A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A CBRE saját tervezésű irodája fantasztikusra sikeredett!

A CBRE Barcelona 1400 négyzetméteres irodájában a spanyol hagyományok és a modern technológia ötvözéséből valami elképesztő és egyedi irodadizájn született.

A CBRE Architect saját anyavállalata számára egy a cég által létrehozott megoldást, a Workplace360 koncepcióján alapuló tervezést alkalmazták. Ez számos munkaállomást és integrált technológiát foglal magában. Szerették volna az irodán keresztül is megjeleníteni a CBRE vállalati értékeit, létrehozni egy elegáns és technológiával körbevett dizájnt, amely megerősíti a márkát és a cég barcelonai kötődését. Éppen ezért nem véletlen, hogy az iroda arculatát a XIX. századi spanyol textilipar ihlette. Ezt az elképzelést régi szövőgépek által készített anyagokkal, bőr és fa felhasználásával kívánták megvalósítani. A természet megjelenítése is nagyon hangsúlyos szerepet kap, egyes helyiségekben a növénymintás tapéta, máshol a buja zöld növényzet varázsolja fülledtté a hangulatot.

A nyitott terekhez Barcelona különböző területeiről jöttek az inspirációk, például az Ensanche kerület négyzetes elrendezését a nyílt területeken jelenítették meg üvegkockák és telefonbokszok segítségével, ráadásul a berendezés is nagyon sarkos és letisztult. A La Boquería az élelmiszerbolthoz és a bárhoz adott ötleteket, ezek jelölik az irodában az informális találkozóhelyeket. A Barceloneta körzet élénk mivolta tükröződik a házon belül tervezett Cell munkaállomásokon is. Végül beépítettek egy vertikális kertet és különféle természetre utaló elemeket, hogy megjelenítsék Montjuic és Tibidabo csodás növényzetét, ami segít a munkavállalók egészségének és jólétének javításában.