A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A BP varázslatos budapesti játékzónája: izlandi zuzmótól a biliárdasztalig

A BP European Business Service Centre (BSC) a Haller Gardensben immár hat éve működik, 2015-ben pedig kialakítottak egy PlayZone multifunkcionális társalgót is, ahol a kollégák kikapcsolódhatnak, játszhatnak, feltöltődhetnek, beszélgethetnek. Igazi élményközpont, ahol az izlandi zuzmótól kezdve a biliárdasztalig széles a „kínálat”.

A BP Business Service Centre Kft.  hat éve működik a Haller Gardens irodaházban, ahol két toronyban közel 12 ezer négyzetméternyi irodateret bérel a több mint 1200  fős munkaszervezete számára. A BP a világ egyik legnagyobb globális energiavállalataként öt business service szervezetet működtet szerte a világon, amelyek közül az európai Budapesten található, ahol a dolgozók mintegy harmada külföldi, és a többségük az Y-generáció tagja. A vállalat lényegesnek tartja az alkalmazottak munkahelyi környezetének minőségét, hiszen egyrészt az új generációs kihívásoknak akar megfelelni, másrészt az SSC-szektorban meglehetősen nagy a konkurencia, ezért úgy szeretné növelni a dolgozói elkötelezettséget, hogy egyre nagyobb hangsúlyt helyez az alkalmazottak jólétére, egészségére, komfortérzetére.

Ennek látványos eredménye a 220 m2-es PlayZone, amely egy nagyon alapos és hihetetlenül igényes, minden részletre kiterjedő projekt eredménye. A munkatársak jólétét egyébként számos más intézkedés is szolgálja, így például a flexibilis munkarend jegyében a kollégák havonta nyolc napig szabadon megválaszthatják a teret, ahol dolgozni szeretnének, így akár otthon is elvégezhetik a munkájukat. A jó hangulatot jelzi az is, hogy havonta több alkalommal kötetlen beszélgetéseket szerveznek a legkülönbözőbb témákról a vezetőség egy-egy tagjának koordinálásával.

A több szinten és toronyban kialakított iroda a nagyteres koncepciót részesítette előnyben, ahol a munkaasztal-csoportokat kisebb tárgyalókkal és étkező-konyhákkal egészítették ki. Ellenben a PlayZone egy teljesen más típusú helyiség, szinte éles kontrasztot képez az open space helyiségekkel. Előzetesen az Office Line Kft. nyerte el a belsőépítészeti koncepcióra kiírt pályázatot, így kaptak lehetőséget a belsőépítészeti kiviteli tervek kidolgozására, és a bútorok, berendezési tárgyak szállítására. A teljes folyamat mintegy hat hónapig tartott, ahol a tervezők és a BP munkatársai a legapróbb részletekig minden átbeszéltek, így a jó együttműködés a siker egyik fontos tényezőjének bizonyult.

A koncepció lényege egy olyan társalgó kialakítása volt, ahol lehet beszélgetni, zenét hallgatni, játszani (csocsó, biliárd, X-box), kávézni, feltöltődni, illetve ahol a munkatársak barátságokat köthetnek, így a pozitív hangulat és kapcsolatrendszer eredményesebbé és hatékonyabbá teheti a munkát is. Amint belépünk a PlayZone-ba, rögtön érzékeljük, hogy egy igazi kompakt egységről van szó, ahol minden a helyén van, annak ellenére, hogy a gazdag forma- és színvilág kellő inspirációval is felvértezi a dolgozókat. A társalgó bokszok, a fotelek, a kanapék, a kávézó, a bárszékek és asztalok, illetve a játékeszközök a dizájnkoncepció jegyében harmonikus, elegáns és szofisztikált egészet alkotnak. Sok kisebb díszletből építkezik a PlayZone, az egyes bútorok és eszközök más és más cselekvésre adnak lehetőséget, de végül a sok kis „jelenet” egyetlen színpadi előadásban „oldódik fel”.

A csocsó- és a biliárdasztalt két ívelődő üvegfal veszi körbe, amelyek egyrészt szegmentálják a teret, másrészt brandépítésről is szó van: az üvegpanelek a „B” és a „P” betűt formálják. A helyiség két végében pedig a két zöldfal mintegy keretet ad a társalgónak. Sőt, megépítették Noé bárkáját is, hiszen a kávézópult borítása a kávézó burkolatán át egészen a zöld falig úgy tűnik fel, mint ama híres lélekvesztő – ez megint csak az összetartozás érzetét erősíti. Minden apró elemre, részletre odafigyeltek, így például olyan vendéglátóipari vállalkozás működteti a kávézót, akik egészséget, trendi termékeket árulnak, illetve részesei és szolgáltatói a rendezvényeknek és a jó hangulatnak. A sárga színárnyalattal rendelkező szőnyegek a Milliken termékei, míg a mobíliák és a lámpák olasz dizájnbútorok, amelyek mindegyike szinte saját személyiséggel rendelkezik. A világítástechnika egyesülve a dizájn adta lehetőségekkel fantasztikus atmoszférát biztosít az esti órákban is. A bárszékek csavart formavilága a Tonin Casa márkának köszönhető, és akkor még nem beszéltünk az izlandi zuzmófalakról, amelyek a társalgó bokszokat ékesítik.

“A BP Business Service Centre Kft. a munkavállalói számára tett Érték Ajánlatot bővítette azzal, hogy egy olyan teret hozott létre az irodán belül, amely a munkán kívüli interakciót – mint  a kreativitás mozgatóereje – lehetővé teszi, a munkahelyi stresszt szünettel és játékkal csökkenti, és a közösen szerzett élmények által  az elégedettséget nagymértékben növeli. A PlayZone koncepció alapja az volt, hogy a munkavállalók jobban dolgoznak együtt, ha lehetőségük van a munkahelyen összebarátkozni. Az átadás óta a létrehozott tér teljes mértékben igazolta a hozzá fűzött reményeket. Az Office Line csapata profizmussal és ráérzéssel hamar ráhangolódott a projektre.  Már az első pár interakció után éreztük, hogy egyformán értjük és érzékeljük az embert és a teret, ugyanazt a nyelvet beszéljük. Az emberközeli tervezés, a folyamatos kommunikáció és a precíz projektmenedszment a BP elvárásait sikeres valósággá formálták. Nagyon hálásak vagyunk, hogy együtt alkothattunk értéket!” – mondja Chiuhan Erika, a BP Business Service Centre property menedzsere.

A BP PlayZone Az Év Irodája verseny résztvevője. A versenyre jelentkezni itt lehet.