A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A DHL is megmutatta az irodáját Az Év Irodája versenyen

Kétezer négyzetméteren kellett megálmodni Magyarország egyik legszélesebb körben szolgáltatást nyújtó logisztikai vállalatának ügyfélközpontját.

A DHL Supply Chain Magyarország Kft. logisztikai szolgáltatást nyújtó ügyfélszolgálati központjának két emeletén összesen 170 munkatárs dolgozik. A jelenlegi iroda kialakításának folyamataiban a dolgozók is részt vettek, a tervezőkkel együtt ötleteltek. A terek különlegessége, hogy semminek nincs egy végleges és fix helye, az éppen aktuális igények szerint teljesen átalakítható. A DHL fontos célnak tekintette, hogy az irodatér tükrözze a vállalati kultúra egyes elemeit: dinamizmus, rugalmasság, átláthatóság, ügyfélközpontúság, a környezethez való felelős hozzáállás, minőség, precizitás. A munkatér kialakítása során meghatározó szempont volt, hogy olyan munka- és rekreációs terek jöjjenek létre, amelyek ösztönzően hatnak a munkatársak teljesítményére, és hozzájárulnak a dolgozók mentális és fizikai jóllétéhez. Az iroda szíve mindkét szinten az a hatvan négyzetméteres közösségi terület, mely a kávézások és beszélgetések színtere. Itt is minden elem rugalmas, az asztalok a görgőknek köszönhetően bárhogy átrendezhetőek, a puffok ide-oda tologatásával pedig egy rögtönzött megbeszélés is megvalósulhat. A tréning szobák is hasonlóan mobilis bútorokkal felszereltek, falai pedig írhatóak. Ha a dolgozók egy kis magányra és pihenésre vágynak, egy ötven négyzetméteres chill-out area áll rendelkezésükre. A sportosabb munkavállalóknak lehetőségük van kerékpár és roller tárolására, valamint felfrissíthetik magukat a zuhanyzóban. Az irodáknál nem megszokott módon egyedi képzőművészeti alkotások bontják meg a tereket, így sajátos térelválasztó üvegfalak és oszlopgrafikák gondoskodnak a különleges hangulatról.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.