A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



A fenntartható iroda élenjárója

Az Etsy új brooklyni központja a nyugalom szigete: egy zöld oázis tele függőleges kertekkel és fenntartható megoldásokkal. Virtuális séta következik.

Az Etsy vásárlói nem fognak csalódni, ha meglátják az online shop legújabb irodáját, mely legalább annyira fenntartható, amennyire stílusos. 2005-ös alapítása óta a vállalat a fenntartható fejlődés egyik legnagyobb támogatójaként van jelen a piacon, így nem véletlen, hogy minden szigorú előírást komolyan vesznek és betartanak. Az új iroda átépítése során a hulladék 95%-át sikerült újrahasznosítaniuk vagy feldolgozniuk, a lényeg, hogy a felesleges anyagok nem a hulladéklerakókban végezték. Az Etsy új napenergiával működő irodájának szigorú fenntarthatósági szabványoknak kellett megfelelnie. A csapat azt szerette volna, ha minden, ami az irodabelsővel kapcsolatos, az közeli kereskedőktől és kisvállalkozóktól származzon, valamint felelős módon készüljön, környezetbarát kivitelben. A vállalat fenntartható törekvéseit az is jól mutatja, hogy nemcsak a munkára keresték az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bútorcégeket, hogy kielégítsék a környezettudatos iroda igényeit. Az összes céggel karöltve, akik részt vettek a munkálatokban csoportos tanúsítványt szereztek, hogy bizonyítsák elköteleződésüket.

A cég a környezettudatos építészetük miatt kiérdemelte a Seattle-i nemzetközi díját, a „Living Future Institute” elismerését. „Azt akartuk, hogy a fenntarthatósági stratégiánk alapjaiban igazodjon a cég egyedülálló kereskedelmi szerepéhez, s ez a társadalmi szerepvállalásnál, a kézművességnél és a régi hagyományok tiszteleténél kezdődik.” – mondta Devon Leahy, az Etsy fenntarthatóságért és a társadalmi innovációért felelős igazgatója. Többek között helyi termelésű faasztalok, LED-lámpák, függőleges kertek és esővízgyűjtő is található az irodában. A dizájnban egyaránt megjelennek a kézműves és faműves termékek, a kötött és horgolt dekoráció, a cég profilját követő vintage kiegészítők, ennek ellensúlyozásaként a modern világítótestek és néhol a merész szín- és formavilág. Amellett, hogy az irodában ultra-fenntartható bútorok és környezeti hatékonyság a jellemző, az Etsy dolgozói csomó extrát élvezhetnek, úgy mint a kerékpártároló előnyei, zuhanyzók, sőt, még egy „légző szobát” is használhatnak meditációra és jógára.