A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A CityZen irodaházba költözött a Royal FrieslandCampina pénzügyi szolgáltató központja

A Váci úti CityZen irodaházba költözött a világ egyik legnagyobb tejipari vállalataként ismert holland Royal FrieslandCampina új, regionális pénzügyi szolgáltató központja. A FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft új székhelye összesen 2400 négyzetméteren, az A+ kategóriás CityZen irodaház két szintjén kapott helyet, így az épület kihasználtsága eléri a 90 százalékot.  

A FrieslandCampina számára kiemelten fontos szempont volt a CityZen irodaház kiváló lokációja és számos kiegészítő szolgáltatása. „Munkatársaink és partnereink egyaránt könnyen és kényelmesen eljuthatnak az új szolgáltatóközpontba a főváros bármely pontjáról. Az előnyös elhelyezkedés és a minden igényt kielégítő irodai környezet valódi vonzerőt jelenthet majd az alkalmazottaink  számára, akiknek a létszáma az elkövetkezendő években megközelítheti a 150 főt” – mondta Marc Galjaard, a FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft képviselője.

A CityZen Offices irodahelyiségei a nagy méretű ablakoknak, valamint a ConvergenCE által kiépített térelválasztó üvegfalaknak és üvegajtóknak köszönhetően napfényesek és világosak. Az irodákban 4 csöves hűtő-fűtő légkondicionáló rendszer működik, amely óránként és személyenként 35 m3 friss levegőt biztosít.  

A FrieslandCampina által bérelt két szint között a dolgozók kényelmét saját, belső lépcsőház szolgálja. A barátságos, és fiatalos stílusú belsőépítészeti megoldások, valamint az irodához tartozó panorámás pihenőterasz inspiráló és kellemes munkakörnyezetet teremtenek. Az alkalmazottaknak a 151 férőhelyes mélygarázsban kerékpártárolók és zuhanyzós öltözők is rendelkezésére állnak, emellett az épületben kávézó és szupermarket is működik.

Nagy a kereslet a legkorszerűbb felszereltséget és számos kényelmi szolgáltatást kínáló, kiemelten jó elhelyezkedésű CityZen irodaház iránt: a ConvergenCE által 2016-ban felújított, kilencemeletes épületben már csak 1850 m2 szabad terület áll a leendő új bérlők rendelkezésére.