A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Diageo budapesti szolgáltató központjában kitört a bicikliláz

74 Csepel kerékpárt adtak át a vállalat munkavállalóinak, akik a Budapest Cycle kezdeményezés keretében csatlakoztak a környezettudatos közlekedők táborához. A vállalat dolgozóinak már közel 10 százaléka teker munkahelyére kerékpárral. A cég az egész irodát újjávarázsolta egy-két éve, érdemes a képeket is megnézni.

A Diageo budapesti irodája, Magyarország legnagyobb és legfejlettebb szolgáltató központjaként, több mint 1100 munkavállalóval rendelkezik a Nyugati pályaudvar közelében, ahol a 10.000 m2-es munkahely egy teljes irodablokk 7 emeletét és 2 további emeletet foglal magában a szomszédos épületben. A Magyarországon idén először meghirdetett Budapest Cycle kampány célja, hogy a Diageo felhívja munkavállalói figyelmét az egészségtudatos és környezetbarát közlekedés fontosságára, valamint segítséget nyújtson az ehhez szükséges feltételek megteremtésében. A munkavállalók a Csepel Zrt. rugalmas hozzáállásának köszönhetően rekordidő alatt és jelentős kedvezménnyel juthattak hozzá a program keretében megrendelt 74 kerékpárhoz.

„Különös öröm számunkra a Budapest Cycle program sikere, mivel a kezdeményezésben stratégiánk központi elemei találkoznak. A környezettudatos működés iránti törekvéseinket igyekszünk munkavállalóink aktív részvételével kialakítani annak érdekében, hogy közös lépéseket tegyünk az egészségtudatos és fenntartható fejlődésért. Bízunk benne, hogy kerékpáros programunk követőkre talál és jó példaként szolgál más vállalatok számára is – mondta Szőcs László a Diageo HR vezetője. A kerékpárokat a Diageo munkatársai ünnepélyes keretek között vehették át a budapesti központban, ahol az épület két szintjén 70 biciklitároló, öltözők és zuhanyzók szolgálják a biciklivel közlekedők kényelmét. A kezdeményezés iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően a vállalat a program folytatását és a kerékpár tároló helyiségek bővítését tervezi.

A vállalat fiatalos és modern légkörének köszönhetően egyébként a Diageo munkavállalóinak közel 10 százaléka teker munkahelyére nap mint nap. A Diageo számos ötlettel ösztönzi budapesti központjában a környezettudatos gondolkodást – a vállalat munkatársainak részvételével létrehozott GREENIQ elnevezésű zöld közösség önkéntes programokkal és közös akciókkal hívja fel a figyelmet a fenntartható fejlődés fontosságára, emellett csatlakozott az Európai Autómentes Nap és a „Bringázz a munkába!” kezdeményezésekhez.

A cégnél csaknem 2 évvel ezelőtt egy olyan irodakörnyezet kialakítását tűzték ki célul, amely közelebb visz a márkákhoz és azok vásárlóihoz, és ami tükrözi a vállalat mottóját: „Életigenlés minden nap, mindenhol”. Ennek során számos fejlesztési és átalakítási projektet hajtottak végre, amelyek eredményeként egy egyedülálló irodai közeget alakítottak ki. A funkcionalitáson túl az emberközpontúság volt a vezérelv: az egylégterű irodát nem csak a kötelező iroda-funkciós helyiségek tagolják, hanem minden emeleten van teakonyha, közösségi-beszélgető sarok, a munkaközi- és utáni rekreációt pedig a saját üzemeltetésű edzőterem, a frissen átalakított Bár, és az áthelyezett-bővített, modern ebédlő szolgálja.

Az utóbbi időszak legnagyobb projektje volt a Bár átalakítása, amelynek fő mozgatórugója a befogadóképesség biztonságos maximalizálása volt, mindemellett a Bár az alapoktól épült újra, így teljesen új bútorzattal, gépekkel és belső dizájnnal egy olyan exkluzív megjelenésű helyiséget adtak vissza a közösségnek, ami napközben nem csak szakmai megbeszélések, hanem az informális kikapcsolódás fő helyszínéül is szolgál. 

A szolgáltatóközpontról azevirodaja.hu oldalon találhatunk részletes leírást és fantasztikus képeket.