A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A bútorforgalmazók Mekkája. Káprázatos terek

A One Workplace bútorforgalmazó vállalat új cégközpontját a Blitz tervezte, akiktől már jó néhány fantasztikus irodabelsőt láttunk. Valójában egy hatalmas bútorraktárról van szó, ahol mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számtalan szériaterméket és egyedi dizájnbútort szemrevételezhetnek.

A One Workplace Kalifornia egyik legnagyobb bútorforgalmazó cége, és arrafelé bizony tobzódnak a menő vállalkozások. Többek között ez a cég a Steelcase kizárólagos képviselője a San Francisco öböl környékén, és ugye az öböl névadó metropoliszában a külvárosokkal együtt több mint 7 millió ember él. Ráadásul San Francisco hihetetlen mértékben fejlődik, mindemellett a világ egyik legzöldebb városa, mint arról egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk.

A nagyságrendek tehát igencsak rendben vannak, ehhez párosul a cég direktívája a Blitz felé, hiszen nem kevesebbet kértek, minthogy a belsőépítészeti sztenderdeket értelmezzék újra mind a munkaszervezet, mind az ügyfelek számára. Vagyis egy olyan bemutatótermet kreáljanak, ahol – akár egy kifutón – a bútorok igazi modellként tündökölnek, valamint szerényen csak egy világszínvonalú munkahelyet barkácsoljanak össze, amely elkápráztatja az ügyfeleket.

A tervező Blitz derekasan neki is fogott a munkának, és első körben átalakította a belső tereket, hogy a nagystílű bemutatóterem a One Workplace evolúcióját is nyomon követhesse. Végül a Blitz tervezői és a One Workplace bútoros tapasztalata egy olyan együttműködő munkafolyamatot biztosított, amelynek eredményeként egy többszintű  és -síkú környezet jött létre. A 3200 négyzetméteres tér kialakítása során ügyeltek arra is, hogy az irodaépület és a közel 2200 négyzetméteres raktár szervesen kapcsolódjanak egymáshoz. A számtalan funkciójú és méretű, valamint stílusú helyiségből végül egy olyan egység jött létre, ahol a látszólagos káosz ellenére mindennek megvan a maga helye.

A projekt demonstrálja a hatékonyságfokozó eszközök eredményességét is, hiszen a One Workplace egy 4200 m2-nyi irodából költözött ebbe a majd 20 %-kal kisebb munkahelyre, miközben az alkalmazottak létszáma 101-ről 165-re nőtt. A hatékonyság növelését a munkaállomások által elfoglalt terület csökkentésével érték el, az értékesítő csapat többsége már nem állandó székeken foglal helyet, hanem sodró lendületű munkájuk során mobil munkaállomásokat vesznek igénybe szükségleteik szerint. Eszközeiket és holmijukat egy központi helyen tárolják, miközben megosztott munkaállomásokon vagy a kávézóban vagy más alternatív helyeken dolgoznak.

 

 

 

Fotók: Bruce Damonte