyvonalú tér jöhessen létre, amely pozitív befolyásolja a kollégák hangulatát. Féktelen, vicces, fiatalos, a két szintet csúszdával összekötő nagyteres koncepció valósult meg, ahol a harsány, élénk színek egy lendületes technológiai cég mindennapjait reprezentálják. A cég nyomulásáról csak annyit, hogy az első munkahelyüket másfél év alatt nőtték ki, kérdés, hogy itt meddig bírják majd.