A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


A Costa Coffee irodája elég erősre sikeredett!

A brit Costa Coffee ma már több mint 2300 kávéházat üzemeltet a világ minden pontján, nemrég pedig új székházba költözött. Az Essexben található iroda 1560 négyzetméter nagyságú és elképesztő irodadizájnnal bír!

Az iroda kialakítása számos munkastílust tesz lehetővé, különféle területeket biztosítva a személyzetnek arra, hogy koncentráljanak, együttműködjenek vagy rögtönzött meetingeket tartsanak. Rengeteg break out terület található az open office-ok mellett, hogy az íróasztalnál történő munkán kívül helyet biztosítsanak az informális találkák és szünetek számára is. Ez az „én asztalomtól a mi terünkig”-elmélet olyannyira bevált, hogy a munkatársak nagyobb munkahelyi elköteleződésről és elégedettségről számoltak be. Ezt a munkamódszert a mobil technológia és az új IT infrastruktúra egészíti ki, amelyek segítségével a kollégák bárhonnan és bármikor dolgozhatnak. Ezeket a tereket szándékosan a két főbb munkaterület, az iroda és a pörkölőüzem között helyezték el, hogy a különböző csapatokat még több egymással való kommunikációra késztessék. Mivel a Costa vezetése szerette volna, ha jobban keverednek a kollégák, ezért a főbb szolgáltatásokat a pörkölőüzemhez tervezték, hogy így akarva akaratlanul is érintkezzenek egymással a különféle területen dolgozó munkatársak.

Persze az egész dizájn alapkoncepciója a kávézás (mi más) körül forog. Mindenhol fali grafikák mesélnek a kávé történetéről, a cég által elért eredményekről és a vállalat meghatározó mérföldköveiről. De a dekorációt illetően régi kávédarálókból és kávésdobozokból sincs hiány. A tárgyalóterem, a recepció és az új termékfejlesztési terület úgy lett kialakítva, hogy a kávéfőzés folyamata kapja a főszerepet. Az új termékfejlesztési területre fekete pultokat választottak, hogy az ikonikus fehér és burgundi kávéscsészék jobban érvényesüljenek. Ez a terület direkt az iroda központjában található, hogy az ide-oda közlekedő kollégák menet közben rácsodálkozhassanak a legújabb fejlesztésekre. Ezt a részt színes és tartós padlóburkolatokkal látták el, amelyek rendkívül könnyen tisztíthatók és kifejezetten „kávéállók”. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!