A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A budapesti irodaházakba és szállodákba is mehetünk parkolni

Az ingyen letölthető alkalmazás az autósok elől elrejtett, kihasználatlan parkolóhelyeket teszi elérhetővé, a segítségével ugyanis olyan szállodák és irodaházak garázsaiba is beállhatunk, amelyeket egyébként nem használhatnánk, írja az autoszektor.hu.

Míg a budapesti autós forgalom 30 százaléka ezekben a percekben is parkolóhelyet keres, a belvárosi intézmények és gazdasági épületek parkolóiban rengeteg kihasználatlan hely rejlik. A stresszes belvárosi parkolási próbálkozások karácsony előtt csak tovább fokozódnak, de egy ingyenesen letölthető, parkolás-könnyítő alkalmazás végre megoldhatja az autósok problémáját.

A Parkl a belvárosra fókuszál, hiszen ott a legégetőbb a probléma, és végigköveti a teljes parkolási folyamatot: beépített térképen mutatja meg az elérhető helyeket a szállodák és parkolóházak garázsaiban, felnyitja a parkolóház sorompóját, és a parkolás befejeztével ezen keresztül történik a készpénzmentes, percdíjas fizetés is. Bár az alkalmazás nemrég indult, folyamatosan bővül a csatlakozó helyszínek listája: hamarosan társasházak és irodaházak garázsai is elérhetővé válnak majd.

„Az alkalmazás fejlesztése előtt végeztünk egy felmérést, amelyből kiderült, hogy a belvárosi autósok közel 90 százalékának jelent gondot a parkolás, 44 százalékuk pedig csak kifejezetten nagy nehézségek árán tud helyet találni. Mi ezen szeretnénk változtatni, és megszüntetni a parkolással járó rossz érzést az emberekben – mintha csak a saját garázsunkba állnánk be a belváros közepén is” – mondta el Somogyi Zsolt, a Parkl társalapítója.

A Parkl, amellett, hogy leegyszerűsíti a parkolási folyamatot, hosszútávon a belvárosi légszennyezés ellen is tesz, és élhetőbb városi környezet teremt. Használatával csaknem felére csökken a parkolóhely kereséssel töltött idő, így az ez alatt elhasznált fölösleges üzemanyag és az ezzel együtt termelt kipufogógáz mennyisége is redukálódik. A járdán parkoló autók eltűnésével pedig a kiszélesedő gyalogos térnek is örülhet a belváros.