A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

A Dome FSG lett Az Év Facility Management Cége

A Várkert Bazárban február 2-án megrendezett Az Év Irodája verseny Díjátadó Gálán a Dome Facility Services Group győzött Az Év Facility Management Cége kategóriában. A cégcsoport idén 500 ezer m2-nyi ipari ingatlanra nyert el megbízást, kilépett a nemzetközi piacra és új szolgáltatással bővítette tevékenységi portfólióját.

A Dome Facility Services Group (Dome FSG) a magyar ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként már több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat. A facility management mellett energetikai (Dome Energy) és bérleménykialakítási (Dome Fit-out) szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére, valamint idén létrehozta a Dome Real Estate Consulting üzletágat, amely teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási szolgáltatást kínál (pl. műszaki átvilágítási tanulmányok készítése, műszaki felmérések, költségoptimalizálás vagy ingatlanhasznosítás).

A cégcsoport fejlődése az elmúlt évtized igazi sikertörténete, hiszen a nemzetközi szereplők mellett is jelentős megbízásokat nyert el a hazai ingatlanpiac több szegmensében (pl. iroda, logisztika) miközben egyre komplexebb szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. A cégcsoport 2013-ban már elnyerte Az Év Üzemeltető cége díjat, a mostani győzelem pedig a folyamatos fejlődés újabb elismerése. A Dome FSG az innováció jegyében tavaly megkezdte a teljes működést integráló új vállalatirányítási rendszer (SAP) és egy új FM szoftver (ArchiFM) bevezetését, illetve a minőségirányítási rendszerének felülvizsgálatát.

A Dome FSG 2016-ban elnyerte az egyik legnagyobb autóipari vállalatcsoport üzemeltetési megbízását Győrben, amely Magyarországon a legnagyobb volumenű FM megbízások egyike közel 500.000 m2 területen. A cégcsoport kiemelt feladatként tekint a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, ennek érdekében a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) teljes jogú tagja lett. Ingatlanportfóliójának egyik irodaháza az üzemeltetési kategóriában sikeresen megszerezte a Breeam-in-use very good minősítést.

A Dome FSG a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) alapító tagja, tavaly pedig kilépett a nemzetközi piacra is, hiszen a 21st FM európai ingatlanüzemeltetési szövetség alapító tagjaként partnereivel együtt hét közép-kelet és dél-európai országban kínál integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat globális nagyvállalatok számára.