A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Colliers a Millennium Gardens kiemelt bérbeadója

A Colliers Magyarország kiemelt bérbeadója lett a TriGranit fejlesztés alatt álló, 37,000 négyzetméter bérbeadható területű Millennium Gardens irodaházának. A Colliers a teljes körű bérbeadási tevékenység mellett tanácsadóként együttműködik a Millennium Gardens lízing stratégiájának frissítésében, valamint piaci és versenytárs elemzéseket is készít.

A Millennium Gardens lesz az utolsó új irodaépület és egyben a szintén a TriGranit által fejlesztett Millennium Városközpont záró eleme, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház szomszédságában.  Az egyedi formavilágú, kétszárnyas irodaház közvetlenül a Duna-parton, egy egyedülálló módon karbantartott zöldfelület mentén helyezkedik el, amelynek különlegessége a 1,5 km hosszúságú zöld promenád. Az épületegyüttes mintegy 37.000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel és több mint 500 parkolóhellyel várja bérlőit 2021 közepétől.

A fejlesztés során a TriGranit nagy hangsúlyt helyez napjaink munkavállalói és bérlői igényeire, melynek keretében több mint 200 kerékpár tárolására alkalmas kerékpártároló létesül zuhanyzókkal és öltözőkkel. A környezettudatosság jegyében az irodaépület elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezik majd. A kikapcsolódást, a munka és a magánélet közötti megfelelőbb egyensúly előmozdítását, valamint az alternatív helyen történő munkavégzést támogatja a tágas, vízfelülettel is rendelkező zöld tér, ami közösségi térként és találkozóhelyként is funkcionál majd. Továbbá az egyes irodákhoz tartozó különböző méretű teraszok is a munkavállalók kényelmét szolgálják.

„Nem csupán a Millennium Gardens irodaépületének építése lép hamarosan új szakaszba a szerkezetépítési munkálatok indulásával, hanem a Colliers-szel való megállapodásunkkal az irodaház bérbeadási tevékenysége is. Bízunk benne, hogy a Colliers csapatával egy jól működő, eredményes együttműködésünk indul útjára” – mondta Takács Mónika, a TriGranit bérbeadási menedzsere.

„Nagy örömünkre szolgál. hogy teljes körű tanácsadási tevékenységünkkel részt vehetünk a Millennium Gardens bérlőkkel való feltöltésében. Az épület amellett, hogy a Millennium Városközpont utolsó és egyben legmodernebb gyöngyszeme lesz, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, egészséges és emberi léptékű munkakörnyezetet nyújt majd bérlőinek” – mondta Kovács Melinda, a Colliers iroda bérbeadási üzletágának bérbeadó képviseleti vezetője.