A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A Dome FSG lett Az Év Facility Management Cége

A Várkert Bazárban február 2-án megrendezett Az Év Irodája verseny Díjátadó Gálán a Dome Facility Services Group győzött Az Év Facility Management Cége kategóriában. A cégcsoport idén 500 ezer m2-nyi ipari ingatlanra nyert el megbízást, kilépett a nemzetközi piacra és új szolgáltatással bővítette tevékenységi portfólióját.

A Dome Facility Services Group (Dome FSG) a magyar ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként már több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat. A facility management mellett energetikai (Dome Energy) és bérleménykialakítási (Dome Fit-out) szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére, valamint idén létrehozta a Dome Real Estate Consulting üzletágat, amely teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási szolgáltatást kínál (pl. műszaki átvilágítási tanulmányok készítése, műszaki felmérések, költségoptimalizálás vagy ingatlanhasznosítás).

A cégcsoport fejlődése az elmúlt évtized igazi sikertörténete, hiszen a nemzetközi szereplők mellett is jelentős megbízásokat nyert el a hazai ingatlanpiac több szegmensében (pl. iroda, logisztika) miközben egyre komplexebb szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. A cégcsoport 2013-ban már elnyerte Az Év Üzemeltető cége díjat, a mostani győzelem pedig a folyamatos fejlődés újabb elismerése. A Dome FSG az innováció jegyében tavaly megkezdte a teljes működést integráló új vállalatirányítási rendszer (SAP) és egy új FM szoftver (ArchiFM) bevezetését, illetve a minőségirányítási rendszerének felülvizsgálatát.

A Dome FSG 2016-ban elnyerte az egyik legnagyobb autóipari vállalatcsoport üzemeltetési megbízását Győrben, amely Magyarországon a legnagyobb volumenű FM megbízások egyike közel 500.000 m2 területen. A cégcsoport kiemelt feladatként tekint a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, ennek érdekében a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) teljes jogú tagja lett. Ingatlanportfóliójának egyik irodaháza az üzemeltetési kategóriában sikeresen megszerezte a Breeam-in-use very good minősítést.

A Dome FSG a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) alapító tagja, tavaly pedig kilépett a nemzetközi piacra is, hiszen a 21st FM európai ingatlanüzemeltetési szövetség alapító tagjaként partnereivel együtt hét közép-kelet és dél-európai országban kínál integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat globális nagyvállalatok számára.