A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Celanese és a Citibank is az Promenade Gardens irodaházat választotta

A Promenade Gardens irodaház első bérlője, a Celanese múlt héten vette birtokba 4.200 négyzetméternyi irodaterét a nemrégiben átadott irodaházban, ahová hamarosan a Citibank Europe is követi majd.

A nemzetközi bank magyar leányvállalata december 1-től költözik majd az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap portfóliójához tartozó és a Horizon Development által fejlesztett A+ kategóriás kereskedelmi ingatlanba, ahol 8.000 négyzetméternyi irodateret bérel majd.

A Váci út legmagasabb műszaki tartalmú irodaházának teljes 4. és 5. emeletén kapnak helyet a Citibank vezetőségi irodái és 2005-ben alapított szolgáltatóközpontja. Mindezek egy 90 négyzetméteres földszinti bankfiókkal is kiegészülnek, teljessé téve a Citi szolgáltatási palettáját az épületben.

Kovács Attila MRICS, a Horizon Development ügyvezető partnere üdvözölte a bérlőt az épületben: „Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Citibank Europe egy általunk fejlesztett épületben találta meg a tökéletes helyszínt ahhoz, hogy kiteljesítse világszínvonalú termékeinek és szolgáltatásainak körét, amelyeket hazai nagyvállalatoknak, kis- és középvállalkozásoknak, multinacionális cégeknek, pénzügyi intézményeknek és az állami szektornak egyaránt kínál. Nagy felelősség és szép építészeti kihívás volt számunkra, hogy a Citi közel 1.100 kollégájának alakíthattunk itt ki minőségi munkahelyet. Ezek a dolgozók régiószinten támogatják majd a technológiai és operatív irányítás, a pénzügy, valamint a kockázatelemzés és kontrolling területeit.”

Az ingatlanfejlesztő arról is beszámolt, mi állt a Citibank Europe döntésének hátterében: „A végső döntésben szerepet játszó tényezők között kiemelten fontos volt az épület kiváló műszaki tartalma, a projektben résztvevő belsőépítészek flexibilitása és professzionalizmusa, a Váci úti homlokzat kiváló vizibilitása, az ingatlan kettős környezettudatos minősítése, valamint a közösségi közlekedéssel és autóval egyaránt egyszerű megközelíthetőség.”

Mazsaroff Kata, a Colliers International Bérlőképviseleti Üzletágigazgatója további részleteket is megosztott a Citibank Europe irodaválasztása kapcsán: „Ügyfelünk számára alapvető fontosságú volt, hogy ideális megoldást találjon mindezidáig három különböző épületben helyet kapó üzletágainak egyesítésére. A Horizon Development a kiemelt bankbiztonsági elvárásokat figyelembe vevő bérlői kialakítás tekintetében is tapasztalt és együttműködő partnernek bizonyult. A Citi a Promenade Gardens közösségi tereiben olyan elegáns és nagyvonalú kialakítást tapasztalhat majd meg, amely egyedülálló és példaértékű a magyar irodapiacon. Ahogyan belépünk az 5 méter tiszta belmagasságú, grandiózus lobbyba, első benyomásunk a levegősség érzete, amely azonnal kiegészül az ötcsillagos hotelekre emlékeztető tér kifinomult design-megoldásainak vizuális élményével.

A Citibank Europe irodatereinek belmagassága is unikális, hiszen az álpadló és álmennyezet közötti 305 centiméteres távolság mellett még a nagyobb ültetési sűrűséget is tágasabbnak érezzük. A bérlő kiemelten nagy hangsúlyt fektet az egészséges munkakörnyezetre és munkavállalóinak jólétére, így a Promenade Gardens fenntartható megoldásait is örömmel fogadták, legyen szó a vízfelülettel kiegészülő biztonságos belső kertről, a kerékpárral érkezőket fogadó komplex infrastruktúráról, és minden olyan technikai megoldásról, amely hozzájárul az épület energia- és vízhatékonyságához.”

Az épület tulajdonosa – az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap – nevében Pázmány Balázs FRICS, az Igazgatóság Elnöke nyilatkozott: „Magas befektetői elvárásokat fogalmaztunk meg a Promenade Gardens megvásárlásakor, amely a harmadik befektetésünk a Váci út egyre népszerűbb irodai negyedében. Az Erste Ingatlan Alap és az Erste Euró Ingatlan Alap stratégiája, hogy megbízható fejlesztőktől vásároljon olyan ingatlanokat, amelyek hosszú távon szolgálják a befektetők érdekeit és fenntarthatóságuk is kiváló. Úgy gondoljuk, a Citibank Europe választása is igazolja, hogy a Promenade Gardens a Váci út egyik legmagasabb műszaki tartalmú irodaháza, amely nagy presztízsű cégeket és nemzetközileg is ismert márkákat vonz majd. Mint tulajdonosok, nagy szeretettel köszöntjük őket az épületben!”

A Promenade Gardens bérbeadható területeit érintő tárgyalások 97%-os telítettséget igazolnak vissza. További információ: www.promenadegardens.hu